Rockstar: هر دو دیسک GTA V را بر روی Xbox 360 نصب نکنید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
New-Grand-Theft-Auto-V-Artwork-Revealed-2-670x376.jpg

چند ساعت بیشتر تا عرضه یکی از بزرگترین و برترین بازی های Rockstar یعنی GTA V باقی نمانده است.
با این حال در پاسخ به یک سوال در توئیتر این کمپانی اعلام کرده است که دارندگان Xbox 360 از به وجود آمدن مشکلات فنی در صورت نصب دو دیسک آگاه باشند. Grand Theft Auto V برای این کنسول در دو دیسک عرضه خواهد شد. یکی از آنها برای نصب اجباری است، و دیگری دیسک “play” که برای اجرای بازی به آن نیاز دارید. Rockstar گفته است که دیسک “play” را نصب نکنید زیرا بر کیفیت بهینه بازی تاثیر گذار خواهد بود.
ترجمه توئیت: برای عملکرد مطلوب بازی، توصیه می کنیم آن دیسک را نصب نکنید. ما در سایت پشتیبانی هنگام عرضه بازی اطلاعات بیشتری را ارائه خواهیم کرد.
DS

هر usb میشه یا باید یک بلائی سر usb بیاریم قبلش؟ 5 دقیقه رفتم تو بازی صدای درایو دیوانم کرد

16GB USB flash drive with at least 8 GB of free space. If using a USB flash drive it must be at least USB 2.0 with a minimum 15mb/s read speed and formatted for Xbox 360

من که هر دوتاش رو ریختم روی هارد کنسول و زیاد بنظرم به چشم نمیاد این افت فریم بازی و این جوری خیلی راحت ترم دیگه حد اقل صدای لنز دستگاه ادمو کلافه نمیکنه

من هر دو دیسک رو نصب کردم
کاملا هم از بازی لذت میبرم :d

خدا خیرتون بده.
دیشب با افسردگی خوابیدم صبح هم با افسردگی پا شدم.ولی الان که میگین بازی رو میشه رو فلش نصب کرد خیالم راحت شد.
البته بگم من هر دو دیسک رو روی هارد نصب کردم و هیچ مشکلی نداشتم .
نمیدونم چیکار کنم ؟الان برم فلش بخرم؟
بهترین فلشی که میتونم والسه این بازی بخرم،باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟
لطفا راجع به فلش راهنمایی کنید
.
الان رفتم یکم تحقیق کردم.usb3 بگیرم به xbox میخوره؟

آخرین ویرایش:
خوب ما که کنسولمون آرکید هست و اصلاً هارد نداره ! :دی
حالا ببینم میشه دیسک 1 را روی یه فلش و دیسک دوم را هم روی یه فلش دیگه نصب کنیم !؟ اینجوری هم بهتره یا کلا ً پیشنهادتون برای ما بیچاره های بی هارد چیه !؟:دی

خوب ما که کنسولمون آرکید هست و اصلاً هارد نداره ! :دی
حالا ببینم میشه دیسک 1 را روی یه فلش و دیسک دوم را هم روی یه فلش دیگه نصب کنیم !؟ اینجوری هم بهتره یا کلا ً پیشنهادتون برای ما بیچاره های بی هارد چیه !؟:دی
همین چیزی که خودت گفتی فکر کنم بهترین راه باشه.چون در کل میگن سرعت فلش از دیسک بیشتر هست

آخه این حرفا چیه؟ حالا میخواد تفاوت سرعت بشه 1 مگ مگه چقدر تغییر میکنه؟ من هر دوش رو نصب کردم اما هیچ تغییری ندیدم!

رفتم یه فاش 16 خریدم.50 تومن.
تست میکنم.اگه کیفیت فرقی کرد خبر میدم.
امروز ساعت 5 صبح پا شذم تا الان همینجوری دارم بازی رو نصب میکنم و پاک میکنم و تست میکنم.:dوسواس دارم;;)
......
بازی رو از روی فلش هم تست کردم.در کل تفاوتی ندیدم.شاید واقعا به چشم من نمیاد.
من که دیگه خسته شدم از بس دارم ازمایش میکنم.ولش کن.
دیگه وقت بازیه.

آخرین ویرایش:
اصلا بازی رو رو هارد هر 2 تاش نصب باشه خیلی عجیب غریب میشه:| ماشالله تو کات سین ها تمام وسایل از غیب یهو ظاهر میشن:d همون روش روی یه usb دیگه به خوبی جواب داد:bighug:

خب، مشکلی که من باهاش رو به رو بودم، هر دو dvd رو روی هاردم نصب کردم و مشکل لد شدن اشیا و گرافیک رو داشتم. توی تاپیک امتیازات هم از گرافیک بازی ایراد گرفتم دوستان بازیسنتری تصور کردن من قصد تخریب بازی و یا ترول دارم که به انواع و اقسام مختلف از خجالت ما در اومدن.
خلاصه بعد از اتمام 20درصد از بازی تازه متوجه شدم یکی از dvd هارو روی فلش نصب کنم یکی دیگه رو روی هارد و مشکل گرافیک رفع شد.

DF خودش امتحان کرده و توضیح داده که این پیشنهاد درسته.

Rockstar warns: don't install GTA5 Xbox 360 "play" disc • News • Xbox 360 • Eurogamer.net

به طور خلاصه گفته وقتی دیسک اول رو نصب میکنید و از رو دیسک دوم (بدون نصب کردن) اجرا بکنید، در واقع کنسول داره همزمان هم از هارد و هم از دیسک stream میکنه. نتیجه اینکه همه چیز سریعتر لود میشه. یه ویدیو هم گذاشته ازش.

وقتی بازی رو از دیسک دوم اجرا کنیم،دیسک مثل حالت عادی با سر و صدا میچرخه یا فقط لازمه تو دستگاه باشه تا بازی اجرا شه و چرخشی در کار نیست؟
این سوال خیلی حیاتیه:dبه خصوص واسه درایو دستگاه:d

وقتی بازی رو از دیسک دوم اجرا کنیم،دیسک مثل حالت عادی با سر و صدا میچرخه یا فقط لازمه تو دستگاه باشه تا بازی اجرا شه و چرخشی در کار نیست؟
این سوال خیلی حیاتیه:dبه خصوص واسه درایو دستگاه:d

دیسک تو درگیری 100% قرار میگیره و درایو دستگاه هم به احتمال زیاد به مقام والای F نائل میشه ! :دی

من یه 7-8 تا فلش دارم ،نرم افزاری چیزی نیست بشه سرعت فلش رو باهاش اندازه گیری کرد؟:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or