Rohde: سونی در ساخت IP های جدیدش، ریسک بسیار زیادی می کند.

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Beyond-Two-Souls.jpg
آقای Scott Rohde از Sony متذکر این شده که آن ها (Sony) ریسک زیادی برای ساخت IP های جدید، آن هم در این شرایط که اواخر نسل کنسول ها هستیم؛ انجام می دهند. آن ها بازی هایی می سازند که هیچ ناشری بر روی آن ها سرمایه گذاری نمی کند. او به بازی هایی مانند: The Unfinished Swan, Beyond: Two Souls, The Last of Us, God of War: Ascension و Wonderbook اشاره کرد. وی در مصاحبه با Gamespot بیان کرد: "اگر شما ناشری پیدا کردید که مایل به ساخت Beyond باشد، من علاقه دارم با او ملاقات کنم. من فکر میکنم که واقعا این (Beyond) یک ریسک است."
"Heavy Rain نیز یک ریسک بود؛ حال ما برای انجام این کار (ساخت Beyond) یک داستان دیگر را داریم، ما سرمایه گذاری بزرگ تر و آوردن Hollywood را به میدان آورده ایم که واقعا این سبک (ژانر) را در سطح بالایی قرار داده و من فکر می کنم این کاری است که توسط افراد دیگر در صنعت بازی انجام نشده است؛ این یک ریسک بزرگ است. "
او متذکر شد که چگونه یکی از بهترین ناشر های آن ها یعنی Naughty Dog در حال انجام ریسک بزرگی در ساخت بازی با درجه سنی M است در حالی که عنوان موفق آن ها یعنی Uncharted درجه T داشت.
"زمانی که شما در مورد کاری که Naughty Dog انجام می دهد فکر کنید، من صدای امنیت و Uncharted 4, Uncharted 5, Uncharted 6, Uncharted 7 را می شنوم. و ناشری در این سطح اخیرا یک بازی برای این پلتفرم (PS3) معرفی کرده است که قشر خاصی آن را می پسندند. (منظور تبدیل شدن درجه بندی T به M است)
من فکر می کنم این یک ریسک است و من فکر می کنم ما داریم ریسک زیادی برای هر دو عنوان می کنیم."
منبع

یه ریسک دیگه هم بکنن این استودیوی دیوید قفس اینا رو بخرن هم گیمرها بسیار ازشون سپاسگزار میشن دی

احسان وقتي ميبينند خود ديويد ميگه من بازي جز براي براي كنسول هاي سوني نميسازم ديگه چه كاري هست پول خرج كنند :d البته 3 برابرش رو ميدن براي ساخت بازي هاش ولي خب ........:d

بیان کرد: "اگر شما ناشری پیدا کردید که مایل به ساخت Beyond باشد، من علاقه دارم با او ملاقات کنم. من فکر میکنم که واقعا این (Beyond) یک ریسک است."
این قماره سونی; مثل شرط بستن روی یه اسب سه‌پا ست!.
آن ها بازی هایی می سازند که هیچ ناشری بر روی آن ها سرمایه گذاری نمی کند. او به بازی هایی مانند: The Unfinished Swan, Beyond: Two Souls, The Last of Us, God of War: Ascension
طبق معمول واسه خودش نوشابه باز کرده. GoW و TloU (کلاً هرچی که ND بسازه) بلاکباستر های هستن که هر ناشری با کله سمتشون میره واسه بدست اوردن امتیازش سرُ دست میشکنن.

احسان وقتي ميبينند خود ديويد ميگه من بازي جز براي براي كنسول هاي سوني نميسازم ديگه چه كاري هست پول خرج كنند :d البته 3 برابرش رو ميدن براي ساخت بازي هاش ولي خب ........:d

از قدیم گفتن لذتی که در خرید هست در مشارکت نیست دی

سال 2011 که سونی انواع و اقسام Sequel ها رو روانه بازار میکنه میشه bomb after bomb، اما حالا که sequel زیاد نداره، ip جدید میشه خوب:دی کلا سونی هرکاری بکنه فن هاش به به و چه چه میکنن، فرقی هم نمیکنه چی باشه.

سال 2011 که سونی انواع و اقسام Sequel ها رو روانه بازار میکنه میشه bomb after bomb، اما حالا که sequel زیاد نداره، ip جدید میشه خوب:دی کلا سونی هرکاری بکنه فن هاش به به و چه چه میکنن، فرقی هم نمیکنه چی باشه.

