Rockstar: هر دو دیسک GTA V را بر روی Xbox 360 نصب نکنید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
New-Grand-Theft-Auto-V-Artwork-Revealed-2-670x376.jpg

چند ساعت بیشتر تا عرضه یکی از بزرگترین و برترین بازی های Rockstar یعنی GTA V باقی نمانده است.
با این حال در پاسخ به یک سوال در توئیتر این کمپانی اعلام کرده است که دارندگان Xbox 360 از به وجود آمدن مشکلات فنی در صورت نصب دو دیسک آگاه باشند. Grand Theft Auto V برای این کنسول در دو دیسک عرضه خواهد شد. یکی از آنها برای نصب اجباری است، و دیگری دیسک “play” که برای اجرای بازی به آن نیاز دارید. Rockstar گفته است که دیسک “play” را نصب نکنید زیرا بر کیفیت بهینه بازی تاثیر گذار خواهد بود.
ترجمه توئیت: برای عملکرد مطلوب بازی، توصیه می کنیم آن دیسک را نصب نکنید. ما در سایت پشتیبانی هنگام عرضه بازی اطلاعات بیشتری را ارائه خواهیم کرد.
DS

من اگه بازی روی هاردم نصب نباشه اصلا بازیش نمیکنم.واسه همین TWD رو از دست دادم.
من یا روی هارد نصبش میکنم و بازی میکنم و یا اصلا بازیش نمیکنم.:|
نكن اينكارو با خودت TWD رو اگه شده روي يخچال نصبش كني بكن اما حتما تمومش كن نيمي از عمر گيمريت فعلا رو هواست:d

اگر دیسک 2 بازی یا دیسک پلی نصب بشه اینجوری میشه:

08924480906965560720.jpg

47301230333960059869.jpg

46065924196599459749.jpg

59417596240384440999.jpg

یه اتفاق دیگه ام میوفته که تو عکس نمیشه نمایش داد و حتما باید ویدئو رو ببینید به نظرم دیسک 2 یا دیسک Play وقتی نصب میشه بازی Stutter یا لکنت پیدا میکنه یعنی دچار فیریزای خیلی کوتاه ولی پشت هم میشه.

یه راه دیگه هم هست .میشه دیسک یک رو تو هارد خود دستگاه نصب کرد و دیسک دوم رو فلش مموری .

باو شوخی نیستا !

همچین بازی رو بخوای با این دیسکهای داغون بازی کنی ، سر همین بازی یه درایو نابود میکنیم !

داداشای گلم من از روز اول یه بازیم نصب نکردم کلا! الان 5 ساله خداروشکر لنزم فقط یه کوچولو ضعیف شده، بازی کنید از روی دیسک انقدر حساس نباشید...

کاشکی راکستار مثلا میگفت در بعضی مواقع اینجور مشکلات پیش میاد که دیسک رو نصب نکنید مشکل حل میشه.چون منی که واقعا هیچ مشکلی ندارم کنسولم که از فضا نیومده,مثله بقیه اسلیماست.

یه راه دیگه هم هست .میشه دیسک یک رو تو هارد خود دستگاه نصب کرد و دیسک دوم رو فلش مموری .
چه جالب! همین الان DF تو آپدیت سومش گفت این راه هم امتحان کرده و کاملا جواب میده:دی بهتر هم هست، هم صدای دیسک و خرابی لنز و اینا رو نداریم، هم سرعت USB از دیسک بالاتره.
Digital Foundry has investigated the matter further and discovered a possible solution to the Grand Theft Auto 5 Xbox 360 "play" disc installation issue.

The video, below, shows footage of the game played with the "install disc" installed to the Xbox 360 hard drive, as is mandatory, and the "play disc" installed to a USB flash drive. Doing so appears to eradicate the performance issues found when both discs are installed to the Xbox 360 hard drive.
پس بهترین راه اینه که اون نصب اجباری تو هارد و دیسک play هم تو USB Flash نصب بشه.

دیگه آخر نسل کم مونده بگن برای خاموش کردن روی کنسول آب بریزید و برای روشن کردنش نفت !

چه جالب! همین الان DF تو آپدیت سومش گفت این راه هم امتحان کرده و کاملا جواب میده:دی بهتر هم هست، هم صدای دیسک و خرابی لنز و اینا رو نداریم، هم سرعت USB از دیسک بالاتره.

پس بهترین راه اینه که اون نصب اجباری تو هارد و دیسک play هم تو USB Flash نصب بشه.

یعنی به کاربرای بازی سنتر ایمان آوردم :bighug: :دی

پس داستان PS3 چی میشه؟؟ اونجا که همه ی بازی روی هارد نصب میشه و فقط یه سورس هست!

هر usb میشه یا باید یک بلائی سر usb بیاریم قبلش؟ 5 دقیقه رفتم تو بازی صدای درایو دیوانم کرد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or