Resistance 2

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره این بازی رو هم تموم کردم و به نظرم مثلث بازی های انحصاری PS3 یعنی MGS 4 , LBP ,R2 هر سه عالی کار کردن
R2 نسبت به شماره اول پیشرفت های خوبی داشت که اولیش داستان بسیار جذاب و قویش بود که واقعا شخصیت پردازی قوی که برای Nathan Hale کار شده بود اونو به یکی از محبوبترین ها تبدیل کرد مخصوصا اواخر بازی که ادم دوست داشت گریه کنه:((.اسلحه های این بازی همیشه جزو بهترینها بوده و اینو دوباره تو این شماره ثابت کردم نبردهای عظیم و نفس گیر به طور مثال نبردهای با غولهای چندین متری مخصوصا اون غول بزرگه تو شهر که اخرت نبرد با غول بود:biggrin1:بخش 60 نفره انلاینش هم خیلی خیلی حال میده خیلی خر تو خر 30 به 30 ریختیم تو مپ کشت و کشتار که واقعا سیستم انلاین و سرور قوی این بازی رو نشون میده که بدون هیچ لگی بازی میشه کرد.
اما پایان بازی
چرا اینطوری تموم شد همه رو تو ابهام گذاشت یعنی ناتان مرد یا زنده موند یا تبدیل به Chimera شد :confused: اصلا Resistance 3 در کار خواهد بود یا نه؟اگر هم باشه شخصیت اصلی باز هم Nathan خواهد بود

MGS اسمتو یادم رفته :biggrin1: اما :
من یادمه آخرش معلو هست که ادامه دارد :biggrin1:
آخرش و توجه کنی وقتی کله ناتان را میترکونه میگه این شروعیست برای ما . این نشون دهنده ادامه داشتن هستش :biggrin1:

MGS اسمتو یادم رفته :biggrin1: اما :
من یادمه آخرش معلو هست که ادامه دارد :biggrin1:
حسام
اره ولی ایا در نسخه سوم ناتان تبدیل chimera شده یا نه
سلام بچه ها من بازی رو بخرم؟قشنگه؟
مطمئنا بازی که امتیازهای به این بالایی گرفته قشنگه دیگه;)

در مرود تبدیل شدنش من کمی شک دارم ;) چون کلشو ترکید معلوم نیست شاید تبدیل شده باشه و بپره بره :laughing::biggrin1: جالب میشه ها :biggrin1:

ammar iraqi gamer

بازی از هر لحاظ بسیار زیبا بود اخرش معلوم نیست چی شده
راستیresistance3 بدون ناثان حال نمیده ;) تاشماره بعدی خدا بزرگه

ویرایش : اسپویلر یک هزار و سی و چهارم!

Last edited by a moderator:
ایا قسمت اصلی بازی طولانی هست.؟
اخه من شنیدم این بازی در واقع بهترین بازی در سبک انلاین هست.
یعنی من که دسترسی به adsl ندارم برم بابت این بازی 60 تومان پول بدم.
در ضمن من نسخه 1 را بازی نکردم.
مرسی

ایا قسمت اصلی بازی طولانی هست.؟
اخه من شنیدم این بازی در واقع بهترین بازی در سبک انلاین هست.
یعنی من که دسترسی به adsl ندارم برم بابت این بازی 60 تومان پول بدم.
در ضمن من نسخه 1 را بازی نکردم.
مرسی
بستگی به خودت داره ولی OFFLINE شم خیلی باحاله ومطمعنآ خوشت میاد
بازم میگم یه تحقیقاتی بکن :biggrin1: ببین ازش خوشت میاد یا نه که اگه فردا گرفتیش و خوشت نیومد(که خیلی بعیده) نگی فلانی گفت بخر:-"

قسمت OFFLINE چه قدر طول میکشه.یعنی چند ساعته؟
قسمت Campaign ـش 15 ساعتی میشه البته بستگی به درجه سختی هم داره
یه قسمت Cooperative هم داره که هم میشه به صورتOnline حداکثر 8 نفره بازی کرد و هم میشه به صورت آفلاین رفت که حدود 50 ساعت گیم پلی داره
قسمت Multiplayer Online هم که حتما میدونی تا 60 نفر رو پشتیبانی میکنی بدون هیچ لگ و مشکلی که بی نهایت میتونی بازی کنی!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or