jetalpha
کاربر سایت
احتمالا چون انحصاری هست تو لیست نیست
ولی آنچارتد 3 هست اینفیموس 2 و کیلزون هم تو لیست بودن قبلا . من فروش هایه قبلی رزیستنس رو نگاه میکرم حدود 6 میلیون نسخه فروش داشته فقط از دو شماره که واقعا خوبه .
احتمالا چون انحصاری هست تو لیست نیست
Lag منظورم Latency هست یعنی مثلا تو Cod اگه شما به یکی تیر میزنید بعد گذشت کسری از ثانیه تیر به هدف میخوره ! ولی این همون لحظه برخورد میکنه !علی جان ما رو برای خرید بازی مشتاق تر کردی نقدت هم عالی بود . فقط منظورت از لگ اسلحه ها چیه ؟؟ یعنی نسبت به نسخه دوم حرکت اسلحه ها کند تر شده یا از مشکلات بتا است ؟؟
به بازی ربطی نداره! تو CoD هم اگه خودت Host باشی یا Ping ـت با Host کم باشه تیر هات همون لحظه برخورد میکنه.Lag منظورم Latency هست یعنی مثلا تو Cod اگه شما به یکی تیر میزنید بعد گذشت کسری از ثانیه تیر به هدف میخوره ! ولی این همون لحظه برخورد میکنه !
بله تو Cod اگه شما Host بشی مشکلی نداری من تو این 10 ماه که دارم بازی میکنم نشد یه بار من Host بشمبه بازی ربطی نداره! تو CoD هم اگه خودت Host باشی یا Ping ـت با Host کم باشه تیر هات همون لحظه برخورد میکنه.
خب مشکل از اینترنت مزخرف ایران ِ، ربطی به CoD نداره. سیستم Matchmaking MW2 عالی بود به نظر من.بله تو Cod اگه شما Host بشی مشکلی نداری من تو این 10 ماه که دارم بازی میکنم نشد یه بار من Host بشم
منظور من این بود که با این شرایط اینترنت و پینگ ایران ، راحت میشه بازی کرد !
سیستم matchmaking بازی خیلی بهتر از سیستم آشغال COD هست !
دیگه انقدر چیز نیسنم که ندونم دیر برخورد کردن تیر ها به چی ربط داره :d!!!!
3شنبه 15 شهریور 6 سپتامبردوستان تاپیک مهم کنند ممنون !!!!!!!!!!!
راستی تاریخ دقیق ریلیز که هست
دوستان تاپیک مهم کنند ممنون !!!!!!!!!!!
راستی تاریخ دقیق ریلیز که هست
بی زحمت بحث قیمت و اینا رو به تاپیک بازی نکشید ! خودتون آتو دست همه میدین بعد توقع چی دارین ؟يه 80 90 تومني هست!
اینو نگا !
![]()
گفته بازی به دستش رسیده !
http://www.legitgamer.net/2011/08/2...aked-weeks-before-release-gamer-seems-elated/