Rohde: سونی در ساخت IP های جدیدش، ریسک بسیار زیادی می کند.

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Beyond-Two-Souls.jpg
آقای Scott Rohde از Sony متذکر این شده که آن ها (Sony) ریسک زیادی برای ساخت IP های جدید، آن هم در این شرایط که اواخر نسل کنسول ها هستیم؛ انجام می دهند. آن ها بازی هایی می سازند که هیچ ناشری بر روی آن ها سرمایه گذاری نمی کند. او به بازی هایی مانند: The Unfinished Swan, Beyond: Two Souls, The Last of Us, God of War: Ascension و Wonderbook اشاره کرد. وی در مصاحبه با Gamespot بیان کرد: "اگر شما ناشری پیدا کردید که مایل به ساخت Beyond باشد، من علاقه دارم با او ملاقات کنم. من فکر میکنم که واقعا این (Beyond) یک ریسک است."
"Heavy Rain نیز یک ریسک بود؛ حال ما برای انجام این کار (ساخت Beyond) یک داستان دیگر را داریم، ما سرمایه گذاری بزرگ تر و آوردن Hollywood را به میدان آورده ایم که واقعا این سبک (ژانر) را در سطح بالایی قرار داده و من فکر می کنم این کاری است که توسط افراد دیگر در صنعت بازی انجام نشده است؛ این یک ریسک بزرگ است. "
او متذکر شد که چگونه یکی از بهترین ناشر های آن ها یعنی Naughty Dog در حال انجام ریسک بزرگی در ساخت بازی با درجه سنی M است در حالی که عنوان موفق آن ها یعنی Uncharted درجه T داشت.
"زمانی که شما در مورد کاری که Naughty Dog انجام می دهد فکر کنید، من صدای امنیت و Uncharted 4, Uncharted 5, Uncharted 6, Uncharted 7 را می شنوم. و ناشری در این سطح اخیرا یک بازی برای این پلتفرم (PS3) معرفی کرده است که قشر خاصی آن را می پسندند. (منظور تبدیل شدن درجه بندی T به M است)
من فکر می کنم این یک ریسک است و من فکر می کنم ما داریم ریسک زیادی برای هر دو عنوان می کنیم."
منبع

خیلی ها ترجیح میدن چیزی رو بخرن که مثل هندونه سربسته نباشه براشون.
عنواینی مثل The Last of Us با در نظر گرفتن سازنده عنوان و کارنامش،همچین هم هندونه سر بسته نیستند! و تقریبا میشه فهمید که مخاطب با چه عنوانی طرف هست.
نکته دوم اینکه خُرده گرفتن از یک ناشر برای اینکه در اواخر عمر پلتفرمش عنواین جدید معرفی میکنه،نه تنها منطقی نیست بلکه کاملاً مغرضانه است...

MS هم این نسل IP های جدیدی معرفی کرد حالا یکی دوتاشون کوچ کردن ولی خوب بازم هستن البته آرکید و کینکت هم بماند..

ALAN WAKE
TOO HUMAN
Gears of War
Saints Row
BioShock
Ninety-Nine Nights
Mass Effect
Left 4 Dead
Ryse
Race Pro
Lost Odyssey
Dead Rising
Crackdown
Blue Dragon
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

این قرمزها ناشرشون MS بوده؟

Last edited by a moderator:
سونی میخواد اخر نسلی باشکوه از PS3 خودش وداع کنه. لااقل برای نسل بعدش یه سکوال داشته باشه.
PS4 و 4هایش :d
Resistance 4
GOW4
KILLZONE4
UNCHARTED4
و غیره... :d

آخرین ویرایش:
اینکه کدوم شرکت بیشتر به گیمر ها اهمیت داده رو باید از آمار ها فهمید که کدوم کنسول تونسته بیشتر گیمر ها رو سرگرم کنه و پایه کنسول بشونه.
E3 امسال هم سونی 1 دونه IP جدید معرفی کرد (Beyond) و مایکروسافت هم 2 تا (Lococycle , Matter) ولی چون نمایشی نداشتند به چشم نیومدند.
سال 2012 هم سونی TLOU و مایکروسافت هم Forza Horizon رو معرفی کردند که هر دو IP جدید هستند.
سونی و مایکروسافت سیاست و دیدشون متفاوتـه. سونی این نسل تمرکزش بیشتر روی بخش تکنفره و سینمایی بودن بازی هاش بود

اینکه کدوم شرکت بیشتر به گیمر ها اهمیت داده رو باید از آمار ها فهمید که کدوم کنسول تونسته بیشتر گیمر ها رو سرگرم کنه و پایه کنسول بشونه.
E3 امسال هم سونی 1 دونه IP جدید معرفی کرد (Beyond) و مایکروسافت هم 2 تا (Lococycle , Matter) ولی چون نمایشی نداشتند به چشم نیومدند.
سال 2012 هم سونی TLOU و مایکروسافت هم Forza Horizon رو معرفی کردند که هر دو IP جدید هستند.
سونی و مایکروسافت سیاست و دیدشون متفاوتـه. سونی این نسل تمرکزش بیشتر روی بخش تکنفره و سینمایی بودن بازی هاش بود

آی پی جدید ؟
خب God of War : Ascension هم یه آی پی جدید هست چون آخرش Ascension داره.

MS هم این نسل IP های جدیدی معرفی کرد حالا یکی دوتاشون کوچ کردن ولی خوب بازم هستن البته آرکید و کینکت هم بماند..

