Resistance 3

من کلا به مقاومت علاقه خاصی دارم.بر عکس بعضی از fps ها مثل کیلزون،بجای اینکه روی گرافیک مانور بده روی گیم پلی تمرکز میکنه.واقعا عاشقش هستم.2 شماره اول به نظرم واقعا عالی بودن و من خیلی خیلی از کیلزون 2 بیشتر دوستشون میداشتم:dمخصوصا سیستم health pack هم آدم رو یاد بازیهای کلاسیک این سبک میندازه و حس خیلی خوبی به آدم میده.

این شماره هم با توجه به تریلرهایی هم که ازش دیدم یه گرافیک خوف هم داره.یعنی هم گرافیک خوف + اون گیم پلی عالی و جذاب و به نوعی کلاسیک،نوید یه fps عالی رو میده.فکر کنم نمرات درخشانی در انتظارش باشه.

فوق العادس
هر شماره بهتر از قبلی
فقط امیدوارم AI بازی هم پیشرفت کرده باشه
که اون مربوط به بخش سینگل میشه
مالتی بازی شک ندارم مثل شماره های قبل فوق العاده میشه

از نظر گیم پلی خیلی از کیلزون بهتر و باحال تره اما مردم عقلشون به چششونه به خاطر همینم اثلا به اون اندازه تحویل گرفته نمیشه هرچند سونیم باید تبلیغات بهتری واسه این بازی انجام بده واقعا ارزششو داره

از نظر گیم پلی خیلی از کیلزون بهتر و باحال تره اما مردم عقلشون به چششونه به خاطر همینم اثلا به اون اندازه تحویل گرفته نمیشه هرچند سونیم باید تبلیغات بهتری واسه این بازی انجام بده واقعا ارزششو داره

دوست عزيز من با شما مخالفم اين كه بگيم گيم پلي اين بهتره يا كيلزون نظر شخصي محسوب ميشه;)و هيچ استدلالي مبني بر برتري نسبت به هم وجود نداره...و اينكه عقل مردم رو به چشمشون بدونيم هم جالب نيست...:>

Resistance 3 Box Art Revealed

i331502_5730031449fdaa6a6133.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or