Multi Platform Rocket League

درود .

دیدم کسی واسه این بازی بزرگ تاپیک نزده مجبور شدم خودم بزنم :d
بازی این ماه به صورت رایگان برای اعضای پلاس در دسترسه . امتیازاتش هم خیلی خوب شده .میتونین بحث هاتون رو اینجا انجام بدین :d
فعلا هم سرور های انلاین وضعیتشون خوب نیست :|

اینم چند تا عکس از بازی :

آخرین ویرایش:
  • Like
  • Sad
Reactions: TeTration and NHM
فکر کنم ادرس سرور بازی برای ای پی ایران بسته شده.
تو همه ی ادرس هایی که رفتم هیچ کدومشون ***** نبود
توی یکی از ادرس هایی که رفتم از طرف گوگل نوشته بود شما اجازه ی ورورد ندارید

دوستان، سرور بازی فیل*تر نیست. من ترافیک بازی رو بررسی کردم. مثل اینکه بازی سعی میکنه به سایت appspot.com متصل بشه که به خاطر تحریم گوگل با IP ایران نمیشه بهش دسترسی پیدا کرد.

دوستان، سرور بازی فیل*تر نیست. من ترافیک بازی رو بررسی کردم. مثل اینکه بازی سعی میکنه به سایت appspot.com متصل بشه که به خاطر تحریم گوگل با IP ایران نمیشه بهش دسترسی پیدا کرد.

کاریش نمیشه کرد؟
کلا باید راه بیفتیم یه موقع یه بازیه مهم تر رو باهاش این کارو کردن یه کاریش بکنیم( مثلا همون TLOU که این بلا سرش اومد و درستش کردن)

ایشالا تا یکی دو ماه دیگه که گوگل تحریم هاشو برای ایران لغو کنه سرور های Rocket league هم باز میشن.فعلا مجبوریم برای بازی کردن از کریو استفاده کنیم.

اقا من داستان رو شیر کردم رو ps4 الان انلاین که میخوام بازی کنم پارتی که اصلا نمیسازه یکی رو هم میخوام پیدا کنم میزنه سرور بازی تایم اوت میده اینو چی کار کنم ؟ :دی

ویرایش:
خب با شیر کردن چیز پی ان راحت تونستم بگیرم تروفی انلاین رو .
باید یه 60 تا بازی دیگه انجام بدم ایتم جمع کنم تا پلات شه خیلی هم حوصله سر بره

آخرین ویرایش:
اقا کی میاد بازی کنیم این تروفی انلاین رو بگیرم
سلام. من هستم. میگن بازی تا شروع بشه تروفی رو میده. برای من وصل نمیشه ولی می تونم با یه نرم افزار تغییر IP به سروراش وصل بشه. پ . خ بده ، هماهنگ کنیم. فقط تروفی رو بگیرم از بازی می رم بیرون چون پینگم با این کاری که می کنم در حد بوق میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or