Resistance 3

Resistance 3 Public Beta برای دارنده گان بازی Socom 4 (مارک مخصوص بتای Resistance 3 بر روی باکس آرت) در تاریخ August 4 قابل دسترس خواهد بود!:d

Resistance 3 Public Beta برای کاربران EU PS PLUS در تاریخ August 10 قابل دسترس خواهد بود!

Resistance 3 Public Beta برای کاربران US PS PLUS در تاریخ August 23 قابل دسترس خواهد بود!

Mode های بازی شامل Team Deathmatch - Chain Reaction و Map های بازی شامل the Seaside of Glamorgan واقع در Wales و Trainyard واقع در Bogota.

قابلیت های بتا:
- Level Up کردن کارکتر
- خرید و Upgrade کردن اسلحه و قابلیت های خود
- Customize کردن Loadout ها
- Unlock کردن Skin های خود

نه بابا، یه بازی web based ـه با browser میری بازی میکنی. دیگه پلتفرم اینا چه صیغه ایه :biggrin1:
من اول همین فکرو کردم ولی آخه وسط تریلر بازی FPS شد و توضیح داد که شما حتی شخصا میتونید توی جنگ شرکت کنید و....! واقعا باید به این سایتها یه مدال طلایی حماقت داد!:d گیم ترلیرز که زده بود واسه PS3! :d

esistance 3 Public Beta برای دارنده گان بازی Socom 4 (مارک مخصوص بتای Resistance 3 بر روی باکس آرت) در تاریخ August 4 قابل دسترس خواهد بود!:d

Resistance 3 Public Beta برای کاربران EU PS PLUS در تاریخ August 10 قابل دسترس خواهد بود!

Resistance 3 Public Beta برای کاربران US PS PLUS در تاریخ August 23 قابل دسترس خواهد بود!
ای اقا!:| چرا اینقدر دیر واسه US Plus ریلیز میشه؟!

• Like
Reactions: Quantic Dream
R
esistance 3 همه مراحلش قهوه ای رنگ نیست، مرحله به مرحله تم رنگیش تغییر میکنه.
اینم فقط یه شوخیه Relax بابا :biggrin1:
فقط عنوان اول یه تم خاکستری جنگ جهانی داشت نسخه دوم که جشن رنگهای متنوع بود!:دی
ریلکسم باو :دی اسمایل خنده یادم رفت!:دی
باز تاکید کنم "اون کامنت خدا بود!":دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or