Jul 11, 2015 نوشته ها: 302 درود . دیدم کسی واسه این بازی بزرگ تاپیک نزده مجبور شدم خودم بزنم :d بازی این ماه به صورت رایگان برای اعضای پلاس در دسترسه . امتیازاتش هم خیلی خوب شده .میتونین بحث هاتون رو اینجا انجام بدین :d فعلا هم سرور های انلاین وضعیتشون خوب نیست اینم چند تا عکس از بازی : آخرین ویرایش: Jul 11, 2015 Reactions: TeTration and NHM بیشتر...
درود . دیدم کسی واسه این بازی بزرگ تاپیک نزده مجبور شدم خودم بزنم :d بازی این ماه به صورت رایگان برای اعضای پلاس در دسترسه . امتیازاتش هم خیلی خوب شده .میتونین بحث هاتون رو اینجا انجام بدین :d فعلا هم سرور های انلاین وضعیتشون خوب نیست اینم چند تا عکس از بازی :
NHM کاربر سایت Jun 14, 2023 #301 نوشته شده توسط Big Band: اینو اصلا نمیشه با کیبورد بازی کرد؟ بیشتر... فرق KBM با دسته مثل فرق Mouse با Tablet تو osu! ـه به عادت کردن طرف بستگی داره و پلیر "Pro" که از KBM استفاده کنه هم داریم بعضی کارا با دسته راحت تره بعضی کارا با KBM، ولی Skill Ceiling هردو خیلی خیلی بالاست جایی روش کنترل ماشین محدودت نمیکنه Reactions: Big Band and TeTration
نوشته شده توسط Big Band: اینو اصلا نمیشه با کیبورد بازی کرد؟ بیشتر... فرق KBM با دسته مثل فرق Mouse با Tablet تو osu! ـه به عادت کردن طرف بستگی داره و پلیر "Pro" که از KBM استفاده کنه هم داریم بعضی کارا با دسته راحت تره بعضی کارا با KBM، ولی Skill Ceiling هردو خیلی خیلی بالاست جایی روش کنترل ماشین محدودت نمیکنه
NHM کاربر سایت Jul 31, 2023 #302 PC پلیر هایی که گرافیک AMD دارن رو درایور 23.7.1 و 23.7.2 اگر Bloom رو خاموش کنید بازی آرتیفکت میگیره اگر این مشکل رو داشتین ON کنید حل میشه Reactions: TeTration
PC پلیر هایی که گرافیک AMD دارن رو درایور 23.7.1 و 23.7.2 اگر Bloom رو خاموش کنید بازی آرتیفکت میگیره اگر این مشکل رو داشتین ON کنید حل میشه