Rohde: سونی در ساخت IP های جدیدش، ریسک بسیار زیادی می کند.

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Beyond-Two-Souls.jpg
آقای Scott Rohde از Sony متذکر این شده که آن ها (Sony) ریسک زیادی برای ساخت IP های جدید، آن هم در این شرایط که اواخر نسل کنسول ها هستیم؛ انجام می دهند. آن ها بازی هایی می سازند که هیچ ناشری بر روی آن ها سرمایه گذاری نمی کند. او به بازی هایی مانند: The Unfinished Swan, Beyond: Two Souls, The Last of Us, God of War: Ascension و Wonderbook اشاره کرد. وی در مصاحبه با Gamespot بیان کرد: "اگر شما ناشری پیدا کردید که مایل به ساخت Beyond باشد، من علاقه دارم با او ملاقات کنم. من فکر میکنم که واقعا این (Beyond) یک ریسک است."
"Heavy Rain نیز یک ریسک بود؛ حال ما برای انجام این کار (ساخت Beyond) یک داستان دیگر را داریم، ما سرمایه گذاری بزرگ تر و آوردن Hollywood را به میدان آورده ایم که واقعا این سبک (ژانر) را در سطح بالایی قرار داده و من فکر می کنم این کاری است که توسط افراد دیگر در صنعت بازی انجام نشده است؛ این یک ریسک بزرگ است. "
او متذکر شد که چگونه یکی از بهترین ناشر های آن ها یعنی Naughty Dog در حال انجام ریسک بزرگی در ساخت بازی با درجه سنی M است در حالی که عنوان موفق آن ها یعنی Uncharted درجه T داشت.
"زمانی که شما در مورد کاری که Naughty Dog انجام می دهد فکر کنید، من صدای امنیت و Uncharted 4, Uncharted 5, Uncharted 6, Uncharted 7 را می شنوم. و ناشری در این سطح اخیرا یک بازی برای این پلتفرم (PS3) معرفی کرده است که قشر خاصی آن را می پسندند. (منظور تبدیل شدن درجه بندی T به M است)
من فکر می کنم این یک ریسک است و من فکر می کنم ما داریم ریسک زیادی برای هر دو عنوان می کنیم."
منبع

من اسمش رو می ذارم توجه به سلیقه های دیگه تا ریسک ! همون طور که خیلی ها از HR خوششون نیومد می تونن از Beyond خوششون بیاد و بر عکس ! اتفاقا کار خیلی خوبی هست تا ریسک . ارزش قائل شدن برای سلیقه های مختلف کار خوبی هست . ممکنه سود سرم سام آور نداشته باشه ولی حداقل طرفدار های کنسول و البته بازی ها رو نگه می داره ...

من اسمش رو می ذارم توجه به سلیقه های دیگه تا ریسک ! همون طور که خیلی ها از HR خوششون نیومد می تونن از Beyond خوششون بیاد و بر عکس ! اتفاقا کار خیلی خوبی هست تا ریسک . ارزش قائل شدن برای سلیقه های مختلف کار خوبی هست . ممکنه سود سرم سام آور نداشته باشه ولی حداقل طرفدار های کنسول و البته بازی ها رو نگه می داره ...
بله البته به نظرم The Last of Us, God of War: Ascension دیگه ریسک نیستند!
تقریبا همه پسند هستن ولی Beyond یا HR مثل L.A Noire طرفداران زیادی ندارند و قشر خاصی می پسندند این بازی ها رو و میشه بهشون گفت ریسک یا به قول شما توجه به سلیقه.

بدون شک ساخت IP جدید اونم در اواخر نسل چیزی جز ریسک نیست .
که خوشبختانه سونی در این زمینه همیشه ریسک کرده و این وسط تنها کسی که نفع میبره گیمر هستش که عنوان های جدیدی رو تجربه میکنه .

خب این برای ما گیمرها خیلی خوبه ، وقتی میگن سونی بیشتر از بقیه به گیمرها اهمیت میده و کمتر به فکر جیب خودشه بیراه نمیگن ...

