Resistance 2

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
به نظر "من" این بازی در حد لیگ دسته 2 جوانان تهرانه:sick:
گرافیکش هم پیشواز تعطیلات کریسمس رفته:biggrin1:
کلا ضد حاله.....
"""""""البته بازم میگم به نظر من""""
شما اصلا اینو بازی کردی که همچین حرفی میزنی
نظرت کاملا غیر منطقیه و واقیعتو انکار میکنه
بازی که از بیشتر سایتها نمره بالای 9 گرفته و یکی از بهترین گرافیکهای بازیهای کنسولی رو داره و گیم پلی جذاب و بخش مولتی پلیر فوق العاده هم داره این نظرات راجبش کاملا بی معنیه

شما اصلا اینو بازی کردی که همچین حرفی میزنی
نظرت کاملا غیر منطقیه و واقیعتو انکار میکنه
بازی که از بیشتر سایتها نمره بالای 9 گرفته و یکی از بهترین گرافیکهای بازیهای کنسولی رو داره و گیم پلی جذاب و بخش مولتی پلیر فوق العاده هم داره این نظرات راجبش کاملا بی معنیه
اگه بازی نکرده بودم پس چطور نظر دادم
من به نمره سایتا کاری ندارم نظرم رو گفتم فکر میکنم دو بار نوشتم
مثلا کاور گیری شخصیت های دیگه نسبت به دیوار جالبه حدود 2....... 3 تا ی هیکل
خودش تا دیوار فاصه داره:cheesygri

مثلا کاور گیری شخصیت های دیگه نسبت به دیوار جالبه حدود 2....... 3 تا ی هیکل
خودش تا دیوار فاصه داره:cheesygri
که اینطور !! واقعا تبریک میگم که بین همه گیمرهایی که این بازی رو انجام دادن فقط شما متوجه شدی که شخصیتهای دیگه 2 3 تای هیکل خودش تا دیوار فاصله داره!
در عجبم که چرا اینقدر من بازی کردم همچین چیزی ندیدم !

که اینطور !! واقعا تبریک میگم که بین همه گیمرهایی که این بازی رو انجام دادن فقط شما متوجه شدی که شخصیتهای دیگه 2 3 تای هیکل خودش تا دیوار فاصله داره!
در عجبم که چرا اینقدر من بازی کردم همچین چیزی ندیدم !
حتما توجه نکردی:cheesygri

سلام دوستان من یه ضد حال اساسی خوردم این بازی خط داستانیش دو نفره (SPLIT SCREEN) نمیشه؟من وداداشم تو یکش با این حالت خیلی خاطره داشتیم:((:(

آخرین ویرایش:
میدونید به نظر من قشنگ بود ولی اصلا هیجان نداشت!منظورم اینه که اون حسی که توی جنگی رو بهت القا نمیکرد!(غیر از مولتی پلیرش!)
من همینجوری بهش 8 میدم و در برابر Mgs4بهش 3/5.

من 2 روزه که Resistance 2 رو گرفتم. واقعا فوق العادس من از این بازی بیشتر از MGS4 خوشم اومد.
نمیدونم کسانی که میگن MGS4 از این بهتره معیارشون چیه.
خط داستانیش واقعا جالبه نه مثل MGS4 که بیشتر شبیه یه فیلم سینمایی میمونه وادم چیزی ازش سر در نمیاره.
تازه من فقط تکی رفتم احتمالا قسمت انلاینش جالب تر هم خواهد بود.

• Like
Reactions: Gotham Knight
من 2 روزه که Resistance 2 رو گرفتم. واقعا فوق العادس من از این بازی بیشتر از MGS4 خوشم اومد.
خط داستانیش واقعا جالبه نه مثل MGS4 که بیشتر شبیه یه فیلم سینمایی میمونه وادم چیزی ازش سر در نمیاره.

چون شما چیزی ازش سر در نیاوردی دلیل نمیشه که دیگران هم داستانش رو نمی فهمند

بسیار لذت بردیم!وقتی که از داستان اون شاهکار چیزی نفهمیدی نباید در موردش نظرهای این جوری بدی!
عزیزان بازی که از "همه ی سایت ها" 9 به بالا گرفته به هیچ وجه نمیتونه بد باشه حالا بن بویا هرچی بگن فرقی نداره :اور بده زمین کجه...
شما خوش باش باهاش!
من هر چه قدر گشتم ندیدم کسی گفته باشه بازی بده حالا شما چجوری و از کجا اوردی این حرفو خدا میدونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or