ps3 gamer.
کاربر سایت
یعنی هیچ راهی وجود نداره؟؟؟؟؟هیچی دیگه . دیکه نمیتونی کپی بازی کنی همین !
نمیشه دوباره برش گردونند به 3.55؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی هیچ راهی وجود نداره؟؟؟؟؟هیچی دیگه . دیکه نمیتونی کپی بازی کنی همین !
كسي تست نكرده جديدا ؟!كسي هست كه هنوز دموش رو بازي كنه ؟! من بعد عمري اومدم بازي كنم ميگه سرور تايم اوت !
اقا خواهشا یکی جواب ما رو بده!یعنی هیچ راهی وجود نداره؟؟؟؟؟
نمیشه دوباره برش گردونند به 3.55؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی از ps move پشتیبانی می کنه دیگه ؟ کسی بازو رو با move تجربه نکرده !؟
سیستم هلث مگه چجوری ـه ؟خب بعد از 30-20 ساعت بازی کردن میتونم کامل راجبش نظر بدم . بازی در مجموع هم اندازه k3 ـه . گیم پلی خوب با سینماتیک سن های خوب با داستان خوب و با یک داستان افتضاح .
نقطه قوت بازی گیم پلی عالیشه که باعث میشه داستان افتضاح بازی رو فراموش کنین . تنوع اسلحه ها خیلی خوبه و هرجا مختص به نیازی که دارین باید از یه کدومشون استفاده کنین . هر اسلحه هم یه تیر دوم داره که قابلیت خاصی داره .
مشکل اصلی به نظرم سیستم هلث بازیه که شاید بعد از 4-3 ساعت بازی کردن بتونین باهاش کنار بیاین اما تو درجه سختی نرمال یا هارد انقد بازی سخت میشه که صدها فحش و لعنت به سازندگان میفرستین با این سیستم هلث !
در کل بازی از سطح انتظارات من فراتر بود و با وجود مشکلات کمش حتما ارزش امتحان کردن داره !
بخش تک نفره چند ساعت گیم پلی داره !؟خب بعد از 30-20 ساعت بازی کردن میتونم کامل راجبش نظر بدم . بازی در مجموع هم اندازه k3 ـه . گیم پلی خوب با سینماتیک سن های خوب با داستان خوب و با یک داستان افتضاح . نقطه قوت بازی گیم پلی عالیشه که باعث میشه داستان افتضاح بازی رو فراموش کنین . تنوع اسلحه ها خیلی خوبه و هرجا مختص به نیازی که دارین باید از یه کدومشون استفاده کنین . هر اسلحه هم یه تیر دوم داره که قابلیت خاصی داره . مشکل اصلی به نظرم سیستم هلث بازیه که شاید بعد از 4-3 ساعت بازی کردن بتونین باهاش کنار بیاین اما تو درجه سختی نرمال یا هارد انقد بازی سخت میشه که صدها فحش و لعنت به سازندگان میفرستین با این سیستم هلث ! در کل بازی از سطح انتظارات من فراتر بود و با وجود مشکلات کمش حتما ارزش امتحان کردن داره !
شما از چه لحاظ میگی داستان افتضاح بود .........برای یه بازی fps خوب بود به نظر من البته خوب دیدگاه هر کسی متفاوت هست....خب بعد از 30-20 ساعت بازی کردن میتونم کامل راجبش نظر بدم . بازی در مجموع هم اندازه k3 ـه . گیم پلی خوب با سینماتیک سن های خوب با داستان خوب و با یک داستان افتضاح .
نقطه قوت بازی گیم پلی عالیشه که باعث میشه داستان افتضاح بازی رو فراموش کنین . تنوع اسلحه ها خیلی خوبه و هرجا مختص به نیازی که دارین باید از یه کدومشون استفاده کنین . هر اسلحه هم یه تیر دوم داره که قابلیت خاصی داره .
مشکل اصلی به نظرم سیستم هلث بازیه که شاید بعد از 4-3 ساعت بازی کردن بتونین باهاش کنار بیاین اما تو درجه سختی نرمال یا هارد انقد بازی سخت میشه که صدها فحش و لعنت به سازندگان میفرستین با این سیستم هلث !
در کل بازی از سطح انتظارات من فراتر بود و با وجود مشکلات کمش حتما ارزش امتحان کردن داره !