Resistance 3

این که جونش مقداریه اذیت نمیکنه تو بازی ؟! :biggrin1:

عه یادم دفت ! بزرگترین مشکل بازی این سیستم health مسخرشه ! کل بازی باید دنبال health pack باشی تا نمیری که تو درجه سختی هارد بردن بازی خیلی خیلی سخت میشه !

دوست عزيز شما مشكلي با صدا گذاريه بازي نداشتي؟ براي من يا تاخير داره يا اصلا پخش نميشه

نه ! مشکلی نداشه تا حالا که !

آخرین ویرایش:
6 تا چپتر از بازی رو رفتم . بازی خوبه . ینی بد نیست . خوبه خوبه م نیست .
تنوع اسلحه ها خیلی زیاده و تو این دو ساعتی که بازی کردم چار پنج تا اسلحه بهم داده . هر کدوم با کارایی خاصشون
تو صحنه های شلوغ هم بازی خیلی زیبا میشه .
حالا تا ته بریم ببینیم چی میشه !
دوست عزيز شما مشكلي با صدا گذاريه بازي نداشتي؟ براي من يا تاخير داره يا اصلا پخش نميشه
دوست عزیز مولتی بازی چه جوریاست؟ .........co op چی اونم خوبه ؟من خیلی co op برام مهمه .........در کل مولتی بازیرو چه طور میبینی؟
والا متاسفانه ريجن بازيه من و طبيعتا انلاين پسش واسه اروپاس ولي اكانتم براي امريكاس نشد بازي كنم

آخرین ویرایش:
سیستم health برای کسانی که عشق COD هستن و بکش برو جلو قطعاً دلچسب نیست. ولی اتفاقاً یکی از بهترین نکات بازی همین سیستم health هست باعث عمق بیشتر گیم پلی میشه.

سیستم health برای کسانی که عشق COD هستن و بکش برو جلو قطعاً دلچسب نیست. ولی اتفاقاً یکی از بهترین نکات بازی همین سیستم health هست باعث عمق بیشتر گیم پلی میشه.
خوب من عشق COD هستم ولی با این سیستم مشکلی ندارم اتفاقا به نظر من سیستم جالبی هست !

ربطی به cod نداره . الان 99 درصد بازی ها سیستم health خودکار دارن . باعث سریع ترشدن گیم پلی میشه قطعا

ببخشید دوستان کنسول من کپی خوره ولی میخوام این بازی رو اورجینال بگیرم!
ایا میتونم بدونه مشکل بازی کنم؟؟؟
جریان این اپدیته چیه؟
و یه سوال دیگه:
فرق نسخه معمولی با se چیه؟
یعنی فقط یه سری کد اضافه برای انلاین داره؟
چون من انلاین رو نمیتونم بازی کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or