Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
من هوس کردم برم سراغ RE9، ولی گفتم قبلش نسخه‌های هفتم و هشتم رو بازی کنم که دیگه این سری جدید کامل بشه.
گذشته از اینکه بازی ترسناک بهم نمی‌سازه، بازی ترسناک اول شخص ۱۰۰ برابر بیشتر بهم نمی‌سازه و بازی ترسناک اول شخصی که کمبود مهمات داشته باشیم و توی محیط‌های تنگ به آرومی راه بریم هم ۱۰۰۰ برابر بیشتر بهم نمی‌سازه! :دی به خاطر همین هیچ‌وقت به بازی کردن RE7 فکر نکرده بودم، ولی نمی‌دونم چه فعل و انفعالاتی توی مغزم رخ داد که فکر کردم چند وقت پیش یه آپدیتی اومده که گزینه سوم شخص هم داره.
رفتم دانلودش کردم و دیدم خیر! اصلاً همچین گزینه‌ای نیست و توهم زده بودم. :| ولی پیش خودم گفتم خجالت بکش و ترس رو بذار کنار و برو توی دلش و شکستش بده! خلاصه شروع کردیم و... از همون اوایل دچار سکته‌های پیاپی شدم و تا اینجاش که ۳ ساعت و خرده‌ای گذشته هم چند بار روح از بدنم خارج شده، ولی قصد کناره‌گیری ندارم! :دی
فقط می‌تونم بگم لعنت بر اون کسی که این ایده جک جونورهای نامیرا رو انداخت توی RE! مهم‌ترین دلیلی که RE2R رو کنار گذاشتم، جناب Mr. X بود و RE3R رو هم به خاطر Nemesis بازی نمی‌کنم و الآن توی این بازی هم دوباره از این مصیبت‌ها داریم! یعنی وضعیت در حدیه که پدر خونواده رفت زیر ماشین و آتیش گرفت و ترکید و سرش له شد و... ولی دوباره با اقتدار برگشت و نفس‌کش می‌طلبید! :دی الآن هم بعد از مبارزه نفس‌گیر با اره برقی، دیگه بنده خدا نصف شده ولی بعید نیست یه ساعت دیگه در قالب یه جونور جدیدی بیاد و مثلاً نصف پایینش پاهای آدمیزادی باشه و نصف بالاش یه مارمولک سخنگو! :|
غرض از مزاحمت و نوشتن این چیزها توی تاپیک RE9 این بود که بپرسم آیا نسخه‌های هشتم و نهم هم از این جک جونورها دارن که هی توی راهرو دنبال آدم بیفتن و با شلیک و مبارزه معمولی از بین نرن؟! :| :دی
منم مشکل تو رو داشتم و دارم هنوز هم بعد چندسال فوبیای مادر بی ناموس این خانواده تو RE7 رو دارم :دی
۹ رو بازی نکردم اما ویلیج هم همین داستانه وقتی اون فتوس غول پیکر گذاشت دنبالم بازی رو آنیستال و باش خداحافظی کردم، ریکوئیم رو هم به همین دلیل سراغش نرفتم، امیدوارم یه زمانی سر عقل بیان و برگردن به فرمول RE4 :دی

ولی یک مقایسه کنیم بین این سه نسخه 7/8/9
نسخه هفتم یک تم زرد رنگ خیلی خیلی شیک داشت که یاد اور نسخه های کلاسیک بود
نسخه هشتم یک اتمسفر قلعه مانند گوتیگ داشت مناطق برفی، شخصیت های جالب قلعه!! کلا خیلی خوب بود این نسخه که من از همشون بیشتر ازش لذت بردم فکر کنم داستان اصلی رو 4 بار تموم کردم نزدیک 80 ساعت بازیش کردم
نسخه نهم که هم واقعا نمیشه گفت بازی ضعیفی بود از هر نظر ولی هیج چیزی از خودش نداشت مثلا یک جایی های RE5 بود یک جایی RE7 بود باس های خودش واقعا نفس گیر بودن، بعدش اتمسفر بازی رو خیلی خیلی تاریک کرده بودن که بازم نقطعه قوت بود!
در کل افرین به کپکام!
ولی اگه بخوام در مورد باس فایت ها کدوم اذیت کردن و رو مخ بودن
اول نسخه 9 بعد نسخه 7 بعد نسخه دوم ریمیک بعد نسخه 8

