Resistance 3

هیل که یک میلیارد در تیلیارد مرده :d از خودم درصد ساختم :)) فکر کنم آخرین حرفی که قبل از پاشیدن مخ زده شد این بود : ماجرا تازه برای ما شروع شده بنگ ( همچین چیزایی بود فکر کنم :d )

اما این کلاه نمیدی و بیشتر دوست دارم :d
WANDER مثالات خیلی باحال بود منم با دو موافقم با یکم تغییر :d

تصاویر بازی رو که دیدم به قول اون دوستمون خیلی حال و هواش ادم رو یاد هالف لایف میندازه گرچه قبلا هم بخصوص در قسمت دوم این حس وجود داشت که شباهت هایی بین این دو عنوان در خصوص جو بازی وجود داره. امیدوارم بیش از پیش به گرافیک اهمیت بدن و شاهده یک بازی قدرتمند در عرصه ی گرافیکی باشیم و البته در این بین طراحی هنری بازی و بخصوص فضا های بسته در بازی بهتر از قبل بشه چون به نظر من طراحی فضای داخلی سفینه ی کایمرا ها به شدت سردرگم کننده و اعصاب خورد کن بود و هماهنگی با قسمت های دیگه نداشت . در کل این ضعف به نظر من عمده ترین مشکل این بازی در شماره ی دو بود .

من از قسمت دوم خيلي خوشم اومد. گيم پليش خيلي روان بود. قسمت اول كمي ترسناك بود دوم كه اصلا ترسناك نبود .سوم انگاري واقعا ترسناكه:d

من که با هر دو نسخه حال کردم...ولی رنگ بندی نسخه اول بهتر بود!
رنگ بندی نسخه دوم بیشتر شبیه Ratchet & Clank بود!:دی
ولی با آخر بازی خیلی حال کردم...قدرت خوفی داشت:دی

خوشا به سعادت افرادی که میتونن تقلید کنن و بازیشون رو همزمان با الگوی خودشون منتشر کنن ! (Resistance 1 سه روز بعد از GeoW 1 و Resistance 2 هم قبل از GeoW 2 منتشر شد)
خوشا به سعادت افرادی که میتونن یه بازی تقلیدی بسازن و اون رو سال 2005 توی E3 نمایش بدن ! احتمالآ جاسوس توی Epic داشتن lol
از همه مهم تر خوشا به سعادت افرادی که تقلید میکنن و هر نسخه امتیازش از نسخه قبلی بالاتر میشه ! (چه بازی پَست و تقلیدکاری مثل Uncharted , چه بازی ضعیفی مثل Resistance)
ایول دمت گرم دلم خنک شد
نمی دونم چرا هر بازی میاد همه میگن تقلید از geow .
من خودم با این gears کلی حال کردم ولی به نظرم اصلا" تحول به حساب نمیاد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or