Rockstar Leeds در حال ساخت نسخه PC بازی GTA V است

hitman- 47

کاربر سایت
grand-theft-auto-5_0.jpg

در لیست شغل های اخیر شرکت راکستار لیدذ در سایت رسمی راکستار به پورت PC بازی GTA V اشاره شده است.طبق این لیست شرکت راکستار لیدذ نیازمند یک برنامه نویس گرافیکی است و این به معناست که راکستار در حال ساخت این بازی برای PC است.
"راکستار لیدذ در حال حاضر به دنبال یک برنامه نویس گرافیکی با استعداد برای ساخت این بازی برای پلتفرم PC است و با شرکت ها دیگر راکستار نیز همکاری خواهد کرد.به احتمال زیاد راکستار بالاترین گرافیک را برای PC باز ها ارائه خواهد داد"

منبع
منبع 1

آخرین ویرایش:
اصلش این هست که R* درخواست یه گرافیست وارد برای آخرین بازیشون که قراره شروع کنند برای ساخت می خواد :

Rockstar Leeds are currently looking for a talented graphics programmer to help bring our latest titles to the PC platform. Working together with the other Rockstar studios, you will be responsible for maintaining the studio’s uncompromising quality bar, delivering the highest quality PC experience possible.

منبع

با تشکر از یونس عزیز

آخرین ویرایش:
الله اعلم:d
نه خودش چی گفت اخه بهترین بازی وسترن برای pc که امکانات و گرافیک بیشتری داره نیومد جالب اینجاست همه امید وار بودند و فکر می کردند که حتما برای pc میاد ولی رکستار داغی گذاشت تو دل ما pc بازا همیشه هم با pc بده

نه خودش چی گفت اخه بهترین بازی وسترن برای pc که امکانات و گرافیک بیشتری داره نیومد جالب اینجاست همه امید وار بودند و فکر می کردند که حتما برای pc میاد ولی رکستار داغی گذاشت تو دل ما pc بازا همیشه هم با pc بده
کسی امید نداشت! رد دد کدوم نسخش واسه PC اومد که بخواد نسخه جدیدش بیاد! مثل این میمونه از سری آنچارتد بخوای روی PC ّیاد:دی ممکنه؟:دی

- - -ویرایش - - -

به نظر من اگه قراره مثل GTA IV پورتش کنن همون بهتر که نکنن!
یک جوری میگین انگار چه خبره:دی GTA IV برا من افت فریم داشت ولی نه اونقدر! همون کمم که داشت پچ جدیدش ریختم کامل درست شد!!
حالا اومدنش روی PC چیزی از بقیه کم نمیکنه! کنسول بازا برن دنبال نسخه کنسولی ما هم میریم دنبال نسخه PC و مدینگش :x:x:x جی تی ای یعنی PC :x

آقا جو ندین ... 2 تا پچ میریختین روش (GTA IV) گرافیکش از تمام بازیهای کنسولی اون زمان بالاتر میرفت
Video Editor ـش هم عالی بود
روی PS3 هم بازیش کرده بودم ولی PC یچی دیگه بود

کسی امید نداشت! رد دد کدوم نسخش واسه PC اومد که بخواد نسخه جدیدش بیاد! مثل این میمونه از سری آنچارتد بخوای روی PC ّیاد:دی ممکنه؟:دی

- - -ویرایش - - -

یک جوری میگین انگار چه خبره:دی GTA IV برا من افت فریم داشت ولی نه اونقدر! همون کمم که داشت پچ جدیدش ریختم کامل درست شد!!
حالا اومدنش روی PC چیزی از بقیه کم نمیکنه! کنسول بازا برن دنبال نسخه کنسولی ما هم میریم دنبال نسخه PC و مدینگش :x:x:x جی تی ای یعنی PC :x
آنچارتد First PArty ه استودیوش. ولی رد دد Third Party. هیچ ربطی بهم نداره این دوتا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or