من هوس کردم برم سراغ RE9، ولی گفتم قبلش نسخه‌های هفتم و هشتم رو بازی کنم که دیگه این سری جدید کامل بشه.
گذشته از اینکه بازی ترسناک بهم نمی‌سازه، بازی ترسناک اول شخص ۱۰۰ برابر بیشتر بهم نمی‌سازه و بازی ترسناک اول شخصی که کمبود مهمات داشته باشیم و توی محیط‌های تنگ به آرومی راه بریم هم ۱۰۰۰ برابر بیشتر بهم نمی‌سازه! :دی به خاطر همین هیچ‌وقت به بازی کردن RE7 فکر نکرده بودم، ولی نمی‌دونم چه فعل و انفعالاتی توی مغزم رخ داد که فکر کردم چند وقت پیش یه آپدیتی اومده که گزینه سوم شخص هم داره.
رفتم دانلودش کردم و دیدم خیر! اصلاً همچین گزینه‌ای نیست و توهم زده بودم. :| ولی پیش خودم گفتم خجالت بکش و ترس رو بذار کنار و برو توی دلش و شکستش بده! خلاصه شروع کردیم و... از همون اوایل دچار سکته‌های پیاپی شدم و تا اینجاش که ۳ ساعت و خرده‌ای گذشته هم چند بار روح از بدنم خارج شده، ولی قصد کناره‌گیری ندارم! :دی
فقط می‌تونم بگم لعنت بر اون کسی که این ایده جک جونورهای نامیرا رو انداخت توی RE! مهم‌ترین دلیلی که RE2R رو کنار گذاشتم، جناب Mr. X بود و RE3R رو هم به خاطر Nemesis بازی نمی‌کنم و الآن توی این بازی هم دوباره از این مصیبت‌ها داریم! یعنی وضعیت در حدیه که پدر خونواده رفت زیر ماشین و آتیش گرفت و ترکید و سرش له شد و... ولی دوباره با اقتدار برگشت و نفس‌کش می‌طلبید! :دی الآن هم بعد از مبارزه نفس‌گیر با اره برقی، دیگه بنده خدا نصف شده ولی بعید نیست یه ساعت دیگه در قالب یه جونور جدیدی بیاد و مثلاً نصف پایینش پاهای آدمیزادی باشه و نصف بالاش یه مارمولک سخنگو! :|
غرض از مزاحمت و نوشتن این چیزها توی تاپیک RE9 این بود که بپرسم آیا نسخه‌های هشتم و نهم هم از این جک جونورها دارن که هی توی راهرو دنبال آدم بیفتن و با شلیک و مبارزه معمولی از بین نرن؟! :| :دی
تنها بازی ترسناک سری بایوزاردِ که اونم بعد یک ساعت ترسش از بین میره. درکل یه جونور عجیب و غریب ترسی که نداره چون با خودت میگی این برای همین ساخته شده، ترس واقعی وقتی میاد که گیر یک آدم غیر نرمال بی افتی و نمی تونی بفهمیش (خود بِیکر مثلا)

از بین dlcهای این نسخه Ethan Must Die و The Bedroom رو بهت پیشنهاد میدم.

شماره های 8 و 9 هم در برابر بایوزارد ترس خیلی کمتری دارن و یه جاهایی سبک بازی کلا عوض میشه! :D ولی هر دو کیفیت ساخت 10/10 دارن و تجربشون واجبه.

