فعلاً دارم تلاشم رو میکنم، ولی مطمئن نیستم که موفق بشم!

مخصوصاً این اول شخص بودنش خیلی اوضاع رو بدتر میکنه و داری برای خودت قدم میزنی و یه دفعه یه نره خری از توی دیوار میاد بیرون و توی حالت اول شخص تأثیرش خیلی بیشتر از سوم شخصه!
الآن رفتم قیافه زیباش رو نگاه کردم و یادم اومد که توی یکی از نمایشهای بازی دیده بودمش و خیلی چیز هولناکی بود! لعنت بهشون!
برو خجالت بکش!
روحیهم نمیخوره، ولی از اون طرف آثار ترسناک فانتزی و علمیتخیلی یه اتمسفر جالب و جک جونورهایی دارن که باهاشون خیلی حال میکنم و حیفم میاد از دستشون بدم! حالا توی فیلم و سریال مشکلی نیست و زیاد نمیترسم و حتی بعضی وقتها برام عجیبه که ملت به یه سری از فیلمها میگن ترسناک، ولی بازیها مخصوصاً اگه جامپاسکر داشته باشن بیچارهم میکنن.

واقعاً این مبحث صدا خیلی تأثیر داره توی ژانر وحشت. یعنی کافیه صدا رو پایین بیاریم تا ۸۰،۹۰ درصد از قدرت جامپاسکرها کم بشه! ولی از اون طرف دلم نمیاد خیلی هم کمش کنم و لذت بازی رو پایین میاره.
جالب نبودنِ مود سوم شخص رو به شهادت در زمان تجربه اول شخص ترجیح میدم!
اون رو یادم رفته بود!

چند سال پیش یه ویدیو ازش دیدم و خیلی چیز فجیعی بود. با یه مظلومیت خاصی میاومد دهنش رو ۵ متر باز میکرد و...
من کلاً سابقه ترسم از RE فراتر از این حرفاست و برمیگرده به نسخه دوم روی PS1. قبلاً توی یکی دو تا از تاپیکها گفتم، وقتی به اولین مواجهه با لیکر عزیز توی RE2 رسیدم، دیگه مخزن ترسم انقدر پُر شد که میخواست لبریز بشه و از بازی اومدم بیرون و باهاش خداحافظی کردم و بعدش هم دو تا سیدی رو گذاشتم روی همدیگه و شکوندم که هوس نکنم دوباره سراغش برم!

(انقدر بازیها ارزون بودن که میشد از این کارها کرد، نه مثل الآن...)
بعد از اون هم نسبت خاصی با سری RE نداشتم. مثلاً Code Veronica رو برای دریمکست گرفتم ولی فقط یکی دو بار رفتم توی بازی و ولش کردم. حتی نسخه چهارم رو به عنوان یه اثر انقلابی تا اواسطش رفتم ولی تموم نکردم. تنها نسخهای که تقریباً(!) تموم کردم، RE5 بود که اصلاً ترسناک نبود.

اون تقریباً هم به خاطر اینه که توی باس آخر، چند بار مُردم و حوصلهم سر رفت و اومدم بیرون و بعدش دیگه نرفتم سراغش که بازی رو تموم کنم.

اتفاقاً چند وقت پیش بازسازی Silent Hill 2 رو تموم کردم و بسی لذت بردم، در کنار بسی موهای سر که ریخته شد و دیگه درنیومد! یکی SH2 و یکی هم Alan Wake 2 که اون هم با وجود اتمسفر فجیع و جامپاسکرهای دیوانهوارش تموم کردم، ولی حداقل اونا سوم شخص بودن و قابل تحملتر از اول شخص کُندی که تا میای از دست دشمن فرار کنی، از پشت خرخرهت رو میجوه و فرصت هیچ کاری نداری!