Resistance 2

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب من دیشب بازی رو تموم کردم و واقعا لذت بردم. توی پست قبلیمم گفتم بازی خیلی epic هست و بزرگ بودن environment توی بازی کاملا حس میشه. خیلی وقتا من فقط دوست داشتم برم دوروبرمو گشت بزنم و نگاه کنم. تنفگ هاشم واقعا satisfying هستن
در زمینه sound design هم فکر کنم یکی از بهترین بازی های موجوده

داستان بازی زیاد جالب نبود اما اواخرش بهتر شد و به نظرم پایان خیلی خوبی داشت

من در عجبم
بازی حدود یک هفتست ریلیز شده ولی هنوز کسی نیاورده
به خدا دلمون ریش شد با این همه امتیاز توپی که به این بازی دادن.
من امروز توپخونه بودم از مغازه هایی که من رفتم 2 تاشون داشتن
بعضی هاشون میگفتن غروب میاریم یه چیز جالب اینکه call of duty 5
بیشتر تو بازار بود با اینکه تاریخ ریلیزش 11 نوامبره .

خب من دیشب بازی رو تموم کردم و واقعا لذت بردم. توی پست قبلیمم گفتم بازی خیلی epic هست و بزرگ بودن environment توی بازی کاملا حس میشه. خیلی وقتا من فقط دوست داشتم برم دوروبرمو گشت بزنم و نگاه کنم. تنفگ هاشم واقعا satisfying هستن
در زمینه sound design هم فکر کنم یکی از بهترین بازی های موجوده

داستان بازی زیاد جالب نبود اما اواخرش بهتر شد و به نظرم پایان خیلی خوبی داشت

چند ساعت گیم پلی داشت؟

ديشب تمومش كردم خيلي كوتاه بود واقعا زود تموم شد:(
البته اين جوريم نبود ديگه. تازه اصلش به مالتي هست. boss هاي بازي واقعا عالي هستند و شما رو به چالش مي كشند. بخش مالتي پلير بازي تقريبا بدون نقص هست(كه البته با راه افتادن دوباره ي اينترنت ADSL بنده شد:D ) داستان بازي هم همون طور كه عزيزان گفتند پايان خوبي داره. فقط ضعفي كه باعث ميشه بعضي ها ْGeOW رو برتر از اين بازي بدونند, نداشتن شخصيت پردازي جالب هست كه البته براي يك بازي FPS خيلي غير عادي و مشكل ساز هم نيست. در كل بازي خيلي خوب هست و توصيه مي كنم از دستش نديد.

ای ای ای ای تو همین سایت که نوشته بود 420ساعت گیم پلی داره حالا میگین 10-12ساعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:

Insomniac Games اعلام کرد گیمرها برای کامل تمام کردن Resistance 2، به 420 ساعت بازی کردن نیاز دارند.
منظور از تمام کردن، اتمام بخش offline campaign, co-op capmagin, باز کردن تمام itemها و رساندن تمام levelها به آخرین درجه است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or