(با این مواردی که گفتی، اگه خیلی تو بازی عمیق میشی و میخوای مو رو از ماست بکشی هیچوقت سمت سری Silent Hill مخصوصا شماره دوم نرو :D)

بله، نسخه 9 که بخش های گریس خدای این جک و جونور هست و منی که تنها توی باغ بازی های ترسناک میکردم بازم برام بخش های گریس وحشتناک بود :D

اما خجالت بکش اریا جان و بعد از اینهمه سال خودت رو از نعمت این بازیها محروم نکن، به ترس غلبه کن و تجربشون کن بی نظیرن
فعلاً دارم تلاشم رو می‌کنم، ولی مطمئن نیستم که موفق بشم! :دی مخصوصاً این اول شخص بودنش خیلی اوضاع رو بدتر می‌کنه و داری برای خودت قدم می‌زنی و یه دفعه یه نره خری از توی دیوار میاد بیرون و توی حالت اول شخص تأثیرش خیلی بیشتر از سوم شخصه! :|

تا دلت بخواد زیاد :D
مخصوصا 9 با گریس یه دختربچه 3 4 متری پدرسگ میفته دنبالت میخواد باهات بازی کنه :D
الآن رفتم قیافه زیباش رو نگاه کردم و یادم اومد که توی یکی از نمایش‌های بازی دیده بودمش و خیلی چیز هولناکی بود! لعنت بهشون! :| :دی

برو خجالت بکش! :دی

اگر واقعا روحیه تون به این سبک ها نمیخوره و بازی ترسناک باهاش جور نیستین بنظرم سمتش نرو آریا جان چون جدا از بخش لئون ،گریس از اول تا آخرش استرسزا و ترسناکه(من واقعا با فیلم بازی ترسناک مشکل ندارم فکر کنم نظرمم تو همین تاپیک دادم درباره بازی بنظرم این حتی بعضی جاها از شماره دو ریمیک هم ترسناک تر بود برای من)ولی اگر خواستی تجربش کنی حتما گریس بذار روی سوم شخص به هیچ وجه اول شخص نرو صدای بازیم کم نکه دار چون بازی جامپ اسکر کم نداره
روحیه‌م نمی‌خوره، ولی از اون طرف آثار ترسناک فانتزی و علمی‌تخیلی یه اتمسفر جالب و جک جونورهایی دارن که باهاشون خیلی حال می‌کنم و حیفم میاد از دستشون بدم! حالا توی فیلم و سریال مشکلی نیست و زیاد نمی‌ترسم و حتی بعضی وقت‌ها برام عجیبه که ملت به یه سری از فیلم‌ها می‌گن ترسناک، ولی بازی‌ها مخصوصاً اگه جامپ‌اسکر داشته باشن بیچاره‌م می‌کنن. :دی
واقعاً این مبحث صدا خیلی تأثیر داره توی ژانر وحشت. یعنی کافیه صدا رو پایین بیاریم تا ۸۰،۹۰ درصد از قدرت جامپ‌اسکرها کم بشه! ولی از اون طرف دلم نمیاد خیلی هم کمش کنم و لذت بازی رو پایین میاره.

فقط نسخه هشتم مود سوم شخص داره.
ولی من توصیه میکنم اول شخص بازی کنیش، چون با آپدیت به بازی اضافه شده و خیلی چیز جالبی در نیومده.

درخصوص Stalker ها هم آره! :D
بعد واکنش مثبت به Mr. X یه جورایی امضای RE ها شدن و تو هر شماره حداقل یه segment بر این اساس تو بازی هست، ترسناکترینش هم برای Requiem هس از نظر من! :D
جالب نبودنِ مود سوم شخص رو به شهادت در زمان تجربه اول شخص ترجیح می‌دم! :-"

منم مشکل تو رو داشتم و دارم هنوز هم بعد چندسال فوبیای مادر بی ناموس این خانواده تو RE7 رو دارم :دی
۹ رو بازی نکردم اما ویلیج هم همین داستانه وقتی اون فتوس غول پیکر گذاشت دنبالم بازی رو آنیستال و باش خداحافظی کردم، ریکوئیم رو هم به همین دلیل سراغش نرفتم، امیدوارم یه زمانی سر عقل بیان و برگردن به فرمول RE4 :دی
اون رو یادم رفته بود! :| چند سال پیش یه ویدیو ازش دیدم و خیلی چیز فجیعی بود. با یه مظلومیت خاصی می‌اومد دهنش رو ۵ متر باز می‌کرد و... :دی

تنها بازی ترسناک سری بایوزاردِ که اونم بعد یک ساعت ترسش از بین میره. درکل یه جونور عجیب و غریب ترسی که نداره چون با خودت میگی این برای همین ساخته شده، ترس واقعی وقتی میاد که گیر یک آدم غیر نرمال بی افتی و نمی تونی بفهمیش (خود بِیکر مثلا)

از بین dlcهای این نسخه Ethan Must Die و The Bedroom رو بهت پیشنهاد میدم.

