Resistance 2

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میگم توی این بازی بعضی جاها گرافیک اون قدر بالاست که کف میکنی!:eek:مثل اخر مرحله اول!:love:
ولی بعضی جاها مثل اون مرحله ای که برای بار اول میری توی شهر و میبینی شهر نابود شده شما اگه اونجا به درختان در شهر نگاه کنی مبینی اون قدر افتضاح طراحی شده که فکر میکنی یه بچه کوچولو با مداد رنگی برداشته درخت نقاشی کرده!:biggrin1:
نمیدونم چرا این جوریه!

ببین باید قبل از اونجا که آب هست بمونی تا بیان و رد بشن
کلا" نحوه ی فرار کردن از دستشون اینه که بذاری رد بشن بعد مخفیانه راهت رو بری

ممنونم اما رد کردم :biggrin1:
اول اسپویلر یادت رفت
وسط اونجا که رفتم زیر آب ناخواسته بود رد شدن من اومدم بالا :biggrin1:

یکی بیاد اینجا :biggrin1:

مرحله ای که از تونل قطارها میری بالای یجای گرد هست یه هیولا دوستت و میبره بعد وقتی میاد همش روی سقف آویزون هستش قلق کشتنش چیه یه بار تو جیغش مردم یبار پشتم یه چیزی بود یه بارم روی زمینش راه میره نمیدونم چیکار کنم :biggrin1:

آخرین ویرایش:
ps3 terabay
قلق خاصی نداره باید با اون اسلحه گند هه:biggrin1: (همونی که انگار ازش برق میاد بیرون)چند بار بهش بزنی بعد میفته به فنا میره:biggrin1:
----------------
توی بازی با اون جمعیت اصلا افت فریم وجود نداره که این خودش از عجایبه!:biggrin1:

سلام بچه ها من میخواستم بازیشو بگیرم میخوام بدونم مثل کال آف گروهیه؟یعنی همه مرحله هاش با گروهی
یا تکیه؟یعنی مرحله هاش single؟لطفا توضیح بدید ممنون میشم

بعضی جاها گروهی بعضی تنهایی:cheesygri اللبته بازیش از شماره یکش خیلی بهتره چون کمتر احساس تنهایی میکنی در ضمن بازیش عالیه حتما بگیر بازیش کن یکی از بهترینهای ps3تابحال

حدودا چقدرش تنهاییه؟آخه این سبکا تنهاییش اصلا حال نمیده 1شو بازی کردم یکم از تخیل فراتر رفته بود بعضی جاهاش.اما اگه به جز 1 یا 2 تا مرحله بیشتر تنها نیست برم بگیرم این شاهکار انحصاریو بازی کنم:love:

يكم زود نگرفتي؟ شوخي:cheesygri
بازيرو هر وقت از مغازه بگيري تازه است:biggrin1:
مثلا LBP رو نفر اول گرفتم چه اتفاقی افتاد :biggrin1:
در کل بخش تکنفره بسیار جذابه و به قول دوستان Epic ه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or