کلی نگاه کن به قضیه ، کسی نگفته سالی چند تا IP جدید معرفی میکنه ... حالا مثلا فنهای مایکروسافت هرکاری کنه اخ و تف میکنن ؟! البته احتمالا مایکرسافت اصلا فن و فنبوی نداره ، اینا فقط مال سونیه ، بقیه همه انسانهایی بسیار Cool ، متمدن ، با شخصیت و بسیار فهمیده هستند.

سلام

دوستان که میگن TLOU ریسک نداره :-/ توجه به این نکته کنن که همونطور که تو خبر اومده طرف اشاره به ریسک درجه سنی بازی می‏کنه. همین M بودن یعنی کلی بازیکن که بین 13 تا 17 سال هستن پر :> که فک کنم کم جمعیتی نباشن :d
(هرچند اگه یه کوچولو جنمشو داشته باشن دیس.کوشو میرن :d، بازی کردن اینا که دیگه بچه بازیه :d)

با تشکر

کلی نگاه کن به قضیه ، کسی نگفته سالی چند تا IP جدید معرفی میکنه ... حالا مثلا فنهای مایکروسافت هرکاری کنه اخ و تف میکنن ؟! البته احتمالا مایکرسافت اصلا فن و فنبوی نداره ، اینا فقط مال سونیه ، بقیه همه انسانهایی بسیار Cool ، متمدن ، با شخصیت و بسیار فهمیده هستند.
لول:دی باز این زد جاده خاکی:دی

نکته اینه که بستگی به شرایط داره:دی 2011 اینا همه sequel بودن:

LBP2
Killzone 3
Infamous 2
Resistance 3
Uncharted 3
Ratchet All 4 One
Socom 4

بعد کسی نیومد بگه چرا ip جدید معرفی نمیکنی و رفتی عنون های شماره دار میسازی:دی ولی الان که دو تا ip جدید میده بیرون دیگه sequel میشه بد و اَه، و مایکروسافت هم ترسوئه که ip جدید معرفی نمیکنه:دی کلا همه چی رو سونی و فن هاش مشخص میکنن;;)

پست بعدی: نه فن های مایکروسافت خوبن، اونا هیچ وقت چیزی رو مشخص نمیکنن، و یه سری جمله جاده خاکی دیگه:دی کلا خیلی حال میکنم با این جاده خاکی زدنات، نشون میده تاثیر اون حرف خیلی زیاد بوده:دی

به نظرم ساخت IP برای اخر نسل اصلا ریسک نیست ... الان 60 میلیون PS3 ،روخته شده این یعنی اگر IP جدید دیوید کیج اشغالم باشه راحت 2-3 میلیون میفروشه و اگر شاهکارباشه دیگه چه بهتر
نمونش RE raccon city که با اینکه نمره افتضاحی از سایتها گرفت اما تونست 1.5 میلیون نسخه بفروشه

البته سونی میخواد مثل نینتندو سرش در نیاد الان اگر امار فروش کنسولها نگاه کنید پس از معرفی کنسول نسل بعدی نینتندو یعنی Wii U کاهش فروش در Wii داشتیم که این برای نینتندو ضرر هست اما الان سونی چند تا عنوان عالی برای کنسولش در سال اخر این نسل ( از نظر من ) کنار گذاشته تا هم فروش کنسولش کم نشه هم گیمرها با خاطره خوب به سمت کنسول نسل بعدش بروند.

عزیزان گرامی 2013 فاصله ـش با آخر نسل کمتر از فاصله ی 2011 با آخر نسل هست ! و طبیعتاً معرفی عنوان جدید و ریسک در 2013 >>>>>>>>>>>>>> 2011

خیلی واضحه (شکلک پلک زدن ملیحانه)

لول:دی باز این زد جاده خاکی:دی

نکته اینه که بستگی به شرایط داره:دی 2011 اینا همه sequel بودن:

LBP2
Killzone 3
Infamous 2
Resistance 3
Uncharted 3
Ratchet All 4 One
Socom 4

بعد کسی نیومد بگه چرا ip جدید معرفی نمیکنی و رفتی عنون های شماره دار میسازی:دی ولی الان که دو تا ip جدید میده بیرون دیگه sequel میشه بد و اَه، و مایکروسافت هم ترسوئه که ip جدید معرفی نمیکنه:دی کلا همه چی رو سونی و فن هاش مشخص میکنن;;)

