Rockstar: هر دو دیسک GTA V را بر روی Xbox 360 نصب نکنید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
New-Grand-Theft-Auto-V-Artwork-Revealed-2-670x376.jpg

چند ساعت بیشتر تا عرضه یکی از بزرگترین و برترین بازی های Rockstar یعنی GTA V باقی نمانده است.
با این حال در پاسخ به یک سوال در توئیتر این کمپانی اعلام کرده است که دارندگان Xbox 360 از به وجود آمدن مشکلات فنی در صورت نصب دو دیسک آگاه باشند. Grand Theft Auto V برای این کنسول در دو دیسک عرضه خواهد شد. یکی از آنها برای نصب اجباری است، و دیگری دیسک “play” که برای اجرای بازی به آن نیاز دارید. Rockstar گفته است که دیسک “play” را نصب نکنید زیرا بر کیفیت بهینه بازی تاثیر گذار خواهد بود.
ترجمه توئیت: برای عملکرد مطلوب بازی، توصیه می کنیم آن دیسک را نصب نکنید. ما در سایت پشتیبانی هنگام عرضه بازی اطلاعات بیشتری را ارائه خواهیم کرد.
DS

من اینو قبلا خونده بودم ولی فکر میکردم این مشخصات فقط برای دیسک نصب اجباری هست
خوب باشه ممنون

راستش خودمم مطمئن نیستم اون ویژگی ها فقط برای دیسک اجباریه یا نه.اما چیزی که مشخصه اینه که سرعت درایو دستگاه احتمالا بیش تر از 15mb/s هستش و شما بهتره از روی چیزی اجرا کنی که کلا Transfer Rate بیشتری داشته باشه تا اون تکسچر های مگابایتی راحت تر لود شن‌ (جدا از مسئله ی صدای درایو و احتمال ضعیفی گفتم).

آخرین ویرایش:
دیسک دوم چطوری روی فلش نصب و اجرا میشه؟
برای نصب و اجرای بازی به مشکل برخوردم
دیسک دوم را در کنسول قرار میدهم ، بازی را روی فلش کانفیگر شده (بیرون از بازی) نصب میکنم و اجرا میشه
تا اینجا مشکلی ندارم
ولی برای دفعه بعد که میخوام بازی کنم ، کنسول فلش را نمیشناشه!؟
دوباره باید فلش کانفیگر و بازی نصب بشه ولی در کامپیوتر اطلاعات فلش سالم هست!؟

دیسک دوم چطوری روی فلش نصب و اجرا میشه؟
برای نصب و اجرای بازی به مشکل برخوردم
دیسک دوم را در کنسول قرار میدهم ، بازی را روی فلش کانفیگر شده (بیرون از بازی) نصب میکنم و اجرا میشه
تا اینجا مشکلی ندارم
ولی برای دفعه بعد که میخوام بازی کنم ، کنسول فلش را نمیشناشه!؟
دوباره باید فلش کانفیگر و بازی نصب بشه ولی در کامپیوتر اطلاعات فلش سالم هست!؟

موقعی که کنسول روشنه فلش رو ازش جدا نکن . موقعی هم که میخوای بهش وصل کنی فلشو باید همینجور عمل کنی یعنی کنسول خاموش باشه

موقعی که کنسول روشنه فلش رو ازش جدا نکن . موقعی هم که میخوای بهش وصل کنی فلشو باید همینجور عمل کنی یعنی کنسول خاموش باشه
اینجوری هم تست کردم:
فلش را به پشت کنسول وصل کردم
بازی را روی فلش نصب کردم و اجرا شد ، کنسول را خاموش کردم ولی این دفعه فلش را از کنسول جدا نکردم
کنسول را روشن کردم ولی فلش را نمیشناسه و دوباره باید فلش کانفیگر بشه!؟
با تشکر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or