Resistance 3

کلا با این بازی ( شماره 1 و 2 ) حال نکردم
تقلیده ضعیفی از GeOW بود که خیلی هم بد نیست ، حالا باید دید تو 3 چی کار میخوانن بکنن
خوشا به سعادت افرادی که میتونن تقلید کنن و بازیشون رو همزمان با الگوی خودشون منتشر کنن ! (Resistance 1 سه روز بعد از GeoW 1 و Resistance 2 هم قبل از GeoW 2 منتشر شد)
خوشا به سعادت افرادی که میتونن یه بازی تقلیدی بسازن و اون رو سال 2005 توی E3 نمایش بدن ! احتمالآ جاسوس توی Epic داشتن lol
از همه مهم تر خوشا به سعادت افرادی که تقلید میکنن و هر نسخه امتیازش از نسخه قبلی بالاتر میشه ! (چه بازی پَست و تقلیدکاری مثل Uncharted , چه بازی ضعیفی مثل Resistance)

تو این تیزر ش به نظر سازنده هاش قصد دارن بازی رو خیلی ترسناک نشون بدن من که شماره ی قبلیش رو بازی نکردم مگه ترس ناکه ؟؟؟؟؟؟ من که فکر میکنم مثل kz هست یه FPS معمولی درسته یا نه ترس ناکه ؟؟؟؟؟ راستی اگر الان شماره ی 2 شو بگیرم به درد میخوره ؟؟

تو این تیزر ش به نظر سازنده هاش قصد دارن بازی رو خیلی ترسناک نشون بدن من که شماره ی قبلیش رو بازی نکردم مگه ترس ناکه ؟؟؟؟؟؟ من که فکر میکنم مثل kz هست یه FPS معمولی درسته یا نه ترس ناکه ؟؟؟؟؟ راستی اگر الان شماره ی 2 شو بگیرم به درد میخوره ؟؟
به نظر شما یه بازی که توش هیولا داره خنده داره ؟! :-?
ولی ترسناک در هد DOOM و اینا نیست یه ذره هیجانش بالاس :دی
میگم این عنوان تاپیکتون هم مشکل داره :دی
Resistance 3 | PS3

کلا با این بازی ( شماره 1 و 2 ) حال نکردم
تقلیده ضعیفی از GeOW بود که خیلی هم بد نیست ، حالا باید دید تو 3 چی کار میخوانن بکنن

نه که سبکشون هم یکیه!!!:|
قبلاً هر بازی ای که کاور میگرفت و از پشت کاور تیر میزد تقلید از گیرز بحساب میومد!
الان هر بازی ای که توش دشمن غیر انسان و هیولا و جک و جونور باشد مقلدِ مرجع التقلید العظمی سید گیرز آف وار اِپیکی بحساب میاد!!!:d

نمیدونم باید بگیم خوش به سعادتش یا ....
ولی در این حد میتونم بگم که به عنوانه یه انحصاری برای PS3 من چیزی تو نسخه های قبلی ندیدم
جایی که آنچارتد و MGS و GOW3 و KZ2 ,.... عنوان و شاهکار محسوب میشن ، این یکی فقط نخدی هست
فکر میکنم برداشتتون اینه که چون اسمه گیرز آو وار رو آوردم 360 فن هستم ، ولی برعکس ، طرفداره بازیه
خوب هستم چه رو 360 چه PS3

نمیدونم باید بگیم خوش به سعادتش یا ....
ولی در این حد میتونم بگم که به عنوانه یه انحصاری برای PS3 من چیزی تو نسخه های قبلی ندیدم
جایی که آنچارتد و MGS و GOW3 و KZ2 ,.... عنوان و شاهکار محسوب میشن ، این یکی فقط نخدی هست
فکر میکنم برداشتتون اینه که چون اسمه گیرز آو وار رو آوردم 360 فن هستم ، ولی برعکس ، طرفداره بازیه
خوب هستم چه رو 360 چه PS3
نه بحث این بود که گفتی تقلید!
وگرنه میگفتی من از بازی خوشم نمیاد،و واسم جالب نبود!نظر شخصیت بود کسی هم چیز خاصی نمیگفت...
خیلی ها هستن از RESIS 1&2 خوششون نیومد...ولی خیلی ها هم مثل من خوششون میاد از این بازی..
این نظر شخصیه ولی این که بگی تقلید ضعیف از گیرز...;) کلاً خلاف قوانین طبیعته:دی

• Like
Reactions: mohsen67
به نظر شما یه بازی که توش هیولا داره خنده داره ؟! :-?
ولی ترسناک در هد DOOM و اینا نیست یه ذره هیجانش بالاس :دی
میگم این عنوان تاپیکتون هم مشکل داره :دی
Resistance 3 | PS3
ببخشید به نظر شما geow ترسناک بود ؟؟؟؟ مگه دشمناش لوکاست نبودن ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or