به نظر من اینها فقط روی کارهای کیج ریسک میکنن و گرنه باقی بازی های که منتشر کرده و میکنه اکثرا همه پسند هستن

امين جان دوتا ناشر ديگه نام ببر كه همچين بازي هايي رو منتشر ميكنند تا بفهميم !!!!! نميدونم اين اخر نسلي مثلا كي مياد يه بازي بسيار خاص و سخت مثل TLOU رو معرفي و روش خرج ميكنه !!!

یعنی بازی میدن دست ملت میگن یه صلوات بفرستین و پولی نمیگیرن ؟ :d حالا بازی هاش همچین بدم نمیفروشن :d خدا حفظشون کنه که اینقدر به فکر جیب ملت هستن ! :d
ماشاالله چقدر این مسئولان سونی صحبت میکنن هی :d
این LOU خوب چیزیه لعنتی :d

امين جان دوتا ناشر ديگه نام ببر كه همچين بازي هايي رو منتشر ميكنند تا بفهميم !!!!! نميدونم اين اخر نسلي مثلا كي مياد يه بازي بسيار خاص و سخت مثل TLOU رو معرفي و روش خرج ميكنه !!!

سونی از کیفیت TLOU مطمئنه و میدونه عنوانی هست که حتی اگر به موفقیتهای آنچارتد نرسه ولی بازم برای نسل بعد خیلی میتونه روش حساب کنه..
اما کارهای کیج واقعا ریسک داره هر لحظه امکان داره بازیهاش 3 نسخه هم فروش نکنه..:d

ماکرو هم این نسل روی خیلی از IP هاش ریسک کرد و بعضا هم شکست خورد البته اول نسل و فقط HALO و FORZA رو از نسل قبل کشید بیرون و قید خیلی از بازیهای قبل رو زد که تقریبا به ضررش تموم شد..

ریسک رو فقط میشه beyond دونست که واقعا هم ریسک بزرگیه:d......

بقیش از جمله gow یا یه بازی ارکیدی دیگه ریسک حساب نمیشن(چون تو بازی ارکیدی بقیه پلتفرما هم بازیهای با ایده های عجیب و غریب زیاد دارن و gow هم هر چند نسخه ازش بیاد فروش میره)
میمونه این وسط tlou که اونم اونقدر عالی ساخته شده مطمینا چشم بسته میشه واسش فروش حداقل 2....3...میلیون نسخه ای متصور شد.

.

همین که به فکر پول نیس و میخاد ملت گیم بازی کنن سگش به همه میارزه .
همه ی شرکت ها دنبال پولند مگه عقلشون کمه که از پول بدشون بیاد خود سونی کلی بازی شماره دار داره تو این نسل منتهی به نظرم الان تو این صنعت همه (از EA تا THQ) دنبال پول در آوردن به سبک call of duty هستند . به نظرم سونی ویژگی بزرگش تو این نسل حداقل برای من این بوده که سعی نمیکنه که تمام محصولاتش رو به منظور گرفتن بازار call of duty تولید کنه .البته تلاشش رو کرد با سری کیلزون و لی موفق نشد و فکر میکنم که دیگه بیخیال شد خدا رو شکر ، الان هم سونی دیگه fan base خودش رو میشناسه و میدونه اونها سلیقشون چجوریه و اینکه کسانی که Uncharted و Heavy rain و infamous رو میخرند و MAG , Starhawk و LAIR رو نمیخرند به احتمال 99 درصد TLOU و Beyond رو هم میخرند برای همین دست به تولید IP جدید میزنه

اگه همه ی IP ها تا این حد ریسک پذیر باشن،دیگه هیچ ناشری ضرر نمیکنه!! از قدیم هم گفتن:قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر،گوهری!!(البته این ضرب المثل ایرانی ــه،ولی خب ژاپنی ها هم تو مایه های همین رو دارن دیگه نه؟ :d) استقبال گیمرها از Heavy rain گویای همه چیز هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or