hesam asaadi
کاربر سایت
واسه من میگه کد استفاده شده البته 1 بار بیشتر خودم نزدم واسه همین نمیزاذه انلاین بزنم نمیدونم دیگه چیکار کنم
حال خوبه آخرش همه رو بدون اسلحه با دستاش نیستو نابود کرد بعد یه بچه قرتی بیاد یه تیر بزنه بمیره؟!! در ضمن به خاطر این میگم مشکوک بود که تا تیرو تو مخش زد cast رو نوشت... خوب مشکوکه دیگه:dبا تفنگ زد مخشو ترکوند!مشکوکه؟؟
واسه من میگه کد استفاده شده البته 1 بار بیشتر خودم نزدم واسه همین نمیزاذه انلاین بزنم نمیدونم دیگه چیکار کنم
الله اكبر حتي ديگه به اينم گير ميدين از شما بعيده دوست گرامي شما تروفي رو ميگيري براي طراحيش يا مهارتت رو نشون بدي؟آخه چرا ؟؟؟؟
طراحی تروفی ها چرا انقدر زشت شده ؟ :d قبلی خیلی بهتر از این بود! حداقل تکراری نبودن!
البته بازی رو نگرفتم :d عکساش رو دیدم ، ضد حال خوردم :d
همونطور كه دوستمون پست بالا اشاره كردن بايد ريجن اكانت PSN ت با ريجن بازي يكي باشهواسه من میگه کد استفاده شده البته 1 بار بیشتر خودم نزدم واسه همین نمیزاذه انلاین بزنم نمیدونم دیگه چیکار کنم
عجب گیری کردیما!الله اكبر حتي ديگه به اينم گير ميدين از شما بعيده دوست گرامي شما تروفي رو ميگيري براي طراحيش يا مهارتت رو نشون بدي؟
thanks for spoil broمن بازیرو تموم کردم.بسیار لذت بخش بود.کات سینسهای بازی خیلی قشنگ بود.در کل از بخش Single بازی خیلی راضیم.
خبری هم از ********* نیست.
thanks for spoil bro
دوست عزيز ميشه لطف كنيد بگيد خالص چند ساعت گيم پلي داره؟من بازیرو تموم کردم.بسیار لذت بخش بود.کات سینسهای بازی خیلی قشنگ بود.در کل از بخش Single بازی خیلی راضیم.
خبری هم از Nathan Hale نیست.
http://www.insomniacgames.com/games/resistance-series/resistance-3/دوستان این بازی سایت اختصاصی نداره؟؟