پست بعدی: نه فن های مایکروسافت خوبن، اونا هیچ وقت چیزی رو مشخص نمیکنن، و یه سری جمله جاده خاکی دیگه:دی کلا خیلی حال میکنم با این جاده خاکی زدنات، نشون میده تاثیر اون حرف خیلی زیاد بوده:دی

خودشیفتگی داری دیگه ...
معنی جاده خاکی رو میدونی یا خواستی یه چیزی واسه گفتن داشته باشی ؟! پست من ربط مسقیم داشت به نوشته تو ، جاده خاکیش کجا بود ؟! گفتم کلی ببین ، همین IP هایی که اسم بردی 4 تاشون توی این نسل معرفی شدن + چند تا دیگه که اسم نبردی . در نتیجه این مسلمه که سونی توی معرفی IP های جدید خیلی بهتر عمل میکنه . اون Sequel ها هم طبیعیه ، معلومه هر IP جدیدی حداقل چند تا Sequel داره و کسی هم اینو بد نمیدونه چه برای سونی چه مایکروسافت و ...
حالا باز واسه اینکه فکر کنی خیلی باحالی توهم جاده خاکی بزن ، 10 تا هم :d:d:d:d:d:d:d بزن تنگش که باحال بودنت رو نمایش بده.

منم خیلی خوشحالم که باعث میشم پهلوون های دنیای مجازی خودشون رو بیش ار بیش پرورش بدن :)

مشكل عنوان هاي شماره دار يا ip جديد نيست مهم اين وسط توازن بينشون
هست كه سوني اين كار رو به خوبي انجام ميده
سال 2011 عنوان هاي شماره دار سال 2012و2013 ip جديد
براي همين هم طرفدارها همواره حمايت ميكنن
ولي مايكرو اين كار و انجام نمي ده و هرسال حلقه ي halo , forza, gears رو تكرار مي كنه.

خودشیفتگی داری دیگه ...
معنی جاده خاکی رو میدونی یا خواستی یه چیزی واسه گفتن داشته باشی ؟! پست من ربط مسقیم داشت به نوشته تو ، جاده خاکیش کجا بود ؟! گفتم کلی ببین ، همین IP هایی که اسم بردی 4 تاشون توی این نسل معرفی شدن + چند تا دیگه که اسم نبردی . در نتیجه این مسلمه که سونی توی معرفی IP های جدید خیلی بهتر عمل میکنه . اون Sequel ها هم طبیعیه ، معلومه هر IP جدیدی حداقل چند تا Sequel داره و کسی هم اینو بد نمیدونه چه برای سونی چه مایکروسافت و ...
حالا باز واسه اینکه فکر کنی خیلی باحالی توهم جاده خاکی بزن ، 10 تا هم :d:d:d:d:d:d:d بزن تنگش که باحال بودنت رو نمایش بده.
این خودشیفتگی رو خودتون بهم دادید که تا پست میدم درجه آمپر میزنه بالا:( :دی خُب یه مقدار تحملتون رو بیشتر کنید دیگه:دی:دی:دی (به خاطر تو 3 تا (:دی) گذاشتم:دی).

مایکروسافت هم خیلی ip جدید معرفی کرد این نسل، کمتر از سونی هم نیست، منتها اوایل نسل بودن اکثرش. به نظر من هم ip جدید تو اول نسل خیلی خیلی بیشتر جواب میده تا آخر نسل. اول اینکه ریسک پذیری سازنده بالاتره، دوما هم گیمرها بیشتر استقبال میکنن ازش. این تصور اشتباهه که چون آخر نسل یکی ip جدید معرفی کنه پس بهتره و اون شرکت خیلی خفنه! خیلی ها ترجیح میدن چیزی رو بخرن که مثل هندونه سربسته نباشه براشون. در کل همونیه که اول گفتم، میخوای باهاش کنار بیا نمیخوای هم نیا:دی
کلا سونی هرکاری بکنه فن هاش به به و چه چه میکنن، فرقی هم نمیکنه چی باشه.
----------------------------
منم خیلی خوشحالم که باعث میشم پهلوون های دنیای مجازی خودشون رو بیش ار بیش پرورش بدن :)
تو الگویی واسه همه ما>:d

MS هم این نسل IP های جدیدی معرفی کرد حالا یکی دوتاشون کوچ کردن ولی خوب بازم هستن البته آرکید و کینکت هم بماند..

ALAN WAKE
TOO HUMAN
Gears of War
Saints Row
BioShock
Ninety-Nine Nights
Mass Effect
Left 4 Dead
Ryse
Race Pro
Lost Odyssey
Dead Rising