Rockstar Leeds در حال ساخت نسخه PC بازی GTA V است

hitman- 47

کاربر سایت
grand-theft-auto-5_0.jpg

در لیست شغل های اخیر شرکت راکستار لیدذ در سایت رسمی راکستار به پورت PC بازی GTA V اشاره شده است.طبق این لیست شرکت راکستار لیدذ نیازمند یک برنامه نویس گرافیکی است و این به معناست که راکستار در حال ساخت این بازی برای PC است.
"راکستار لیدذ در حال حاضر به دنبال یک برنامه نویس گرافیکی با استعداد برای ساخت این بازی برای پلتفرم PC است و با شرکت ها دیگر راکستار نیز همکاری خواهد کرد.به احتمال زیاد راکستار بالاترین گرافیک را برای PC باز ها ارائه خواهد داد"

منبع
منبع 1

آخرین ویرایش:
من فك كنم جي تي اي 5 اخر روي پي سي بياد فقط كي شو خدا ميدونه:d
حدس بزرگی بود ولی چرا گفته titles یعنی منظورش هم gta بوده و هم red dead
قطعا ماه اینده تو نمایشگاه گیمز کام المان اگه خبری از red dead باشه معلوم میشه ولی اومدن این بازی هم برا pc و هم کنسولهای نسل بعد تایید شد.

من از دیشبت تا حالا که خبرم اومده کلی سرچ کردم ببینم قضیه چیه...
مثل اینکه احتمال اینکه بخواد Red Dead رو پورت کنه خیلی بیشتره , چون اولا تو متن خبر گفته یکی از آخرین بازی های منتشر شده دوما که قبلا گفتن نسخه ی PC واسه ی GTA V در دستِ بحثِ....ینی میاد ولی دیرتر

خدا کنه حالا Red Dead رو پورت کنن تا GTA V بیاد پی سی بازا سر گرم میشن :دی تو فروما اکثرا گفتن اگه اینکارو بکنه ما (حتی کنسول دارا) بازی رو دوباره میخریم , مرفه بی دردن دیگه :))
ولی با گرافیکی که از GTA V دیدیم , خدا تا رم و گرافیک میخواد...چجوری همچین چیزی به اون وسعت ُرو اصن به اون قشنگی ساختن :/

آخرین ویرایش:
اقا 2 سال گذشت تا اسمش رو درست یاد نگیرید که تا 2 سال دیگم پورت نمی شه read نه red dead redemption این read که می نویسید نه از نظر دستوری درسته نه معنی نه تلفظی نه حیثیتی نه اخلاقی

:-o L.A. Noire که شش هفت ماه بعد از نسخه کنسولی برای PC عرضه شد (نوامبر 2011). پورتش هم خیلی عالیه، همین Rockstar Leeds پورتش کرده.
این آگهی استخدام هم به نظر من در مورد بازی های آینده و در حال ساخت هست نه بازی هایی که قبلا عرضه شده. فکر نکنم RDR یا عناوین دیگه رو برای PC عرضه کنه.

ندیدی چقدر میگفتن معلوم نیست بیاد معلوم نیست We have no fu*** plan من خودم با سایر دوستان la noire باز تو فرومش پدرمون دراومد انقدر گفتیم تا خبر تاییده دادن :d همین اوضاع توی RDR بود که اونجا عذر ملتو خواستن کارشون به بلاک کردن آیدی هم رسید

اگه رو PC بیاد همه باید پایرت خورش کنند کسی PC رو اریج بگیره سوای بحث مولتی واقعا بی شخصیته.
وقتی که راک استار پشیزی برای pc gamer ارزش قائل نمیشه عکس CD Red
( البته منظورم اونوری هاست اینجا کسی بخواد هم نمیتونه با این قیمت ها اوریج بگیره )

اگه رو PC بیاد همه باید پایرت خورش کنند کسی PC رو اریج بگیره سوای بحث مولتی واقعا بی شخصیته.
( البته منظورم اونوری هاست اینجا کسی بخواد هم نمیتونه با این قیمت ها اوریج بگیره )
GTA رو نمیدونم چون ازش خوشم نمیاد ولی RDR جز بازی هایی هست که اوریجینال خریدنش واقعا ارزش داره

من PC بازم IV رو هم اورجینال گرفتم، فکر نمی کنم به شخصیت ربطی داشته باشه
این بازی COD یا BF نیست که هر سال همه نسخه ها با هم بیان و فروششون تضمین شده باشه
برای بازی که هر 5 سال یک نسخه اش میاد شرکت کاملا حق داره بخواد فروشش اونقدر باشه که بتونه 5 سال دیگه رو با خیال راحت صرفش کنه
بحث piracy و این چیزا نیست، موضوع فقط قراردادهای کاری بین شرکت هاست، مطمئن باش هیچ شرکتی دوست نداره ساخته اش محدود به یک کنسول خاص باشه
این موضوعات رو فقط قراردادهای کاری بین شرکتها مشخص می کنه
و یادمون نره که T2 صاحب راک استار هست، اونه که تصمیم میگیره، راک استار صرفا سازنده بازیه
منم از اینکه نسخه PC دیرترمیاد راضی نیستم اما دلیل نمیشه کسی رو بی شخصیت خطاب کنم.

ازهمین الان بگم که بازی لگ داره، افت فریم داره، کنترل بازی خوب نیست
خوب چرا پورت کنن از همون اول مثل انسان برای PC هم بسازن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or