Rohde: سونی در ساخت IP های جدیدش، ریسک بسیار زیادی می کند.

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Beyond-Two-Souls.jpg
آقای Scott Rohde از Sony متذکر این شده که آن ها (Sony) ریسک زیادی برای ساخت IP های جدید، آن هم در این شرایط که اواخر نسل کنسول ها هستیم؛ انجام می دهند. آن ها بازی هایی می سازند که هیچ ناشری بر روی آن ها سرمایه گذاری نمی کند. او به بازی هایی مانند: The Unfinished Swan, Beyond: Two Souls, The Last of Us, God of War: Ascension و Wonderbook اشاره کرد. وی در مصاحبه با Gamespot بیان کرد: "اگر شما ناشری پیدا کردید که مایل به ساخت Beyond باشد، من علاقه دارم با او ملاقات کنم. من فکر میکنم که واقعا این (Beyond) یک ریسک است."
"Heavy Rain نیز یک ریسک بود؛ حال ما برای انجام این کار (ساخت Beyond) یک داستان دیگر را داریم، ما سرمایه گذاری بزرگ تر و آوردن Hollywood را به میدان آورده ایم که واقعا این سبک (ژانر) را در سطح بالایی قرار داده و من فکر می کنم این کاری است که توسط افراد دیگر در صنعت بازی انجام نشده است؛ این یک ریسک بزرگ است. "
او متذکر شد که چگونه یکی از بهترین ناشر های آن ها یعنی Naughty Dog در حال انجام ریسک بزرگی در ساخت بازی با درجه سنی M است در حالی که عنوان موفق آن ها یعنی Uncharted درجه T داشت.
"زمانی که شما در مورد کاری که Naughty Dog انجام می دهد فکر کنید، من صدای امنیت و Uncharted 4, Uncharted 5, Uncharted 6, Uncharted 7 را می شنوم. و ناشری در این سطح اخیرا یک بازی برای این پلتفرم (PS3) معرفی کرده است که قشر خاصی آن را می پسندند. (منظور تبدیل شدن درجه بندی T به M است)
من فکر می کنم این یک ریسک است و من فکر می کنم ما داریم ریسک زیادی برای هر دو عنوان می کنیم."
منبع

یک تریلر از forza های قبلی ببین، یکی هم از horizion، خودت این پستت رو پاک می کنی :)

یکی از انتقاد هایی که همون اول کردن اینه که کلا سبک forza های قبلی با forza horizon فرق داره و اگر این عنوان موفق نشه ممکنه کل forza رو ببره زیر سوال.

تنها شباهت forza با forza horizon اینه که توی جفتشون ماشین هست همین، سبک بازیشون کلا فرق دارن

گاد اف وار هم هم زمانش فرق ميكنه و هم گيم پليش متحول شده و پيشرفت كرده و در نتيجه طبق منطق اب دوغ خياري جديد GOW A هم يه IP كاملا نو و بديع هست >:d

خودتون قضاوت کنید میشه اسمشو گذاشت آی پی جدید ؟
فرق forza horizon و forza simulating دقیقا مشابه فرق GTurismo با nfs هستش......حالا به نظرتون اینا یه چیزن؟؟؟تصمیم با خودت

گاد اف وار هم هم زمانش فرق ميكنه و هم گيم پليش متحول شده و پيشرفت كرده و در نتيجه طبق منطق اب دوغ خياري جديد GOW A هم يه IP كاملا نو و بديع هست >:d

آخرین ویرایش:
الان یعنی LBP K هم شد IP جدید ؟ :|
یعنی خیلی باحاله که میگید این فورزا IP جدید هست! :d
الان مثل DmC هم یحتمل میشه IP جدید و کلا خیلی چیزای دیگه! :d (چون اینم هیچ ربطی به قبلیاش نداره به غیر از اینکه اسم شخصیت اصلی دانته ـست! یا TR هم همچنین! ربطی به قبلیاش نداره چون فقط اسم شخصیت اصلی لارا کرافته ، مثل همین که میگید فورزا هوریزون ربطی به فورزا نداره غیر از اینکه تو جفتشون ماشین هست! :d )

