Multi Platform Rocket League

درود .

دیدم کسی واسه این بازی بزرگ تاپیک نزده مجبور شدم خودم بزنم :d
بازی این ماه به صورت رایگان برای اعضای پلاس در دسترسه . امتیازاتش هم خیلی خوب شده .میتونین بحث هاتون رو اینجا انجام بدین :d
فعلا هم سرور های انلاین وضعیتشون خوب نیست :|

اینم چند تا عکس از بازی :

آخرین ویرایش:
  • Like
  • Sad
Reactions: TeTration and NHM
آفلاین این بازی هم بعد از یک مدت تکراری میشه :( من 2 ت سیزن 32 تا تیمی تموم کردم ، دیگه اصلا جذابیتی نداره ، هوش مصنوعی یارا خودم مخصوصا کسی وایمیسه دروازه واقعا اذیت میکنه و گل های مسخره میخور ، بعضی موقع ها هم عالی میگیره انصافا :)

آفلاین این بازی هم بعد از یک مدت تکراری میشه :( من 2 ت سیزن 32 تا تیمی تموم کردم ، دیگه اصلا جذابیتی نداره ، هوش مصنوعی یارا خودم مخصوصا کسی وایمیسه دروازه واقعا اذیت میکنه و گل های مسخره میخور ، بعضی موقع ها هم عالی میگیره انصافا :)

بعضي وقتا هم گل به خودي :d

امروز یک یکی دو ساعتی بازی کردم، کنترل بازی دستم اومد. خیلی خیلی خیلی حال میده بازی. فقط حیف که انلاینش وصل نمیشه اصن...
بازی واقعا عالیه. فقط AI ضعیفه :| ماشینا کلا از جهتی که مقابلشون توپه فقط ضربه میزنن. یک بار یکی از ماشینای حریف همینطوری عالی توپو با خودش از دربازه تیم ما حمل کرد اورد وسط دربازه خودشون :| :|
خیلی AI بازی خنده دار و در بعضی موارد رو اعصابه. مثلا توپ چند متریته داری تند میری یک راست گل کنی یک دفعه هم تیمیت با زاویه 90 درجه خودت میاد توپو میندازه اونور...

امروز یک یکی دو ساعتی بازی کردم، کنترل بازی دستم اومد. خیلی خیلی خیلی حال میده بازی. فقط حیف که انلاینش وصل نمیشه اصن...
بازی واقعا عالیه. فقط AI ضعیفه :| ماشینا کلا از جهتی که مقابلشون توپه فقط ضربه میزنن. یک بار یکی از ماشینای حریف همینطوری عالی توپو با خودش از دربازه تیم ما حمل کرد اورد وسط دربازه خودشون :| :|
خیلی AI بازی خنده دار و در بعضی موارد رو اعصابه. مثلا توپ چند متریته داری تند میری یک راست گل کنی یک دفعه هم تیمیت با زاویه 90 درجه خودت میاد توپو میندازه اونور...

آره واسه منم خیلی میشه اینجوری :d

مخصوصا رو درجه سختی ALL-STAR می خوای فحش بدی :|
این سروراش درست نشد ما بازی کنیم ؟ :|

خوب مثل اینکه سرور ها شیلتر هستش من با کریو تست کردم و وصل شدم :|
اگر کریو دارین با برنامه psx وصل شین به ps4 بعد کریو رو فعال کنید بعد وصل میشید .

خوب مثل اینکه سرور ها شیلتر هستش من با کریو تست کردم و وصل شدم :|
اگر کریو دارین با برنامه psx وصل شین به ps4 بعد کریو رو فعال کنید بعد وصل میشید .
تایید میشه :|
با شیر کردن کریو تونستم 3 بار آنلاین بازی کنم، یه بار تک نفره و دو بار هم فکر کنم 4 نفره. بار سوم برخلاف دوبار قبلی افتضاح بود. یه علامت هشدار میومد و بعد از چند ثانیه از یه جای دیگه سر در میاوردم.
دوستان لطفا برای این هم مثل TLoU درخواست بدیم تا از ***** در بیاد :bighug:

تا وقتی ادرس هاست رو نمیدونین چیو میخواین درخواست بدین ؟
اون تلو رو یکی از بچه های سایت که تو این کار وارد بود ادرس سرورشو در اورد اونم چون خودش بازی میکرد :d

تا وقتی ادرس هاست رو نمیدونین چیو میخواین درخواست بدین ؟
اون تلو رو یکی از بچه های سایت که تو این کار وارد بود ادرس سرورشو در اورد اونم چون خودش بازی میکرد :d

خوب اینجا کسی وارد نداریم :d ؟

من می خوام مولتی این بازیو :|

آقا منم فری گیت رو مچ کردم با کنسولم به سرورای بازی وصل شدم.10 دستی ام بازی کردم.
بازی به پینگ خوبی نیاز داره.یعنی پینگ بالای 100 هم ضعیفه واسه بازی بماند که پینگ من بالای 200 بود.که شیلتر شکن بدترشم کرده بود.ولی در کل بیشتر بازی رو بدون لگ بازی کردم ولی پینگ بالا در روند بازیم کاملا تاثیر گذاشته بود.
تو یه بازی با یه تیم فوق عالی بازی کردیم.انگار داشتن فوتبال بازی میکردن خیلی هماهنگ بودن 13 تا گل بهمون زدن:d
ولی در باقی بازی ها با بازیکن های دیگه در یه سطح بودم و چندبارم تیممون بازی رو برد و چند گلم زدم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or