شماره های 8 و 9 هم در برابر بایوزارد ترس خیلی کمتری دارن و یه جاهایی سبک بازی کلا عوض میشه! :D ولی هر دو کیفیت ساخت 10/10 دارن و تجربشون واجبه.

(با این مواردی که گفتی، اگه خیلی تو بازی عمیق میشی و میخوای مو رو از ماست بکشی هیچوقت سمت سری Silent Hill مخصوصا شماره دوم نرو :D)
من کلاً سابقه ترسم از RE فراتر از این حرفاست و برمی‌گرده به نسخه دوم روی PS1. قبلاً توی یکی دو تا از تاپیک‌ها گفتم، وقتی به اولین مواجهه با لیکر عزیز توی RE2 رسیدم، دیگه مخزن ترسم انقدر پُر شد که می‌خواست لبریز بشه و از بازی اومدم بیرون و باهاش خداحافظی کردم و بعدش هم دو تا سی‌دی رو گذاشتم روی همدیگه و شکوندم که هوس نکنم دوباره سراغش برم! :دی (انقدر بازی‌ها ارزون بودن که می‌شد از این کارها کرد، نه مثل الآن...)
بعد از اون هم نسبت خاصی با سری RE نداشتم. مثلاً Code Veronica رو برای دریم‌کست گرفتم ولی فقط یکی دو بار رفتم توی بازی و ولش کردم. حتی نسخه چهارم رو به عنوان یه اثر انقلابی تا اواسطش رفتم ولی تموم نکردم. تنها نسخه‌ای که تقریباً(!) تموم کردم، RE5 بود که اصلاً ترسناک نبود. :دی اون تقریباً هم به خاطر اینه که توی باس آخر، چند بار مُردم و حوصله‌م سر رفت و اومدم بیرون و بعدش دیگه نرفتم سراغش که بازی رو تموم کنم. :دی
اتفاقاً چند وقت پیش بازسازی Silent Hill 2 رو تموم کردم و بسی لذت بردم، در کنار بسی موهای سر که ریخته شد و دیگه درنیومد! یکی SH2 و یکی هم Alan Wake 2 که اون هم با وجود اتمسفر فجیع و جامپ‌اسکرهای دیوانه‌وارش تموم کردم، ولی حداقل اونا سوم شخص بودن و قابل تحمل‌تر از اول شخص کُندی که تا میای از دست دشمن فرار کنی، از پشت خرخره‌ت رو می‌جوه و فرصت هیچ کاری نداری! :دی

فعلاً دارم تلاشم رو می‌کنم، ولی مطمئن نیستم که موفق بشم! :دی مخصوصاً این اول شخص بودنش خیلی اوضاع رو بدتر می‌کنه و داری برای خودت قدم می‌زنی و یه دفعه یه نره خری از توی دیوار میاد بیرون و توی حالت اول شخص تأثیرش خیلی بیشتر از سوم شخصه! :|

الآن رفتم قیافه زیباش رو نگاه کردم و یادم اومد که توی یکی از نمایش‌های بازی دیده بودمش و خیلی چیز هولناکی بود! لعنت بهشون! :| :دی

برو خجالت بکش! :دی

روحیه‌م نمی‌خوره، ولی از اون طرف آثار ترسناک فانتزی و علمی‌تخیلی یه اتمسفر جالب و جک جونورهایی دارن که باهاشون خیلی حال می‌کنم و حیفم میاد از دستشون بدم! حالا توی فیلم و سریال مشکلی نیست و زیاد نمی‌ترسم و حتی بعضی وقت‌ها برام عجیبه که ملت به یه سری از فیلم‌ها می‌گن ترسناک، ولی بازی‌ها مخصوصاً اگه جامپ‌اسکر داشته باشن بیچاره‌م می‌کنن. :دی
واقعاً این مبحث صدا خیلی تأثیر داره توی ژانر وحشت. یعنی کافیه صدا رو پایین بیاریم تا ۸۰،۹۰ درصد از قدرت جامپ‌اسکرها کم بشه! ولی از اون طرف دلم نمیاد خیلی هم کمش کنم و لذت بازی رو پایین میاره.

