Rockstar: هر دو دیسک GTA V را بر روی Xbox 360 نصب نکنید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
New-Grand-Theft-Auto-V-Artwork-Revealed-2-670x376.jpg

چند ساعت بیشتر تا عرضه یکی از بزرگترین و برترین بازی های Rockstar یعنی GTA V باقی نمانده است.
با این حال در پاسخ به یک سوال در توئیتر این کمپانی اعلام کرده است که دارندگان Xbox 360 از به وجود آمدن مشکلات فنی در صورت نصب دو دیسک آگاه باشند. Grand Theft Auto V برای این کنسول در دو دیسک عرضه خواهد شد. یکی از آنها برای نصب اجباری است، و دیگری دیسک “play” که برای اجرای بازی به آن نیاز دارید. Rockstar گفته است که دیسک “play” را نصب نکنید زیرا بر کیفیت بهینه بازی تاثیر گذار خواهد بود.
ترجمه توئیت: برای عملکرد مطلوب بازی، توصیه می کنیم آن دیسک را نصب نکنید. ما در سایت پشتیبانی هنگام عرضه بازی اطلاعات بیشتری را ارائه خواهیم کرد.
DS

88341447318663143550.png

چنتا فلش تست کردم فقط verico سرعت خوبی داشت 27 متوسط سرعت که 15 حداقله بسشه:d
king max و patriot حدود 16 بودن

من الان هر دو دیسک رو هاردم نصبه .

پاک کنم دیسک دو رو ؟

^
خوبه کافیه
دوستان الان من چی کار کنم ؟

دو دیسک بازی بر روی هاردم نصبه . باید دیسک یک رو پاک کنم یا دو رو ؟

مشکل لود شدن تکسچرها با این روش حل میشه یا نه ؟

دیسک play از رو هارد پاک کن نصب کن رو فلش
بهبود پیدا میکنه

آخرین ویرایش:
دوستان الان من چی کار کنم ؟

دو دیسک بازی بر روی هاردم نصبه . باید دیسک یک رو پاک کنم یا دو رو ؟

مشکل لود شدن تکسچرها با این روش حل میشه یا نه ؟

من دو تا ديسك رو دو تا فلش مختلف نصب كردم عالي اجرا ميشه لامصب چه گرافيكيم داره بازيم فوق العادست:-*

من که صبر میکنم یه آپدیت بیاد این مشکل رو حل کنه

نمیشه که از روی دیسک بازی کرد ، درایور رو به اف میده

من که صبر میکنم یه آپدیت بیاد این مشکل رو حل کنه

نمیشه که از روی دیسک بازی کرد ، درایور رو به اف میده

این مساله قرار نیست با آپدیت حل بشه! چه آپدیتی میخاد سرعت هارددیسکتو بالا ببره؟!
اگه درایو usb داری دیسک2 رو روش نصب کن وگرنه بشین بازیتو بکن!

دوستان الان من که کنسولم 4 گیگ هست چه کاری باید بکنم؟یه فلش 16 گیگ و یه هارد اکسترنال دارم.

دوستان الان من که کنسولم 4 گیگ هست چه کاری باید بکنم؟یه فلش 16 گیگ و یه هارد اکسترنال دارم.

با نرم افزاری که دوستان صفحه قبل معرفی کردن هر دو رو تست کن.هر کدوم Transfer Rate بهتری داشت دیسک نصب اجباری رو روی اون بریز و دیسک Play رو هم میتونی یا نصب نکنی یا اگه نصب می کنی روی اون یکی بریز (سعی کن هر دو مموری رو از وجود هر نوع فایلی پاک کنی که ققط فایل های بازی توشون باشن).

سلام
من یه فلش hp v165w دارم که دیسک 1 (اجباری) رو روش نصب کردم و سرعتش مناسبه (حداقل 21.5 MB/s بود ) حالا برای دیسک 2 یه فلش 16 گیگ دیگه دارم سرعتش حداقل 9.3 مگ بود حالا به نظرتون اگه دیسک 2 رو نصب کنم رو این فلش مشکلی پیش میاد یا نه؟ نصب کنم رو فلش سرعت پایینه یا از رو دیسک بخونه؟؟ ممنون :دی

سلام
من یه فلش hp v165w دارم که دیسک 1 (اجباری) رو روش نصب کردم و سرعتش مناسبه (حداقل 21.5 MB/s بود ) حالا برای دیسک 2 یه فلش 16 گیگ دیگه دارم سرعتش حداقل 9.3 مگ بود حالا به نظرتون اگه دیسک 2 رو نصب کنم رو این فلش مشکلی پیش میاد یا نه؟ نصب کنم رو فلش سرعت پایینه یا از رو دیسک بخونه؟؟ ممنون :دی

نه.دیسک Play رو نصب نکن روی اونی که Tramsfer Rateش 9 مگابایته.یا یه مموری دیگه گیر بیار یا اصلا نصب نکن.چون تاکید شده حداقل 15mb/s باید باشه:

16GB USB flash drive with at least 8 GB of free space. If using a USB flash drive it must be at least USB 2.0 with a minimum 15mb/s read speed and formatted for Xbox 360

ممنون.

نه.دیسک Play رو نصب نکن روی اونی که Tramsfer Rateش 9 مگابایته.یا یه مموری دیگه گیر بیار یا اصلا نصب نکن.چون تاکید شده حداقل 14mb/s باید باشه:

16GB USB flash drive with at least 8 GB of free space. If using a USB flash drive it must be at least USB 2.0 with a minimum 15mb/s read speed and formatted for Xbox 360

ممنون.

من اینو قبلا خونده بودم ولی فکر میکردم این مشخصات فقط برای دیسک نصب اجباری هست
خوب باشه ممنون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or