Apóllōn کاربر سایت Sep 7, 2011 #242 نسخه SE امروز اومده نسخه معموليش فردا مياد ... چند میدادن special edition ـو امروز؟ بیشتر... 89 ...
Infected Area کاربر سایت Sep 7, 2011 #244 چند میدادن special edition ـو امروز؟ بیشتر... DC توی فیسبوکش گذاشته 89 تومن ! ریجنو اعلام نکرده , نوشته نسخه معمولی شنبه میرسه ویرایش : ریجنش 2 ـه :d
چند میدادن special edition ـو امروز؟ بیشتر... DC توی فیسبوکش گذاشته 89 تومن ! ریجنو اعلام نکرده , نوشته نسخه معمولی شنبه میرسه ویرایش : ریجنش 2 ـه :d
Infected Area کاربر سایت Sep 7, 2011 #247 خیلی متاسبه قیمتش.... پس معمولی احتمالا باید 75 78 باشه. بیشتر... قیمت نسخه عادی : 82 تومان نسخه ویژه : 89 تومان کسی که 82 تومن بده بازی 7 تومنم میزاره روش نسخه خفن ترشو میگیره :d کلاً کسی عقل داشته باشه میزاره یکم ارزونی تر بشه انقد پول مفت نمیده بیشتر... بله بله نرخ تورم شدید رفته بالا و تحریمات اخیر رسما اقتصاد رو داغون کرده ! :d 2 هفته ای صبر میکنیم قیمتا پایین بیاد آخرین ویرایش: Sep 7, 2011
خیلی متاسبه قیمتش.... پس معمولی احتمالا باید 75 78 باشه. بیشتر... قیمت نسخه عادی : 82 تومان نسخه ویژه : 89 تومان کسی که 82 تومن بده بازی 7 تومنم میزاره روش نسخه خفن ترشو میگیره :d کلاً کسی عقل داشته باشه میزاره یکم ارزونی تر بشه انقد پول مفت نمیده بیشتر... بله بله نرخ تورم شدید رفته بالا و تحریمات اخیر رسما اقتصاد رو داغون کرده ! :d 2 هفته ای صبر میکنیم قیمتا پایین بیاد
SΛDrA-HhH Loyal Member Sep 7, 2011 #248 کلاً کسی مغز اقتصادی داشته باشه میزاره یکم ارزونی تر بشه انقد پول مفت نمیده آخرین ویرایش: Sep 7, 2011
H hesam asaadi کاربر سایت Sep 7, 2011 #249 تو این بی بازی مجبوری بخری والا ما 3 تا دستگاه گذاشتیم تو خونه بیکار میرزه که
B3hDad کاربر سایت Sep 7, 2011 #251 من میخواستم 90 بدم می رفتم موو میخریدم کار عاقلانه این هست که 2-3 هفته صبر کنید هیچ اتفاقی نمیوفته چون بازیش اونقدر خفن نیست که مثلا بیارزه روز اول 90 بدی باز اگه MGS یا GOW بود یه چیزی
من میخواستم 90 بدم می رفتم موو میخریدم کار عاقلانه این هست که 2-3 هفته صبر کنید هیچ اتفاقی نمیوفته چون بازیش اونقدر خفن نیست که مثلا بیارزه روز اول 90 بدی باز اگه MGS یا GOW بود یه چیزی
jetalpha کاربر سایت Sep 7, 2011 #254 نوشته شده توسط LAMBERT: چه خبره اول كار گفتش بزار 600 مگ اپديت بشه!!! بیشتر... شوخی میکنی 600 مگ چه خبره مگه میخواد تغییرات اساسی ایجاد کنه یادمه واسه جی تی 5 اینقد بود که کلی کار باهاش کرد. ؟؟ البته در مورد DAY 1 Patch یه چیزایی خونده بودم.
نوشته شده توسط LAMBERT: چه خبره اول كار گفتش بزار 600 مگ اپديت بشه!!! بیشتر... شوخی میکنی 600 مگ چه خبره مگه میخواد تغییرات اساسی ایجاد کنه یادمه واسه جی تی 5 اینقد بود که کلی کار باهاش کرد. ؟؟ البته در مورد DAY 1 Patch یه چیزایی خونده بودم.