Resistance 3

سلام کسی نسخه دمو رو بازی نکرده؟ من دارم دانلودش میکنم حجمش 1.5 گیگ هست.
خیلی دوست دارم ببینم چقدر نسبت به نسخه قبلیش پیشرفت داشته! ولی ته دلم یه جورایی مطمئنم که بازی خوبی از آب درمیاد.
در ضمن لینک دانلود نسخه دمو رو توی کلاب "دانلود بازیها" قرار دادم میتونید دانلود کنید.

سلام کسی نسخه دمو رو بازی نکرده؟ من دارم دانلودش میکنم حجمش 1.5 گیگ هست.
خیلی دوست دارم ببینم چقدر نسبت به نسخه قبلیش پیشرفت داشته! ولی ته دلم یه جورایی مطمئنم که بازی خوبی از آب درمیاد.
در ضمن لینک دانلود نسخه دمو رو توی کلاب "دانلود بازیها" قرار دادم میتونید دانلود کنید.

demo مگه اومده؟

demo مگه اومده؟
آره توی Store های دیگه اومده و یه نفر هم دانلود و آپلودش کرده بود، البته بگم که فقط روی دستگاه های هک شده اجرا میشه. برای من 30 درصد دیگه از دانلودش مونده هروقت کامل شد میام نظرمو دربارش میگم.

از HUD بازی خیلی خوشم اومد. اون کایمراهایی که بال دارن هم خیلی باحالن! اسلحه ها هم که مثل شماره ای قبل عالی به نظر میرسه. محیط بازی هم انگار نسبت به شماره ی قبل خیلی شلوغ تر شده بود و کلا جنگ رو خیلی طبیعی تر نشون میداد! ولی اسلحه هاش واقعا فوق العاده هستند! در کل با دیدن گیم پلی E3 خیلی خوشم اومد ازش.

یه چیز خیلی خوب در مورد بازی اینه که واقعا پیشرفت کرده نسبت به نسخه ی قبلیش و اینکه بازی فضاش خیلی غمگین تر شده و یه جورایی حس تنهایی مثل hf2 رو القائ میکنه و کلا خیلی به hf نزدیک شده فضاش و اینکه کنتراست رنگ ها به شدت افزایش پیدا کرده و این خیلی خوبه به نظرم .

خدا وکیلی انقدرد که تعریف kz3 را کردن من با r2 خیلی بیشتر حال کردم

بین خودمون باشه.
باهات موافقم.جذابیت رزیستنس خیلی بیشتره.البته من با اتمسفر شماره یکش خیلی بیشتر از 2ش حال کردم.

امیدوارم از این نسخه خوشم بیاد چون قبلیا که اصلا حوصله تموم کردنشم نداشتم. گیم پلی بازی خیلی خشک بود و آدم هیچ حسی نداشت به بازی ...
اتفاقا گیم پلی بازی جذاب بود.جذاب ترم میشد اگه این سیستم احیای خودکار جون رو نداشت. اون چیزی که روش ضعیف کار شده بود اتمسفر و شخصیت پردازی بود.این ایرادو البته شماره اولش نداشت.

بین خودمون باشه.
باهات موافقم.جذابیت رزیستنس خیلی بیشتره.البته من با اتمسفر شماره یکش خیلی بیشتر از 2ش حال کردم.

اتفاقا گیم پلی بازی جذاب بود.جذاب ترم میشد اگه این سیستم احیای خودکار جون رو نداشت. اون چیزی که روش ضعیف کار شده بود اتمسفر و شخصیت پردازی بود.این ایرادو البته شماره اولش نداشت.

نظره من این بود . اصلا هیچ حسی نداشتی انگار که فقط داری میکشی میری جلو هیچ هدفی نداری . درسته باید شخصیت پردازی کنن که فکر کنم تو این نسخه اینکار رو کردن اگه تریلر cg رو دیده باشی

من دیروز بتا رو دانلود کردم اما خب چیزی نبود که انتظارشو داشتم . جو بازی قشنگه و گرافیک محیط هم خوبه اما این کرکتر ها انگار مجسمه هستن و اصلا تکونی نمیخورن جز پاهاشون :d
در کل خوب بود و سرگرم کنندست :d

یبار هم شاهد فریز کردن کنسول بودیم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or