جالب نبودنِ مود سوم شخص رو به شهادت در زمان تجربه اول شخص ترجیح می‌دم! :-"

اون رو یادم رفته بود! :| چند سال پیش یه ویدیو ازش دیدم و خیلی چیز فجیعی بود. با یه مظلومیت خاصی می‌اومد دهنش رو ۵ متر باز می‌کرد و... :دی

من کلاً سابقه ترسم از RE فراتر از این حرفاست و برمی‌گرده به نسخه دوم روی PS1. قبلاً توی یکی دو تا از تاپیک‌ها گفتم، وقتی به اولین مواجهه با لیکر عزیز توی RE2 رسیدم، دیگه مخزن ترسم انقدر پُر شد که می‌خواست لبریز بشه و از بازی اومدم بیرون و باهاش خداحافظی کردم و بعدش هم دو تا سی‌دی رو گذاشتم روی همدیگه و شکوندم که هوس نکنم دوباره سراغش برم! :دی (انقدر بازی‌ها ارزون بودن که می‌شد از این کارها کرد، نه مثل الآن...)
بعد از اون هم نسبت خاصی با سری RE نداشتم. مثلاً Code Veronica رو برای دریم‌کست گرفتم ولی فقط یکی دو بار رفتم توی بازی و ولش کردم. حتی نسخه چهارم رو به عنوان یه اثر انقلابی تا اواسطش رفتم ولی تموم نکردم. تنها نسخه‌ای که تقریباً(!) تموم کردم، RE5 بود که اصلاً ترسناک نبود. :دی اون تقریباً هم به خاطر اینه که توی باس آخر، چند بار مُردم و حوصله‌م سر رفت و اومدم بیرون و بعدش دیگه نرفتم سراغش که بازی رو تموم کنم. :دی
اتفاقاً چند وقت پیش بازسازی Silent Hill 2 رو تموم کردم و بسی لذت بردم، در کنار بسی موهای سر که ریخته شد و دیگه درنیومد! یکی SH2 و یکی هم Alan Wake 2 که اون هم با وجود اتمسفر فجیع و جامپ‌اسکرهای دیوانه‌وارش تموم کردم، ولی حداقل اونا سوم شخص بودن و قابل تحمل‌تر از اول شخص کُندی که تا میای از دست دشمن فرار کنی، از پشت خرخره‌ت رو می‌جوه و فرصت هیچ کاری نداری! :دی

من خودم کلا با این که یه بازی ترسناک حسابی تو یه گوشه بندازتت و کتک ات بزنه با دشمن های استالکر و نبود مهمات و... مشکل دارم (علت اصلی ای که هیچ وقت سمت چیزی مثل Outlast نمیرم در حالی که عاشق Dead Space ام)

منتهی من شدیدا بهت RE9 رو پیشنهاد می کنم چون واقعا لول دیزاین گادلایکی داره تو بخش های ترسناکش. The Girl یکی از بهترین باس فایت های ژانره از نظر من (هر چند من خیلی مخاطب حرفه ای این ژانر نیستم و تجربه ام محدود ـه) و چه هر جایی که دنبالت می کنه و چه هرجایی که باید شکستش بدی، بازی بهترین المان های طراحی شو برات رو می کنه.