مشخصه کدوم شرکت انحصاری های بهتری داره این بحث خیلی وقته قدیمی شده!
Ms رو Live تمرکز بیشتری داره واقعا هم جذاب شده امکانات فوق العاده خوبی داره کسی که نت خوبی داره میتونه واقعا از Xbox360 ای که داره لذت ببره
اما قبول کنید در ضمینه انحصاری نمیتونه با Sony رقابت کنه هرچند از دیدگاه Macro fan's فقط بازی هایی مثل Uncharted خوبن:دی

فرق forza horizon و forza simulating دقیقا مشابه فرق GTurismo با nfs هستش......حالا به نظرتون اینا یه چیزن؟؟؟تصمیم با خودت

فورزا یکی از بهترین بازیهای سبک ریسینگ هست ولی ip جدید نیست اگه باشه بینnfsهای که سالانه عرضه می شه هم اختلاف هست زیاد مثل shift و hp کلا خیلی با هم فرق داشتن یا این DS3 که خیلی فرق کرده هم ip جدید دیگه آخه ژانرش تغییر کرده تغییرات توی RE6 هم زیاد بود به نظرتون ip جدیدی نیست:d

ولی در بازیهای انحصاری توی این نسل بدون شک سونی پیروز هست.ولی چیزی که برای شرکتها مهم فقط سود هست پس فقط نینتندو ولی ماکروسافت سودش بیشتر از سونی بود.نتیجه کلی جنس آمریکایی در بازار آمریکا بیشتر طرفدار داره و بزرگترین بازار جهان آمریکاست.همین شعار امسال خودمون حمایت ملی همون که عمرا فروش 360بیشتر پلی3 بشه در ژاپن و بلعکس#:-s

تازه به فرض فرق زیادی داشته باشن و سونی خدا بوده و فاتح این مبارزه دیجیتالی(که هیچ چیش به من وشما نمیرسه)باشه شما چرا دارین به خاطرش صبح و شب تو فروم بحث می کنید ؟؟؟خدا میدونه:(

.
عزیز من فروم جای بحث و تبادل نظر هستش خوب الان یکی مثل بنده به خاطر این بحث فهمید بازی به اسم Dead light وجود داره انتظار نداری که تو فروم مخصوص گیم راجع به شمع و گل و پروانه حرف بزنیم :)

باور کن فرقش درین حد نیست:دی
ببین من خودم خیلی با Horizon حال کردم واقعا خوب شده تغییرات آب و هواییش مخصوصا چیزی که Forza 4 نداشت
اما تریلر گیم پلی ایی که دیدم امروز تقریبا همون بود یکم حالت Arcade گرفته به خودش نمیشه گفت IP جدید! حالا شما تو تریلر ها اینی که گفتم و ببین

عزیز من فروم جای بحث و تبادل نظر هستش خوب الان یکی مثل بنده به خاطر این بحث فهمید بازی به اسم Dead light وجود داره انتظار نداری که تو فروم مخصوص گیم راجع به شمع و گل و پروانه حرف بزنیم :)
عزیز من کاملا درسته که فروم جای بحث وتبادل نظر.......ولی خودت میگی تبادل نظر......اینجا و در اکثر تاپیکای قسمت اخبار به جای تبادل نظر تبدیل شده به تبادل متلک و مسخره بازی....ادم میترسه وارد بحث بشه
چون اگه بخوای مثلا از فلان بازی پلتفرم بد بگی یا حتی تعریف کنی همیشه چند نفر(که خودشونم ادعا می کنن فن و اینا هم نیستن)یهو می پرن وسط بحث و کل جو تاپیک رو بهم میریزن.....
بدبختیش اینجاس بعضی اوقات ناظما یا مدیرا هم همراهی می کنن که دیگه اوج فاجعس..... .

در نتیجه تو همچین محیط متشنجی تبادل نظر ارزش داره؟؟؟

خوب الان یکی مثل بنده به خاطر این بحث فهمید بازی به اسم Dead light وجود داره
تقریبا ماهی یه دونه انحصاری برای xlive میاد و بین اونایی که تابستون میان به همین deadlight و crismon dragon امید زیادی هست.....موفق باشین

باور کن فرقش درین حد نیست
biggrin1.gif

ببین من خودم خیلی با Horizon حال کردم واقعا خوب شده تغییرات آب و هواییش مخصوصا چیزی که Forza 4 نداشت
اما تریلر گیم پلی ایی که دیدم امروز تقریبا همون بود یکم حالت Arcade گرفته به خودش نمیشه گفت IP جدید! حالا شما تو تریلر ها اینی که گفتم و ببین
نمیدونم والله...... .
ماشین رووندن وایناش که کلا ارکید مانند شده بود(بری بیرون جاده و بکوبی به دیوار راحت میتونی برگردی جاده و به بازیت ادامه بدی)....محیط مثه بازیهای ارکید حالت open wolrd گرفته تا حدی که برای gps منطقه قرار از فرامین صوتی کینکت استفاده بشه...فستیوال هم که داره و شما حتی میتونی با هواپیما و اینا هم مسابقه بدی......

