آره منم با این اینترنت داغونم به ندرت میشد که کیک میشدم ! آنلاینش واقعا تک بون ! 64 نفره !من ويديو كوتاهي كه از گيم پلي ديدم ..واقعا پيشرفت فوق العاده اي رو نشون ميده:-o...خون رو به شدت زيبا ساختن...گرافيك محشر شده...البته اگه اون چيزي كه ديدم واقعي باشه:d
داشتم resistance2 رو امروز انلاين بازي ميكردم هنوز سرور هاي شلوغي داره..وكيفيت سرور هاش عاليه...با اين انترنتداغون ما به راحتي بدون لگ..داشتم بازي ميكردم...چيزي به اسم time out معنايي نداره....
گرافیکش خوب بود ولی خیلی زنده و خوش رنگ بود!با رنگ و لعاب نسخه اول خیلی بیشتر حال کردم...گیم پلی شماره 2 واقعا خوب بود فقط یه کم مشکل گرافیک داشت که به نظر میرسه تو شماره 3 کاملا اون رو هم درست کردند
نسبت به R2 پیشرفت محسوسی داره خصوصا انیمیشنها نرم تر و روانتر شده محیط یه جورایی داینامیک به نظر میاد . افکتهای دود و انفجار و جلوه های بصری که دیگه حرفی برای گفتن نمیگذاره !
نیما hp باید از رو زمین جمع کنی؟نمیشه گفت خیلی عالی بود ولی مسلما بهتر از R 2 بود ! ولی بازم بازی خیلی کند بود ! برای پر شدن سلامتی هم که هنوز باید Health Pack ها رو از رو زمین جمع کنی !! سلاح های بازی خیلی بهتر شدن ، یه حس Real ی به ادم میدن ! گرافیک هم خیلی پیشرفت کرده مخصوصا همون اول تریلر که جلوه های دود انفجار و پارتیکل های پخش شده عالی بود . فک کنم تو E3 یه نمایش خیلی عالی ازش ببینیم . تو این چند وقته تو تریلر هایی که دیدم فقط نمایش های KZ3 خیلی خیلی راضیم کرد ! واقعا پیشرفت کرده . حالا R3 هم با نمایش های بعدیش پیشرفت تو بازی رو نشون میده ( نه مثل بعضی ها که بازیهاشون پسرفت میکنه !!)