و خب RE9 یه قابلیت خوب داره که بعد یه میزان خوبی از سکته ای که با گریس زدی، کنترل لئون رو بهت میده و میگه "معذرت بابت فشاری که به قلبت آوردیم، الان نوبت خون و خونریزیه >:) >:) " و یه سری از هر چند سطحی ولی رضایت بخش ترین بخش های اکشن بازی رو بهت ارائه می کنه

@Dinosaur
آریا هر کدوم رو بازی میکنی شماره 9 رو از دست نده که بالانس خیلی خوبی بین بخشهای ترسناک (گریس) و اکشن (لیون) داره. یجوری هم هست که هیچکدوم از بخش ها بیش از حد طولانی نمیشه و قشنگ تعادل رو حفظ کردن. شاهکاره بازیش:دی

خب اینجور که میگی بنظر فوبیا از خود بازیه، نه اون hide and seek معروف! :D و بنظر من 90 درصدش به مقوله صوت برمیگرده تا صرفا تصویر. (شاید برای تو مقدارش فرق کنه ولی قطعا صوت درصد بالاتری داره تا تصویر)

اگه با تموم کردن سری SH مخصوصا شماره 2 و حتی 4 مشکلی نداشتی و با اتمسفرشون کنار اومدی، قطعا از ترکیب اکشن و ترس کم RE8 و 9 نهایت لذت رو می‌بری و حسابی سرگرمت میکنه.

تو نت بگردی کلی پیشنهاد متفاوت از شروع سری پیدا میکنی ولی بنظر من بهترین مدلش اینه:

RE1 Remake > RE2 Remake > RE3 Remake > Code Veronica > RE0 > RE4 Remake > RE5 > RE6 > RE7 > Village > Requiem

بعضیا رو میتونی اسکیپ کنی، بعضیا رو هم میتونی خلاصه وار از یوتیوب ببینی که مسیر داستان رو بهتر متوجه بشی. (اونایی که ریمیکشون تایید شده رو نبین، حیفه! :D مثلا CV.) چون مستقیم رفتی سراغ 7 چیزی رو از دست ندادی، یجورایی ریبوت سری بود ولی در ادامه داستان ها میره تو هم و تو یه سری از دست نوشته های خود 7 هم سر نخ های دقیقی از شماره های دیگه هست.

ولی یک مقایسه کنیم بین این سه نسخه 7/8/9
نسخه هفتم یک تم زرد رنگ خیلی خیلی شیک داشت که یاد اور نسخه های کلاسیک بود
نسخه هشتم یک اتمسفر قلعه مانند گوتیگ داشت مناطق برفی، شخ صیت های جالب قلعه!! کلا خیلی خوب بود این نسخه که من از همشون بیشتر ازش لذت بردم فکر کنم داستان اصلی رو 4 بار تموم کردم نزدیک 80 ساعت بازیش کردم
نسخه نهم که هم واقعا نمیشه گفت بازی ضعیفی بود از هر نظر ولی هیج چیزی از خودش نداشت مثلا یک جایی های RE5 بود یک جایی RE7 بود باس های خودش واقعا نفس گیر بودن، بعدش اتمسفر بازی رو خیلی خیلی تاریک کرده بودن که بازم نقطعه قوت بود!
در کل افرین به کپکام!
ولی اگه بخوام در مورد باس فایت ها کدوم اذیت کردن و رو مخ بودن
اول نسخه 9 بعد نسخه 7 بعد نسخه دوم ریمیک بعد نسخه 8
9 فرست امپرشن قوی داره. ولی وقتی تمامش میکنی ( من خودم 5 بار رفتمش) اون حس رضایتی که اویل 7-8 میدن نداره برای من که فن قدیمی سری هستم
اینطوری بوده.7-8 همچنان بیشتر دوست دارم. مشکل 9 اینه بازی کمی شلم شورباست و اون حس یه بازی متمرکز و واحد رو نداره. مثلا با 8 مقایسش کنید
یه محیط سندباکس اکثر جاهاش بستست که کم کم برای پلیر باز میشه وقتی تو بازی پیشروی میکنی، اون حس کنجکاوی و پیشرفت رو بهت میده.
تو 9 هم داشتیم همچین چیزی ولی چون کاراکتر ها سوییچ میشدن و هر چند ساعت محیط کاملا جدیدی داشتیم اون تاثیرگذاری مثل بازی های قبلی نداشت.

