Resistance 3

من ويديو كوتاهي كه از گيم پلي ديدم ..واقعا پيشرفت فوق العاده اي رو نشون ميده:-o...خون رو به شدت زيبا ساختن...گرافيك محشر شده...البته اگه اون چيزي كه ديدم واقعي باشه:d
داشتم resistance2 رو امروز انلاين بازي ميكردم هنوز سرور هاي شلوغي داره..وكيفيت سرور هاش عاليه...با اين انترنت;) داغون ما به راحتي بدون لگ..داشتم بازي ميكردم...چيزي به اسم time out معنايي نداره....

• Like
Reactions: Ἁlireza
من ويديو كوتاهي كه از گيم پلي ديدم ..واقعا پيشرفت فوق العاده اي رو نشون ميده:-o...خون رو به شدت زيبا ساختن...گرافيك محشر شده...البته اگه اون چيزي كه ديدم واقعي باشه:d
داشتم resistance2 رو امروز انلاين بازي ميكردم هنوز سرور هاي شلوغي داره..وكيفيت سرور هاش عاليه...با اين انترنت;) داغون ما به راحتي بدون لگ..داشتم بازي ميكردم...چيزي به اسم time out معنايي نداره....
آره منم با این اینترنت داغونم به ندرت میشد که کیک میشدم ! آنلاینش واقعا تک بون ! 64 نفره ! :دی

• Like
Reactions: DoppelGang3rX1
گیم پلی شماره 2 واقعا خوب بود فقط یه کم مشکل گرافیک داشت که به نظر میرسه تو شماره 3 کاملا اون رو هم درست کردند
گرافیکش خوب بود ولی خیلی زنده و خوش رنگ بود!با رنگ و لعاب نسخه اول خیلی بیشتر حال کردم...
ولی آب RESIS2 رو هیچ وقت فراموش نمیکنم!!

بسیار جالب بود! فقط من یک چیز رو نفهمیدم برای پر شدن جون باید مثل MOH روی PS1 (من تا قبل از گرفتن PS3 تقریبا دست به FPS نزدم برای همین مثال قدیمی میزنم :d ) باید از روی زمین جون برداشت؟ یا مثل AC از بین آیتم ها باید جون رو انتخاب کرد؟ چون یکدفعه ای جون پر میشد!
ولی با این حال کردم که سلاح ها با استفاده ی بیشتر LVLـشون میره بالا! خوشم اومد :d دشمن ها هم فکر کنم بعضی هاشون اگر به اون چیزای پشتشون تیر بزنیم منفجر میشند!!! کلا حال کردم شدید :d
منتظر بودم، منتظر تر شدم :d

نمیشه گفت خیلی عالی بود ولی مسلما بهتر از R 2 بود ! ولی بازم بازی خیلی کند بود ! برای پر شدن سلامتی هم که هنوز باید Health Pack ها رو از رو زمین جمع کنی !! سلاح های بازی خیلی بهتر شدن ، یه حس Real ی به ادم میدن ! گرافیک هم خیلی پیشرفت کرده مخصوصا همون اول تریلر که جلوه های دود انفجار و پارتیکل های پخش شده عالی بود . فک کنم تو E3 یه نمایش خیلی عالی ازش ببینیم . تو این چند وقته تو تریلر هایی که دیدم فقط نمایش های KZ3 خیلی خیلی راضیم کرد ! واقعا پیشرفت کرده . حالا R3 هم با نمایش های بعدیش پیشرفت تو بازی رو نشون میده ( نه مثل بعضی ها که بازیهاشون پسرفت میکنه !! :دی )

4دقیقه گیم پلی خالص:
http://www.eurogamer.pt/videos/resis...nutos-gameplay
فقط میشه گفت My God :d
نسبت به R2 پیشرفت محسوسی داره خصوصا انیمیشنها نرم تر و روانتر شده محیط یه جورایی داینامیک به نظر میاد . افکتهای دود و انفجار و جلوه های بصری که دیگه حرفی برای گفتن نمیگذاره !
چیزی که جالبه برام اینه که اسلحه های نیروهای خودی هم تغییراتی کرده یه جورایی شبیه به سلاحهای Chimera ها شده . این اعضای استودیو Insomniac یه خلاقیت خاصی در طراحی سلاحهای عجیب و در عین حال نوآور دارند همونطور که تو سری R&C شاهد طراحی های فوق العادشون بودیم .
HUD و منوهای انتخاب سلاحها هم تغییر کرده به نظرم یه کم user friendly ـتر شده . تو این تریلر یکی از باس فایتهای بازی رو هم نشون میده (از نظر سایز نسبت به باس های تایتان مانندِ R2 یه مقدار کوجک به نظر میاد :دی ) توصیه میکنم تریلر رو حتما ببینید .

• Like
Reactions: Tommy Fisher
رای پر شدن سلامتی هم که هنوز باید Health Pack ها رو از رو زمین جمع کنی !!

که نکته مثبتیه به نظرم :دی اون حس اسلحه ها هم به نظر میرسه نسبت به R2 خیلی بهتر شده، دیگه مثل شلیک کردن با دمپایی نیست! از جوی هم که تو این ویدیو دیدم خوشم اومد، امیدوارم محیط هاش به اندازه کافی تنوع داشته باشه.

نمیشه گفت خیلی عالی بود ولی مسلما بهتر از R 2 بود ! ولی بازم بازی خیلی کند بود ! برای پر شدن سلامتی هم که هنوز باید Health Pack ها رو از رو زمین جمع کنی !! سلاح های بازی خیلی بهتر شدن ، یه حس Real ی به ادم میدن ! گرافیک هم خیلی پیشرفت کرده مخصوصا همون اول تریلر که جلوه های دود انفجار و پارتیکل های پخش شده عالی بود . فک کنم تو E3 یه نمایش خیلی عالی ازش ببینیم . تو این چند وقته تو تریلر هایی که دیدم فقط نمایش های KZ3 خیلی خیلی راضیم کرد ! واقعا پیشرفت کرده . حالا R3 هم با نمایش های بعدیش پیشرفت تو بازی رو نشون میده ( نه مثل بعضی ها که بازیهاشون پسرفت میکنه !! :دی )
نیما hp باید از رو زمین جمع کنی؟:) این چه بساطیه آخه؟ توی 2 سیستم جان رو روی بازیابی گذاشتن ! اینجوریشو ندیده بودیم که یه بازی یکی در میان سیستم health تغییر کنه

hp باید از رو زمین جمع کنی؟:)این چه بساطیه آخه؟ توی 2 سیستم جان رو روی بازیابی گذاشتن ! اینجوریشو ندیده بودیم که یه بازی یکی در میان سیستم health تغییر کنه
آره . خب میثم این از تغییرات مثبتشه دیگه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or