Rockstar Leeds در حال ساخت نسخه PC بازی GTA V است

hitman- 47

کاربر سایت
grand-theft-auto-5_0.jpg

در لیست شغل های اخیر شرکت راکستار لیدذ در سایت رسمی راکستار به پورت PC بازی GTA V اشاره شده است.طبق این لیست شرکت راکستار لیدذ نیازمند یک برنامه نویس گرافیکی است و این به معناست که راکستار در حال ساخت این بازی برای PC است.
"راکستار لیدذ در حال حاضر به دنبال یک برنامه نویس گرافیکی با استعداد برای ساخت این بازی برای پلتفرم PC است و با شرکت ها دیگر راکستار نیز همکاری خواهد کرد.به احتمال زیاد راکستار بالاترین گرافیک را برای PC باز ها ارائه خواهد داد"

منبع
منبع 1

آخرین ویرایش:
به نظر من اگه قراره مثل GTA IV پورتش کنن همون بهتر که نکنن!

خوب شما چون چیزی در مورد کارکرد اپدیت های هر بازی برای PC نمیدونید اینجوری اسپم میدید
جیگر با اپدیت اخر همه چی درست شد

جهت اطلاع GTA اساسا در PC متولد شد و همیشه به PC وفادار خواهد بود .

البته این نکته رو هم بگم در نسل بعدی با توجه به شباهت زیاد PS4/XONE به PC دیگه خبری از پورت بعد روی PC هرگز نخواهیم داشت ..

آخرین ویرایش:
من از همینجا به همراه 4-5 تا گیمر نیمه رسمی دیگه اعلام میکنیم اوریجینال میخریم :d
نمیدونم ولی چی میشد توی بازی یه gang راه مینداختی تو آنلاینش

من از همینجا به همراه 4-5 تا گیمر نیمه رسمی دیگه اعلام میکنیم اوریجینال میخریم :d
نمیدونم ولی چی میشد توی بازی یه gang راه مینداختی تو آنلاینش

میشه، crew ها در V وجود داره می تونید گروه خودتون رو داشته باشید حتی لباس ها و رنگ و نماد مخصوص به خودتون

مگه AC IV نبود که میخوان نسخه نسل بعدی رو برای PC پرت کنن ؟
اون که اصلا تکلیفش مشخص نشد از آخر:دی یک بار میگفتن قراره لید پی سی باشه یک بار میگن میخوان پرت کنن:دی
نه اینکه پرت کردن نباشه پرت میکنن ولی گفتن به دلیل شباهت PS4 به PC راحت میشه پرت کرد و پرت هم خوب از کار در میاد!

حالا واقعا میشه به این خبرا که میگن برا پیسی میاد اعتماد کرد:( امیدوارم بیاد اگه برا پیسی نیاد حیف میشه یکی از بهترین بازیها رو از دست دادم:((

بازی رو pc قطعی هست امروز هم دوباره سایت game-debate دوباره نسخه pc رو اضاف کرد با تاریخ انتشار maybe 2014
Grand Theft Auto V Systemanforderungen and GTA 5 systemvoraussetzungen for PC Games
اما تاریخش یکم نامعلومه اما احتمالا تا قبل از عرضه کنسولی بازی تاریخ عرضه pc هم مشخص میشه
ولی یه نکته تفاوت گرافیک تریلر و اسکرین شاتها با هم از زمین تا زیر زمینه یعنی گرافیک بازی تو تریلر بد بود من میگم اسکرین شاتها شاید مال نسخه pc بوده و نسخه pc خیلی وقته که در حال اماده شدنه

بازی رو pc قطعی هست امروز هم دوباره سایت game-debate دوباره نسخه pc رو اضاف کرد با تاریخ انتشار maybe 2014
Grand Theft Auto V Systemanforderungen and GTA 5 systemvoraussetzungen for PC Games
اما تاریخش یکم نامعلومه اما احتمالا تا قبل از عرضه کنسولی بازی تاریخ عرضه pc هم مشخص میشه
ولی یه نکته تفاوت گرافیک تریلر و اسکرین شاتها با هم از زمین تا زیر زمینه یعنی گرافیک بازی تو تریلر بد بود من میگم اسکرین شاتها شاید مال نسخه pc بوده و نسخه pc خیلی وقته که در حال اماده شدنه

اینکه نسخه ی PC بازی Grad Theft Auto V در کار هست شکی درش وجود نداره طبق رسومات فقط دیرتر عرضه میشه !
و اینطور که گفتی نیست که تصاویر ماله نسخه ی PC باشه ! همیشه اسکرین شاتها با گیم پلی تفاوت داره ! حالا چه کم و چه زیاد ! همچنین اولین تریلر از گیم پلی بازی بود نمیشه دقیق نظر داد .

من بیشتر به این امید دارم که RDR زودتر برای PC عرضه میشه ! و راک استار از هر دو طرف به سود خودش میرسه ! گرچه راک استار شرکت مرموزی هست و هیچ اطلاعاتی ازش درز پیدا نمیکنه ! بازم باید منتظر بود

اینکه نسخه ی PC بازی Grad Theft Auto V در کار هست شکی درش وجود نداره طبق رسومات فقط دیرتر عرضه میشه !
و اینطور که گفتی نیست که تصاویر ماله نسخه ی PC باشه ! همیشه اسکرین شاتها با گیم پلی تفاوت داره ! حالا چه کم و چه زیاد ! همچنین اولین تریلر از گیم پلی بازی بود نمیشه دقیق نظر داد .

من بیشتر به این امید دارم که RDR زودتر برای PC عرضه میشه ! و راک استار از هر دو طرف به سود خودش میرسه ! گرچه راک استار شرکت مرموزی هست و هیچ اطلاعاتی ازش درز پیدا نمیکنه ! بازم باید منتظر بود
سلام
صابر خوب RDRرا رو کنسول باید سر وقتش می زدی الان دیگه کفنش هم خشک شده حال میده به نظرت حالا 100 فریم هم میخواد بده:d

سلام
صابر خوب RDRرا رو کنسول باید سر وقتش می زدی الان دیگه کفنش هم خشک شده حال میده به نظرت حالا 100 فریم هم میخواد بده:d
سلام
من بازی کردم RDR اما باور کن دلم برای اون محیطش تنگ شده طراحتی غرب وحشی توسط راک استار فوقلاده زیبا بود ! ندیده بودم مثلش ! دوس دارم روی PC با گرافیک بالاتر بازی کنمش !
راک استار هنوز داره RDR رو ساپورت میکنه آخرین ساپورتشم همین یک هفته پیش بود ! تازه به تازگی تصاویری از GTA V توی پک RDR قرار میداد ! که باز هم فروش داشته ! وقتی هنوز فروش میکنه شاید نتونه عرضه کنه روی PC اما من میدونم اون روز زیاد دور نیست RDR روی PC هم میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or