ALAN WAKE
TOO HUMAN
Gears of War
Saints Row
BioShock
Ninety-Nine Nights
Mass Effect
Left 4 Dead
Ryse
Race Pro
Lost Odyssey
Dead Rising
Crackdown
Blue Dragon
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts
صرف نظر از نکاتی که امیر و کیوان گفتن اینا رو 1/3ــشون رو باید ساعت 9 شب گذاشت دم در :دی

گفتن IP جدید ولی دیگه نه هر زباله ای :دی

تبریک میگم اگه خود دان متریک هم میومد نمیتونست اینجوری به قول معروف این بحث رو spin کنه
این وسط تکلیف the unfinished swan و playsation all Stars: Battle Royale چی میشه؟ بعد یک سئوالی برای من پیش اومده اگه میزان اهمیت دادن به گیمر ها آمار فروش هستش با این حساب نینتندوی که تو 3 سال گذشته 2 بازی برای هارکورهاش منشر نکرده باید بیشترین بها رو به صاحبان کنسولش داده باشه نه؟

نه جدا دیگه همه کسایی که به سونی مربوطن زده به سرشون

من فقط موندم زمان رقابتps2,xbox,gamecube چرا از این حرف ها نمی زدن، موقعی که کنسولشون بیشترین فروش رو داشت و در اوج محبوبیت بود.

الان که هم توی بازار دنیا فروش نینتندو و مایکروسافت ازشون بیشتره هم بازار ژاپن رو کلا نینتندو ازشون گرفته شروع کردن سخنرانی کردن

همین کارارو می کنه سونی، که نه تنها بازار کنسول های خونگی رو از دست داد، بلکه بازار خیلی چیز های دیگه از جمله تلویزیون، پخش کننده موسیقی، لپ تاپ و ... هم از دست داد :)

کم مونده یک سری توی این فروم yakuza رو به صورت واقعی در وصف سونی اجرا کنن

آی پی جدید ؟
Horizon یه تجربه جدید و متفاوت از Forzaست از یه سازنده متفاوت، Ascension همون بازیـه با همون شخصیت و گیمپلی با داستان فرعی یا متفاوت.
بیشتر منظورم تجربه جدید هست. اسم Forza هم مشخص واسه چی روش خورده.

آی پی جدید ؟
horizon کلا سبکش یه چیز دیگس....گیم پلیش یه چیز دیگش و کلا همه چیزش(موضوع نداره که بگیم موضوعشم یه چیز دیگس:d)ولی نسخه جدید gow اینطوری نیس..... .

این وسط تکلیف the unfinished swan و playsation all Stars: Battle Royale چی میشه؟

unfinished swan که دیگه arcade هست و همین مایکرو واسه امسال چندین بازی ارکید انحصاری داره از fez و trails بگیر تا crismon dragon و deadlight... ....
کلا سونی تو نمایشگاهش 3 تا ip جدید معرفی کرد(tlou و ps as br و beyond) که مایکرو هم با احتساب horizon و lococycle که دو تا 60 دلاری ان و 3 تا هم ارکید 5 تا معرفی کرد(ارکیدارم بندازی دور 2 تا 60 دلاری جدید معرفی کرد)........ .پس خیلی فرقی ندارن......

تازه به فرض فرق زیادی داشته باشن و سونی خدا بوده و فاتح این مبارزه دیجیتالی(که هیچ چیش به من وشما نمیرسه)باشه شما چرا دارین به خاطرش صبح و شب تو فروم بحث می کنید ؟؟؟خدا میدونه:(

.

horizon کلا سبکش یه چیز دیگس....گیم پلیش یه چیز دیگش و کلا همه چیزش(موضوع نداره که بگیم موضوعشم یه چیز دیگس:d)ولی نسخه جدید gow اینطوری نیس..... .

Horizon یه تجربه جدید و متفاوت از Forzaست از یه سازنده متفاوت، Ascension همون بازیـه با همون شخصیت و گیمپلی با داستان فرعی یا متفاوت.
بیشتر منظورم تجربه جدید هست. اسم Forza هم مشخص واسه چی روش خورده.

خودتون قضاوت کنید میشه اسمشو گذاشت آی پی جدید ؟

خودتون قضاوت کنید میشه اسمشو گذاشت آی پی جدید ؟

یک تریلر از forza های قبلی ببین، یکی هم از horizion، خودت این پستت رو پاک می کنی :)

یکی از انتقاد هایی که همون اول کردن اینه که کلا سبک forza های قبلی با forza horizon فرق داره و اگر این عنوان موفق نشه ممکنه کل forza رو ببره زیر سوال.

تنها شباهت forza با forza horizon اینه که توی جفتشون ماشین هست همین، سبک بازیشون کلا فرق دارن

ندیده چیزی رو نگید :)
اینی که اسم gow رو بزارن IP جدید مسخرست نه forza horizon رو

تبریک میگم اگه خود دان متریک هم میومد نمیتونست اینجوری به قول معروف این بحث رو spin کنه
این وسط تکلیف the unfinished swan و playsation all Stars: Battle Royale چی میشه؟ بعد یک سئوالی برای من پیش اومده اگه میزان اهمیت دادن به گیمر ها آمار فروش هستش با این حساب نینتندوی که تو 3 سال گذشته 2 بازی برای هارکورهاش منشر نکرده باید بیشترین بها رو به صاحبان کنسولش داده باشه نه؟

ممنون:d ولی من نمیخواستم بگم کدومشون بهتر بودن، منظور اینه که هر دو به فکر هستند ولی راه و روششون متفاوته که سلیقه هر کس تعیین میکنه کدوم کنسول براش بهتره.
در مورد اون 2تا بازی هم حق با شماست جا انداختم که واسه MS هم 1کی دوتا جا انداختم مثل Deadlight.
من نگفتم فروش! گفتم کدوم کنسول تونسته بیشتر گیمر ها رو سرگرم کنه و پایه کنسول بشونه.
فروش هم مطمئنا عامل مهمیـه، بهر حال چیزی که خوب میفروشه حتما خوبـه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or