MGS
کاربر سایت
بالاخره این بازی رو هم تموم کردم و به نظرم مثلث بازی های انحصاری PS3 یعنی MGS 4 , LBP ,R2 هر سه عالی کار کردن
R2 نسبت به شماره اول پیشرفت های خوبی داشت که اولیش داستان بسیار جذاب و قویش بود که واقعا شخصیت پردازی قوی که برای Nathan Hale کار شده بود اونو به یکی از محبوبترین ها تبدیل کرد مخصوصا اواخر بازی که ادم دوست داشت گریه کنه
.اسلحه های این بازی همیشه جزو بهترینها بوده و اینو دوباره تو این شماره ثابت کردم نبردهای عظیم و نفس گیر به طور مثال نبردهای با غولهای چندین متری مخصوصا اون غول بزرگه تو شهر که اخرت نبرد با غول بود:biggrin1:بخش 60 نفره انلاینش هم خیلی خیلی حال میده خیلی خر تو خر 30 به 30 ریختیم تو مپ کشت و کشتار که واقعا سیستم انلاین و سرور قوی این بازی رو نشون میده که بدون هیچ لگی بازی میشه کرد.
اما پایان بازی
R2 نسبت به شماره اول پیشرفت های خوبی داشت که اولیش داستان بسیار جذاب و قویش بود که واقعا شخصیت پردازی قوی که برای Nathan Hale کار شده بود اونو به یکی از محبوبترین ها تبدیل کرد مخصوصا اواخر بازی که ادم دوست داشت گریه کنه
.اسلحه های این بازی همیشه جزو بهترینها بوده و اینو دوباره تو این شماره ثابت کردم نبردهای عظیم و نفس گیر به طور مثال نبردهای با غولهای چندین متری مخصوصا اون غول بزرگه تو شهر که اخرت نبرد با غول بود:biggrin1:بخش 60 نفره انلاینش هم خیلی خیلی حال میده خیلی خر تو خر 30 به 30 ریختیم تو مپ کشت و کشتار که واقعا سیستم انلاین و سرور قوی این بازی رو نشون میده که بدون هیچ لگی بازی میشه کرد.اما پایان بازی
چرا اینطوری تموم شد همه رو تو ابهام گذاشت یعنی ناتان مرد یا زنده موند یا تبدیل به Chimera شد :confused: اصلا Resistance 3 در کار خواهد بود یا نه؟اگر هم باشه شخصیت اصلی باز هم Nathan خواهد بود

بخر حالشو ببر