Rockstar Leeds در حال ساخت نسخه PC بازی GTA V است

hitman- 47

کاربر سایت
grand-theft-auto-5_0.jpg

در لیست شغل های اخیر شرکت راکستار لیدذ در سایت رسمی راکستار به پورت PC بازی GTA V اشاره شده است.طبق این لیست شرکت راکستار لیدذ نیازمند یک برنامه نویس گرافیکی است و این به معناست که راکستار در حال ساخت این بازی برای PC است.
"راکستار لیدذ در حال حاضر به دنبال یک برنامه نویس گرافیکی با استعداد برای ساخت این بازی برای پلتفرم PC است و با شرکت ها دیگر راکستار نیز همکاری خواهد کرد.به احتمال زیاد راکستار بالاترین گرافیک را برای PC باز ها ارائه خواهد داد"

منبع
منبع 1

آخرین ویرایش:
اینکه نسخه ی PC بازی Grad Theft Auto V در کار هست شکی درش وجود نداره طبق رسومات فقط دیرتر عرضه میشه !
و اینطور که گفتی نیست که تصاویر ماله نسخه ی PC باشه ! همیشه اسکرین شاتها با گیم پلی تفاوت داره ! حالا چه کم و چه زیاد ! همچنین اولین تریلر از گیم پلی بازی بود نمیشه دقیق نظر داد .

من بیشتر به این امید دارم که RDR زودتر برای PC عرضه میشه ! و راک استار از هر دو طرف به سود خودش میرسه ! گرچه راک استار شرکت مرموزی هست و هیچ اطلاعاتی ازش درز پیدا نمیکنه ! بازم باید منتظر بود
اینکه pc تو کار هست که معلوم هست و بوده و راک استار شم اقتصادی بالایی داره و وقتی دید pc بازا فشار میارن سریع یه آگهی داد بیرون به نظر من این آگهی فیک هست و فقط میخواست بفهمونه که بازی داره تولید میشه
اما بازم راک استار یه معمای کوچیک دیگه ایجاد کرد که من چند تا سایت هم که تحلیل کرده بودن اگهی رو ،دیدم اونا هم نفهمیدن که چی شده
اخه گفتن latest titles یعنی اخرین عناوین و شایعه اومدن red dead رو دوباره بر سر زبونا انداخت مثل همیشه هم به راک استار ایمیل زدم که تو نمایشگاه المان برا pc برنامه ای دارید گفت هنوز برنامه ای برای اعلام نداریم پس حتما اونجا خبری هست
اممماا تفاوت گرافیک بین اینا خیلی زیاده و همون موقع هم که اسکرین شاتها اومد همه مونده بودن که چجوری رو کنسولا این گرافیک داره اجرا میشه یا اون عکسا رو یکم دستکاری کرده بودن یا من میگم رو pc بوده چون با سیستمی که کنسولها دارن و میدونی هم امکان اجرای یه همچین گرافیکی غیر ممکنه مثل اینه که بگی با پراید من 250 کیلومتر رفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or