یعنی تغییرات بنیادی تو سبکش داره و مقایسش با تغییرات re6 یا ds3 یا dmc که فقط شخصیتها و حرکتها فرق کردن بیشتر شبیه شوخیه(یعنی کاملا بنیادیه)
بهرحال صبر می کنیم تا اطلاعات بیشتری بیاد شاید من اشتباه می کنم;)

.

آخرین ویرایش:
اینجا فقط اسم مطرحه:دی هرچی تعداد اسم ها بالاتر بره، اون شخص احساس "پیروزی" بیشتری میکنه. مثلا فردا مایکروسافت اسم Halo 5 رو بگذاره Folan: Bisar، این میشه IP جدید:دی ولی اگه ادامه همون رو معرفی کنه، مایه شرمساری و ننگه.

فرق LBP و LBP:K دقیقاً مشابه فرق Super Mario و Crash team racing هستش......حالا به نظرتون اینا یه چیزن؟؟؟تصمیم با خودت
خوب اینم میشه یه ip جدید حساب کرد دیگه......... .

مشکل شماها اینه که تا زود من اومدم گفتمhorizon به نظر با قبلیش فرق داره موضوع رو بردید رو ip های سونی(همه چیز رو ضد هم می بینید
yahoo_4.gif
) در صورتی که من اصلا کاری با سونی و ip هاش ندارم(تو پست صفحه قبل هم بازیهای نشون داده شده سونی و مایکرو تو کنفرانسشونو با هم مقایسه کردم که خوب توش lbp k نبود.....unfinished s رو هم اون دوستمون اضافه کرد)
شماها ؟؟؟؟ فکر کنم این اولین نقل قول من از پست شماست !

آخرین ویرایش:
فرق LBP و LBP:K دقیقاً مشابه فرق Super Mario و Crash team racing هستش......حالا به نظرتون اینا یه چیزن؟؟؟تصمیم با خودت

مشکل شماها اینه که تا زود من اومدم گفتمhorizon به نظر با قبلیش فرق داره موضوع رو بردید رو ip های سونی(همه چیز رو ضد هم می بینید:d) در صورتی که من اصلا کاری با سونی و ip هاش ندارم(تو پست صفحه قبل هم بازیهای نشون داده شده سونی و مایکرو تو کنفرانسشونو با هم مقایسه کردم که خوب توش lbp k نبود.....unfinished s رو هم اون دوستمون اضافه کرد)

.

مشکل شماها اینه که تا زود من اومدم گفتمhorizon به نظر با قبلیش فرق داره موضوع رو بردید رو ip های سونی(همه چیز رو ضد هم می بینید:d) در صورتی که من اصلا کاری با سونی و ip هاش ندارم(تو پست صفحه قبل هم بازیهای نشون داده شده سونی و مایکرو تو کنفرانسشونو با هم مقایسه کردم که خوب توش lbp k نبود.....unfinished s رو هم اون دوستمون اضافه کرد)

.
آقا بی خیال حالا اصلا فرقی نمیکنه IP جدید حساب کنیم یا نه :دی هر کی 2 تا ویدئو گیم پلی از بازی ببینه متوجه میشه که بازی کلا با سری Motorsport تفاوت داره. اون LBP Karting هم همون طور که شما و دوستان دیگه گفتید مشخصا با سری LBP تفاوت داره، دیگه کاملا مشخصه قضیه :دی

جالبه اول اصلا بحثی از مایکروسافت تو این تاپیک نبود، یه سری با خود درگیری موفق شدن پای مایکروسافت رو این وسط باز کنند.

كيوان جان ازتون خوهش و تمنا دارم يه نظارتي رو همچين افرادي بكنين كه همين افراد فروم رو تبديل كردن به خط مقدم جنگ !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or