ZのMBiE
کاربر سایت
کلا با این بازی ( شماره 1 و 2 ) حال نکردم
تقلیده ضعیفی از GeOW بود که خیلی هم بد نیست ، حالا باید دید تو 3 چی کار میخوانن بکنن
خوشا به سعادت افرادی که میتونن تقلید کنن و بازیشون رو همزمان با الگوی خودشون منتشر کنن ! (Resistance 1 سه روز بعد از GeoW 1 و Resistance 2 هم قبل از GeoW 2 منتشر شد)کلا با این بازی ( شماره 1 و 2 ) حال نکردم
تقلیده ضعیفی از GeOW بود که خیلی هم بد نیست ، حالا باید دید تو 3 چی کار میخوانن بکنن
به نظر شما یه بازی که توش هیولا داره خنده داره ؟!تو این تیزر ش به نظر سازنده هاش قصد دارن بازی رو خیلی ترسناک نشون بدن من که شماره ی قبلیش رو بازی نکردم مگه ترس ناکه ؟؟؟؟؟؟ من که فکر میکنم مثل kz هست یه FPS معمولی درسته یا نه ترس ناکه ؟؟؟؟؟ راستی اگر الان شماره ی 2 شو بگیرم به درد میخوره ؟؟
کلا با این بازی ( شماره 1 و 2 ) حال نکردم
چه جالب :d ! اخه کی گفته این تریلر بود ؟این تریلر بازی بود ؟!
به نظر زیاد جالب نبود![]()
یعنی اصلا هیچی مشخص نبود خیلی خرتوخر بود !![]()
نه نمیدونم !چه جالب :d ! اخه کی گفته این تریلر بود ؟
این تیزر بود ! تفاوت تیزر و تریلر رو هم میدونین چیه دیگه انشالله ؟:d
نه بحث این بود که گفتی تقلید!نمیدونم باید بگیم خوش به سعادتش یا ....
ولی در این حد میتونم بگم که به عنوانه یه انحصاری برای PS3 من چیزی تو نسخه های قبلی ندیدم
جایی که آنچارتد و MGS و GOW3 و KZ2 ,.... عنوان و شاهکار محسوب میشن ، این یکی فقط نخدی هست
فکر میکنم برداشتتون اینه که چون اسمه گیرز آو وار رو آوردم 360 فن هستم ، ولی برعکس ، طرفداره بازیه
خوب هستم چه رو 360 چه PS3
ببخشید به نظر شما geow ترسناک بود ؟؟؟؟ مگه دشمناش لوکاست نبودن ؟؟؟به نظر شما یه بازی که توش هیولا داره خنده داره ؟!
ولی ترسناک در هد DOOM و اینا نیست یه ذره هیجانش بالاس
میگم این عنوان تاپیکتون هم مشکل داره
Resistance 3 | PS3