Resistance 3

سرعت Gameplay بازی پایینِ ِ و این منو به شدت آزار میده؛ البته منکر زیبایی بصری و پیشرفت های بازی نمیشم ولی خوب ...

منم قبول دارم آرش جان اما بازی خیلی بهتر از قبل شده بهتر بود زیاد به سرعت بازی دست نمیزدن نسبط به نسخه اول و دوم اما احساس بهتری از داشتن اصلحه میدادن و محیط رو جوری میکردن که میشد ارتباط بهتری باهاش داشت .

مشکل من 100 چندان شد همین ویدیو نزدیک بود چشام از حلقه بزنه بیرون نمیدونم چه حالی دارن انقدر بازی رو رنگا وارنگ میکننن.:(

سرعت Gameplay بازی پایینِ ِ و این منو به شدت آزار میده؛ البته منکر زیبایی بصری و پیشرفت های بازی نمیشم ولی خوب ...
گیم پلی کُند؟ حداقل منکه اینجور فکر نمیکنم ! آرش کیلزون که خیلی به قول خودت کُند تره گیم پلیش! ایراد بنی اسرائیلی نگیرید خواهشا!:d
راجب تم بازی هم باید عرض کنم که مثل اینکه چشمِ همه به بازیهای با تم سیاه و خاکستری عادت کرده . میشه گفت نسبت به عنوان قبلش که رنگهای به مراتب اغراق شده تری داشت بهتر شده .

که نکته مثبتیه به نظرم :دی اون حس اسلحه ها هم به نظر میرسه نسبت به R2 خیلی بهتر شده، دیگه مثل شلیک کردن با دمپایی نیست! از جوی هم که تو این ویدیو دیدم خوشم اومد، امیدوارم محیط هاش به اندازه کافی تنوع داشته باشه.
الان که نمیشه دقیق نظر داد ، تو R1 جمع کردن Health Pack یه جور حس کلاسیک بازی های COD 1 و ... رو میداد ! 2 هم اینقدر بازی برام جذاب نبود ، حس خیلی معمولی داشتم به بازی ! اینجا تو همین تریلر رفتن رو HP و جمع کردنشون شاید چون یه تغییر کوچیکی تو نمای 3D این HUD جدید بازی به وجود میاره جالب به نظر بیاد ، ولی مطمئنا تو خود بازی اصلی نمود پیدا میکنه ، اگر بازی سخت باشه مطمئنا من سیستم خودکار و Auto رو ترجیح میدم ( هر چند تو تریلر معلوم بود یارو حداقل درجه سختی رو داره بازی میکنه ) ولی اگه بازی اسون باشه سیستم جمع کردن HP مشکلی نداره ! سوای اینها ، یه نکته ای معلومه هنوز گیم پلی کند تر از R1 هست . فک کنم قبول داشته باشی . با اسلحه ها هم کاملا موافقم واقعا طراحیشون بهتر شده .
نیما hp باید از رو زمین جمع کنی؟:) این چه بساطیه آخه؟ توی 2 سیستم جان رو روی بازیابی گذاشتن ! اینجوریشو ندیده بودیم که یه بازی یکی در میان سیستم health تغییر کنه
اره میثم ، تو تریلر اونجور که مشخصه باید HP ها رو از روی زمین جمع کنی . البته اگه یادت باشه تو 1 هم هر خونه ای از جونت که کم میشد ( به صورت نصفه ) خودش اتومات پر میشد ( یا من اینطوری فکر میکنم ! همینطور بود دیگه یا من یه بازی دیگه رو دارم میگم ؟ :d )
Posting Bro :x
گیم پلی کُند؟ حداقل منکه اینجور فکر نمیکنم ! آرش کیلزون که خیلی به قول خودت کُند تره گیم پلیش! ایراد بنی اسرائیلی نگیرید خواهشا!:d
راجب تم بازی هم باید عرض کنم که مثل اینکه چشمِ همه به بازیهای با تم سیاه و خاکستری عادت کرده . میشه گفت نسبت به عنوان قبلش که رنگهای به مراتب اغراق شده تری داشت بهتر شده .
امید برای ما که از سرعت گیم پلی R1 لذت بردیم کند شدن بازی یکم ناخوشاینده . /:)
تم بازی از شماره اول رو همین حالت خاکستری و تقریبا سبز لجنی بود ! حالا ما راضی نباشیم با ابرنگ برا ما رنگیش کنن باید کی رو ببینیم ؟ :d

تو 1 هم هر خونه ای از جونت که کم میشد ( به صورت نصفه ) خودش اتومات پر میشد ( یا من اینطوری فکر میکنم ! همینطور بود دیگه یا من یه بازی دیگه رو دارم میگم ؟ :d )
آره همینطوره .
امید برای ما که از سرعت گیم پلی R1 لذت بردیم کند شدن بازی یکم ناخوشاینده . /:)
تم بازی از شماره اول رو همین حالت خاکستری و تقریبا سبز لجنی بود ! حالا ما راضی نباشیم با ابرنگ برا ما رنگیش کنن باید کی رو ببینیم ؟ :d
نیما اصلا بحث آبرنگ اینا رو نکن که یاد حرفای بعضیا راجب بعضی بازیا میوفتم ! مثل جوک ـه این حرف خودتم میدونی:دی
تم R1 بیشتر جَو و حالُ هوای جنگهای جهانی رو القا میکرد حتی تا موقع ریلیزش خود من فکر میکردم مثل COD ـه!:d اگه یادت بیاد داستان در cut scene ها طوری روایت میشد انگار که پیشروی نیروهای متفقین رو نشون میده!خود بازی هم در اروپا دنبال میشد که مزید به علت ـه که چرا میبایست چنین رنگامیزی رو به کار میبرد ولی خب R2 به دلایل داستانی (حمله کایمراها به شیکاگو و ...) خواسته یا ناخواسته باید یه جورایی از اون اتمسفر خارج میشد .

سرعت گیم پلی هم مثل عنوانهای قبلیش ـه . موردی نداره حداقل از خیلی از بازهای هم سبک خودش سریعتره .

کلا من Insomniac رو به خاطر تنوع و عجیب غریب بودن سلاح هاش خیلی دوست دارم ! این مورد هم تو سری R&C هم Resistance کاملا به چشم میخوره ، این شماره هم از تریلر مشخصه بازم سلاح های جالبی منتظرمونه !

پ.ن : چقدر کشتن کایمراها حال میده :d!

• Like
Reactions: Robin Hood
به همه پیشنهاد میکنم این gameplay movie که به تازگی اومده رو دانلود و تماشا کنند . من انلاین بازی قبلی رو زیاد تجربه نکردم ولی این یکی به نظر عالی میرسه .

دمو که نیمده! گفتند خواهد آمد :d :d :d
ولی علاوه بر اون گیم پلی که چندی قبل اومده و اینجا در موردش بحث شد توی GDC از MP بازی هم چیز میز نشون دادن :d

• Like
Reactions: Ἁlireza
قراره beta مولتی پلیر بازی رو تو نسخه آمریکایی SOCOM 4 بذارن، اروپایی ها هم از طریق PS+ میتونن دانلود کنن. بسی عالی :دی

پ.ن: سیستم health pack خیلی هم عالیه، هرکی عشق auto heal داره نوبه :دی

چیه بابا Health Pack مال عهد مدال افتخار ـه ! :d وسط جنگ باید دنبال پک خون بگردی ، سر باس فایت ها هم خدا بخیر کنه ...

پ.ن:اون تریلر اولیِ از Game Play خیلی باحال بود ، گور بابای Killzone ... :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or