دیدم کسی واسه این بازی بزرگ تاپیک نزده مجبور شدم خودم بزنم :d
بازی این ماه به صورت رایگان برای اعضای پلاس در دسترسه . امتیازاتش هم خیلی خوب شده .میتونین بحث هاتون رو اینجا انجام بدین :d
فعلا هم سرور های انلاین وضعیتشون خوب نیست
فصل بیست و یکم بازی هم 10 دسامبر آغاز میشه و تا 11 مارچ سال آینده میلادی ادامه خواهد داشت ، بازی به طور کامل پلیر ها رو میبره به فرانسه و پاریس و قراره بعد از مدت ها یه فصل کاملا متفاوت و تازه به امید خدا داشته باشیم ، تریلر ـش رو ببینیم :
فصل بیست و یکم بازی هم 10 دسامبر آغاز میشه و تا 11 مارچ سال آینده میلادی ادامه خواهد داشت ، بازی به طور کامل پلیر ها رو میبره به فرانسه و پاریس و قراره بعد از مدت ها یه فصل کاملا متفاوت و تازه به امید خدا داشته باشیم ، تریلر ـش رو ببینیم :
شلتر ،
این اواخر یک بار حواسم نبود بدون DNS رفتم یه پیام اومد گفت کشور شما و چندتا کشور دیگه که همه میشناسن حق پلی دادن ندارید.
عملا بدون وی پی ان و DNS و اینا نمیشه پلی داد ،
ولی پینگ رو بالا نمیبره اروپا هر کدوم از سرورهاش متفاوته از ۷۰تا ۹۰ بعضی هاشون فرق داره.
خاورمیانه ش هم ۳۵ ایناس ، ولی خاورمیانه ش بشدت تاکسیک اند شکنجه خالصه .
...
بازی خفن و فانیه توی دو نسل بالای ۱۰۰۰ ساعت شاید پلی داده باشمش، بیشترشو البته عیال پلی داده
از پلاتینیوم هم بالاتر نمیشه رفت خیلی سخته !
شلتر ،
این اواخر یک بار حواسم نبود بدون DNS رفتم یه پیام اومد گفت کشور شما و چندتا کشور دیگه که همه میشناسن حق پلی دادن ندارید.
عملا بدون وی پی ان و DNS و اینا نمیشه پلی داد
نه بن نداره ، خیلی محترمانه
رات نمیده داخل نهایتا .
واقعا عنوان با پتانسیل و با پشتیبانی خفنیه که این همه سال همچنان پابرجا و پرپلیره!
یه خورده با سازوکار بازی و مکانیزم هاش آشنا بشه کسی معتادش میشه.
تجربش رو دارم متاسفانه البته پینگم زیر 70 نبوده از وقتی نت سیم کارتی گرفتم
دو سال اخیر خیلی کم رفتم ولی تنها بازی آنلاینیه که از یک ثانیش هم پشیمون نیستم(برعکس دوتا2 )
حیف سر همین مسخره بازی های تحریم خیلی پلیر کم داره تو ایران