آخرین ویرایش:
فرق KBM با دسته مثل فرق Mouse با Tablet تو osu! ـهاینو اصلا نمیشه با کیبورد بازی کرد؟![]()

:
بالاخره UE5 و پورت شدن راکت به فورتنایت شایعه بود؟فصل بیست و یکم بازی هم 10 دسامبر آغاز میشه و تا 11 مارچ سال آینده میلادی ادامه خواهد داشت ، بازی به طور کامل پلیر ها رو میبره به فرانسه و پاریس و قراره بعد از مدت ها یه فصل کاملا متفاوت و تازه به امید خدا داشته باشیم ، تریلر ـش رو ببینیم:
View attachment 403130
این هم تصاویری ازش :
View attachment 403132 View attachment 403133
View attachment 403131 View attachment 403134 View attachment 403135

شلتر ،بالاخره UE5 و پورت شدن راکت به فورتنایت شایعه بود؟
با چه DNS بازی میکنین؟ برا من هیچی کار نمیکنه VPN هم که سر پینگ بالا غیر قابل بازی میشه![]()
سر این قضیه بن میکنه؟ یا میتونی DNS و VPN بزنی و دوباره لانچش کنی؟شلتر ،
این اواخر یک بار حواسم نبود بدون DNS رفتم یه پیام اومد گفت کشور شما و چندتا کشور دیگه که همه میشناسن حق پلی دادن ندارید.
عملا بدون وی پی ان و DNS و اینا نمیشه پلی داد
نه بن نداره ، خیلی محترمانهسر این قضیه بن میکنه؟ یا میتونی DNS و VPN بزنی و دوباره لانچش کنی؟
آره بدون هیچی رفتم تو چند روز پیش این اومد یه لحظه گفتم کل ایران رو بن کردناین اواخر یک بار حواسم نبود بدون DNS رفتم یه پیام اومد گفت کشور شما و چندتا کشور دیگه که همه میشناسن حق پلی دادن ندارید.

من با پلی تایم بالا یه جورایی brute force کردم تا champ 2 هم رسیدم وگرنه اسکیلم در حد دایمند 1 ـه هنوزاز پلاتینیوم هم بالاتر نمیشه رفت خیلی سخته !

تجربش رو دارم متاسفانهخاورمیانه ش هم ۳۵ ایناس ، ولی خاورمیانه ش بشدت تاکسیک اند شکنجه خالصه .
)