آخرین ویرایش:
یه راه سریع وجود داره که بتونم با دوستم یه دست بازی کنمو اون تروفیو بگیرم ؟ در حد یک دستم برام کافیه فعلا (برای پلات میخوام)
عجب مصیبتی شده این *****ینگ بازیهای آنلاینسر TLOU هم پدرم درومد و وقتی هم که درست شد دیگه وقت بازی نداشتم. هنوزم وقت نکردم اون دو تا تروفی آخری آنلاینشو بگیرم
من رفتم تو یه Match Exhibition بدون bot یه کش بستم به ستیک چپ و یه سکه هم لای R2. همینجور گزاشتم یه 10 -12 ساعتی دور خودش چرخید. تو مپ Urban هم بزار که داغ نکنه دستگاهکسایی که پلات کردن تروفی far far away رو تو چقدر گرفتن؟اخه تروفیش گلیچه
165تا Match فقط تموم کن برد یا باخت فرقی نمی کنه.تو تروفی گاید بازی هم همینو گفته بودواسه گرفتن همه ی ایتم ها چی؟
همون راهی که صفحه قبل گفتم برو درست میشه نیاز هم نیست یه دست تا ته بازی کنی همین که بازی شروع شه تروفی رو میده .
ممنون ولی من نهکریو دارم نه دقیقا میدونم راهش چطوریه. واسه یه دست بازی کردنم ارزش نداره بخرمالبته بعضی جاها دیدم 5 تومنه یه ماهش! اگه با 5 تومن سر و تهش هم میاد بخرم شرشو بکنم
فقط psx چیه ؟ چطوری ps4 رو به PC وصل کنم که از آنتی *****ش استفاده کنه ؟
اینو مطمینم که مشکل داخلی هست دوستانی که میگن خوده سازنده بلاک کرده اشتباه میکنن خود من بدون کریو یا هر ... ای راحت انلاین میزنم مشکل از بعضی از ای اس پی هاست بنظرمممنون ولی من نهکریو دارم نه دقیقا میدونم راهش چطوریه. واسه یه دست بازی کردنم ارزش نداره بخرمالبته بعضی جاها دیدم 5 تومنه یه ماهش! اگه با 5 تومن سر و تهش هم میاد بخرم شرشو بکنم
فقط psx چیه ؟ چطوری ps4 رو به PC وصل کنم که از آنتی *****ش استفاده کنه ؟
من که با لن وصل کردم. به وایرلسم میشهیک سوال واسع شیلترشکن باید psx رو با لن وصل کنیم یا وایرلس هم میشه؟