بازی از نظر گرافیک فنی فوق العادست ولی از نظر هنری عقب گرد داشته و اون ریزبینی و توجه به جزییات محیط رو نداره مخصوصا نسبت به 8

سال دیگه لیک ها میگن میاد. با دوتا دی ال سی بازی. اگر یادت باشه سر ویلیج هم زیاد طول کشید. کلا من خودم خیلی از این روش عرضه DLC بدم میاد. مثلا دراگون داگما یک قرن پیش اومده تازه دارن DLC رو میدن. مطمئنا هم اونیموشا یا پرگماتا هم همین بساط رو احتمالا دارند. الان آدم بازی های کپکام رو بزاره چند سال بعد بره بازی کامل تری گیرش میاد‌:دی
جا داره بگم بازیهای تیم نینجا هم اینطورن.
روز انتشار یه چیزن و بعد از یکسال که همه DLCها میاد و تغییرات رو میدن و اندگیم بازی رو تکمیل میکنن رسما یه چی دیگه میشن.

به طور کامل و دقیق توضیح بده مرحله زندان سایلنت هیل ۲ رو چجوری رد کردی و چه حالی شدی :))چون من که همه چی به یه ورمه، اونجا قشنگ تا سکته رفتم:D

آخرین ویرایش:

توی Reqium میتونی هر زمانی که بخوای برای هر دو کارکتر دوربین رو سوم شخص یا اول شخص بکنی . به خصوص سوم شخص برای Grace خیلی خوب پیاده سازی شده . حیفه که بازی نکنی و از دستش بدی ، reqium برای من پرفکت نبود و با بخش های لیون مشکل داشتم به خصوص لول دیزانش و نوع مبارزه ش که ناخودآگاه با ۴ ریمیک مقایسه میکردم ولی عوضش بخش های Grace فوق العاده ن از همه نظر . حالا که SH2 remake رو بازی کردی به اینم یه شانس بده بعید میدونم پشیمون بشی

فقط منم که اینجا فکر میکنم شماره 9 اصلا ترسناک نبود ؟
شماره هشت هم به جز تا داخل قصر بانو dimitrescu :D بقیه اش اصلا ترسناک نبود.
تازه همون قصر هم یک ماد مگس کش هم نصب میکردی دیگه از بانو دل نمی کندی =))

View attachment $pank Lady Dimitrescu (Fly Swatter Mod) - Resident Evil 8 Village.mp4

فقط شماره 7 بود که به لطف اون جک که از در و دیوار میزد داخل آدم چند تا سکته رو میزد بعدش هم عادی میشد.

توی Reqium میتونی هر زمانی که بخوای برای هر دو کارکتر دوربین رو سوم شخص یا اول شخص بکنی . به خصوص سوم شخص برای Grace خیلی خوب پیاده سازی شده . حیفه که بازی نکنی و از دستش بدی ، reqium برای من پرفکت نبود و با بخش های لیون مشکل داشتم به خصوص لول دیزانش و نوع مبارزه ش که ناخودآگاه با ۴ ریمیک مقایسه میکردم ولی عوضش بخش های Grace فوق العاده ن از همه نظر . حالا که SH2 remake رو بازی کردی به اینم یه شانس بده بعید میدونم پشیمون بشی
بخش های لیون به شدت ضعیف بود کیلو کیلو مهمات میداد می‌زدی می‌رفتی جلو عین رزیدنت6 چیز به یاد موندنی هم نداشت

یکی هم Alan Wake 2 که اون هم با وجود اتمسفر فجیع و جامپ‌اسکرهای دیوانه‌وارش تموم کردم، ولی حداقل اونا سوم شخص بودن و قابل تحمل‌تر از اول شخص کُندی که تا میای از دست دشمن فرار کنی، از پشت خرخره‌ت رو می‌جوه و فرصت هیچ کاری نداری! :دی

ترسناک ترین بازی تاریخ برای من Alan wake 2 بود

اونو تموم کردی دیگه حله اقا

• Like
Reactions: u.s.a and Dinosaur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or