Rockstar Leeds در حال ساخت نسخه PC بازی GTA V است

hitman- 47

کاربر سایت
grand-theft-auto-5_0.jpg

در لیست شغل های اخیر شرکت راکستار لیدذ در سایت رسمی راکستار به پورت PC بازی GTA V اشاره شده است.طبق این لیست شرکت راکستار لیدذ نیازمند یک برنامه نویس گرافیکی است و این به معناست که راکستار در حال ساخت این بازی برای PC است.
"راکستار لیدذ در حال حاضر به دنبال یک برنامه نویس گرافیکی با استعداد برای ساخت این بازی برای پلتفرم PC است و با شرکت ها دیگر راکستار نیز همکاری خواهد کرد.به احتمال زیاد راکستار بالاترین گرافیک را برای PC باز ها ارائه خواهد داد"

منبع
منبع 1

آخرین ویرایش:
از اون جهت نگفتم!
منظورو اشتباه گرفتی؟ مگه نسخه اول Read dead واسه PC اومد که انتظار داشته باشی نسخه جدیدشم بیاد؟

اینکه نسخه اولش روی PC نیومد دلیل قانع‌کننده ای برای عرضه نشدن RDR نیست. Rockstar نخواست RDR رو برای PC عرضه کنه به دلایل تکنیکی و اقتصادی و اینکه RDR روی کنسول‌ها فروش زیادی داشت و خیلی سودآور بود (این حالت برای L.A. Noire و MP3 اتفاق نیفتاد) و به خاطر همین با وجود تقاضای زیاد روی PC اینکارُ نکرد که به نظر من اشتباه کرد چون میتونست فروش خیلی خوبی داشته باشه.
GTA روی PC فن‌بیس بزرگی داره و حجم عظیم Mod هایی که برای PC عرضه شده و میشه این مسئله رو به خوبی نشون میده. Rockstar هم اینُ میدونه و میخواد فروش نسخه های کنسولی به حداکثرش برسه بعد برای بقیه‌ی پلتفرم‌ها مثل PC عرضه کنه.

37584248864855826228.jpg

با توجه به این اطلاعیه که راک استار داده ! من حدس میزنم اول بازی RDR و بعدش GTA V برای PC عرضه بشه چون عناوینی که برای PC عرضه نشدن همین دو تا هستن !
یکی از دلیل عمده که بازی RDR روی PC عرضه نشده اینه که بازی هنوز که هنوزه داره فروش میکنه ! همچنین به فروش کنسول هم کمک میکنه ! من به شخصه موقعی که Xbox و PS3 گرفتم نصف قضیه شایدم بیشتر به خاطر بازی RDR بود !
به نظر میاد طولی نمیکشه که این دو عنوان عظیم Rock Star روی PC هم عرضه میشه !

پ.ن
دوست عزیز و صاحب خبر منابع زیاد جالبی برای خبر انتخاب نکردی ! ازین منبع استفاده کن
https://www.rockstargames.com/jobs/position/84c091acdcb515e1eef08f4e4c4687f0/rockstar-leeds

آخرین ویرایش:
با توجه به این اطلاعیه که راک استار داده ! من حدس میزنم اول بازی RDR و بعدش GTA V برای PC عرضه بشه چون عناوینی که برای PC عرضه نشدن همین دو تا هستن !
یکی از دلیل عمده که بازی RDR روی PC عرضه نشده اینه که بازی هنوز که هنوزه داره فروش میکنه ! همچنین به فروش کنسول هم کمک میکنه ! من به شخصه موقعی که Xbox و PS3 گرفتم نصف قضیه شایدم بیشتر به خاطر بازی RDR بود !
به نظر میاد طولی نمیکشه که این دو عنوان عظیم Rock Star روی PC هم عرضه میشه !

در مورد GTAV که اصلا شک نکن :d
اما RDR خیلی طول کشیده فکر نمی کنم بعد از 3 سال بیان روی PC منتشرش کنن

در مورد GTAV که اصلا شک نکن :d
اما RDR خیلی طول کشیده فکر نمی کنم بعد از 3 سال بیان روی PC منتشرش کنن
منبا توجه به اعلامیش گفتم آخه بازیهای جدید راک استار که خیلی محبوبن ! اینا هستن ! مگر اینکه عنوان جدید دیگه ای داشته باشه که بخواد برای PC عرضه کنه !
با توجه به اطلاعیه بازی هم از Xbox 360 پورت میشه !

منبا توجه به اعلامیش گفتم آخه بازیهای جدید راک استار که خیلی محبوبن ! اینا هستن ! مگر اینکه عنوان جدید دیگه ای داشته باشه که بخواد برای PC عرضه کنه !
با توجه به اطلاعیه بازی هم از Xbox 360 پورت میشه !

البته midnight club هم هست که برای pc نیومده
بهرحال منکه از هر ساخته راک استار روی pc استقبال رسمی می کنم :d

حالا فک کن همه میگن یا RDR یا Gta V یا هردو واسه پی سی میاد یهو راکستار بعد از عرضه جی تی ای اعلام کنه قراره MNC یا مثلا table tennis HD رو بده برای پی سی از صدتا فوش واسه پی سی بازا بدتره :d من در اون لحظه فقط درخواست آب دارم برای خودمون 8-| داغ به دلم نشست LA Noire بیاد RDR که جای خود داره

حالا فک کن همه میگن یا RDR یا Gta V یا هردو واسه پی سی میاد یهو راکستار بعد از عرضه جی تی ای اعلام کنه قراره MNC یا مثلا table tennis HD رو بده برای پی سی از صدتا فوش واسه پی سی بازا بدتره :d من در اون لحظه فقط درخواست آب دارم برای خودمون 8-| داغ به دلم نشست LA Noire بیاد RDR که جای خود داره

:-o L.A. Noire که شش هفت ماه بعد از نسخه کنسولی برای PC عرضه شد (نوامبر 2011). پورتش هم خیلی عالیه، همین Rockstar Leeds پورتش کرده.
این آگهی استخدام هم به نظر من در مورد بازی های آینده و در حال ساخت هست نه بازی هایی که قبلا عرضه شده. فکر نکنم RDR یا عناوین دیگه رو برای PC عرضه کنه.

آخرین ویرایش:
چون گفته latest یعنی آخرین عناوین و چون rdr ماله 2011 هست و midnight ماله قدیمیتر پس اصولا این دو تا نیستند یا gtav هست یا بازیهایی نظیر bully که اونم بعید بنظر میاد چون این بیشتر مخصوص پورته و از طرفی احتمالا الان بیشتر کار بازی انجام شده چون از 2011 دیگه این شرکت هیچ عنوانی نداده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or