Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
با تشکر
هر وقت ریمیک 5 رو ساختن بر می‌گردم :دی

View attachment 418630
اگه آلوده شده هاش سفید بودن تا حالا ساخته بودنش :دی
پ ن: با اینکه اون موقع میگفتن اکشن شده و از اون حالت هارر درومده ولی من دوستش داشتم بازی خوبی بود!

اگه آلوده شده هاش سفید بودن تا حالا ساخته بودنش :دی
پ ن: با اینکه اون موقع میگفتن اکشن شده و از اون حالت هارر درومده ولی من دوستش داشتم بازی خوبی بود!
من هم خیلی RE5 رو دوست دارم. لیاقت ریمیک شدن رو داره، باس فایت های خیلی خوب، اتمسفر عالی. دوتا بازی بزرگ با کانتکست آفریقا ساختن هر دو خیلی خوب بودن ولی آندر ریتد، یکی همین RE5 یکی فارکرای ۲.

توی پرانتز مشکل من با بخش گریس، کنترل کردن یه شخصیت بدبخته که سوژگی نداره، می دونم از پایه‌های ژانر Horror همین اختگی سوبژکتیویته ست، ولی خب با سلیقه‌ی من جور در نمیاد من ترجیح می‌دم اگه قراره بترسم هم کنترل لیان یا point man ( شخصیت اصلی F.E.A.R.) رو داشته باشم و مهم تر از همه مجبور به فرار کردن نباشم.

• Like
Reactions: MyJinx and AM!R
من هم خیلی RE5 رو دوست دارم. لیاقت ریمیک شدن رو داره، باس فایت های خیلی خوب، اتمسفر عالی. دوتا بازی بزرگ با کانتکست آفریقا ساختن هر دو خیلی خوب بودن ولی آندر ریتد، یکی همین RE5 یکی فارکرای ۲.

توی پرانتز مشکل من با بخش گریس، کنترل کردن یه شخصیت بدبخته که سوژگی نداره، می دونم از پایه‌های ژانر Horror همین اختگی سوبژکتیویته ست، ولی خب با سلیقه‌ی من جور در نمیاد من ترجیح می‌دم اگه قراره بترسم هم کنترل لیان یا point man ( شخصیت اصلی F.E.A.R.) رو داشته باشم و مهم تر از همه مجبور به فرار کردن نباشم.
فرار مرار نداره ها ، همین اوایلشه فقط.
کمی درست بازی کنی میتونی پدر همرو در بیاری.

خود گریس رو که جلوتر کمی آپگریدش کنی نفس کش طور میتونی بندازی دنبال زامبی ها.

به این خاطر بیخیال بازی نشون ، خیلی بازی خوبیه.
حیفه.

یه سوال
چپترهای گریس و لیان نیمه اول و دوم بازی هستند یا ترکیب شدند؟
من واقعا علاقه‌ای به بخش گریس ندارم، ولی دوست دارم مبارزات بخش لیان رو تست کنم، می خوام ببینم میشه با سیو گیم پارت گریس رو اسکیپ کنم؟ :دی
چه اتفاقی افتاده که باعث شده بخوای به این شکل بازی رو تحقیر کنی؟ :D

فرار مرار نداره ها ، همین اوایلشه فقط.
کمی درست بازی کنی میتونی پدر همرو در بیاری.

خود گریس رو که جلوتر کمی آپگریدش کنی نفس کش طور میتونی بندازی دنبال زامبی ها.

به این خاطر بیخیال بازی نشون ، خیلی بازی خوبیه.
حیفه.
نمی‌دونم از ضعیف النفس بودنمه یا چی‌، ولی واقعا کشش فرار از دست یه غول ضد ضربه توی کریدورهای تنگ و تاریک رو ندارم :دی هم RE7، هم Village و هم ریمیک ۲ رو برای همین دراپ کردم بعد یکی دو ساعت.
الان احساس می کنم RE9 هم با بخش گریس برام همین میشه، اگرچه اکشن لیان ظاهرا رو دست جان ویک رو هم میاره!

نمی‌دونم از ضعیف النفس بودنمه یا چی‌، ولی واقعا کشش فرار از دست یه غول ضد ضربه توی کریدورهای تنگ و تاریک رو ندارم :دی هم RE7، هم Village و هم ریمیک ۲ رو برای همین دراپ کردم بعد یکی دو ساعت.
الان احساس می کنم RE9 هم با بخش گریس برام همین میشه، اگرچه اکشن لیان ظاهرا رو دست جان ویک رو هم میاره!
2 ریمیک یک مد داشت no mrX بود راحت گشت میزدی خبری هم ازش نبود فقط زامبی باقی چیزا (یک مد دیگه هم بود پیکاچوش میکردی بجا بترسی میخندیدی =)) )
احتمالا واسه 3 ریمک و 9 هم باشه

• Poker Face
Reactions: Imaginative

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or