Resistance 3

آخرین ویرایش:
انقد بدم میاد یه بازی زرتی هنوز نیومده آپدیت بخواد :|
اتفاقا من خوشم میاد :d
چرا ؟ چون فیدبک هایی که از بتا گرفتن رو تو بازی اعمال میکنن که این باعث بهتر شدن MP میشه

در ضمن این نسخه ویژه چی توش داره؟!
سلام اين se چه چيزايي اضافه مي ده؟

اتفاقا من خوشم میاد :d
چرا ؟ چون فیدبک هایی که از بتا گرفتن رو تو بازی اعمال میکنن که این باعث بهتر شدن MP میشه

نظر شخصی: ( بیشتر به خاطر اینکه با بچه های فروم حرف بزنم! )
ببخشیــــــن ..
feedback که از beta گرفته بشه ، ترتیب اثرش پیش از ریختن دیتای alpha (نسخه ی نهایی) روی دیسکهاشون هست .
همونطوری که در مورد برنامه های کاربردی ِ سیستم عاملها ، کلمه ی beta و ... رو به کار میبرن .

در ضمن ، به دوستانی که تا حالا تجربه ی موو رو نداشتن ، پیشنهاد میدم که این نسخه از بازی رو بشناسن :
!!!!
50doomsday-ed-jpg.jpg

50Today-Sales-Resistance-3-Doomsday-Edition-513PpEVHxdL-480-418-jpg.jpg

آخرین ویرایش:
نظر شخصی: ( بیشتر به خاطر اینکه با بچه های فروم حرف بزنم! )
ببخشیــــــن ..
feedback که از beta گرفته بشه ، ترتیب اثرش پیش از ریختن دیتای alpha (نسخه ی نهایی) روی دیسکهاشون هست .
همونطوری که در مورد برنامه های کاربردی ِ سیستم عاملها ، کلمه ی beta و ... رو به کار میبرن .

وقتی بتا رو گذاشتن رو PSN بازی gold شده بود. دیگه راهی به جز patch نبود برای اعمال تغییرات...

بچه ها ی سوال طریقه انلاین بازی کردنش چجوریه میخوام مولتی بزنم میگه پس نمیدونم چجوریه من se دارم
خوب معمولا نسخه se پسورد دارن که تو خود کاور بازی هستش...........دوستانی که بازی رو انجام دادن co op بازی چه جوریاست؟

بچه ها ی سوال طریقه انلاین بازی کردنش چجوریه میخوام مولتی بزنم میگه پس نمیدونم چجوریه من se دارم
برو تو Store بعد Redeem Code بعد کد 12 رقمی رو که رو دفترچه بازی هست رو بزن بعد هر چی داد دانلود کن.ولی باید اون آپدیت 650 مگی رو هم انجام داده باشی.
کد رو ورقه ای رو هم که توش هست همینجور بزن و دانلود کن یه سری فیچر و اسکین برای مولتی بهت میده.

خبر جديد اينكه dc بازي رو تموم كرد به ما نرسيد :d
و اينكه واسه خريد اصلا پايتخت نريد كه همشون بدون شك كلاه بردارن ! :d
رسيتنس رو ١٢٠ ميداد مردك !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or