Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
اگه آلوده شده هاش سفید بودن تا حالا ساخته بودنش :دی
پ ن: با اینکه اون موقع میگفتن اکشن شده و از اون حالت هارر درومده ولی من دوستش داشتم بازی خوبی بود!
من هم خیلی RE5 رو دوست دارم. لیاقت ریمیک شدن رو داره، باس فایت های خیلی خوب، اتمسفر عالی. دوتا بازی بزرگ با کانتکست آفریقا ساختن هر دو خیلی خوب بودن ولی آندر ریتد، یکی همین RE5 یکی فارکرای ۲.

توی پرانتز مشکل من با بخش گریس، کنترل کردن یه شخصیت بدبخته که سوژگی نداره، می دونم از پایه‌های ژانر Horror همین اختگی سوبژکتیویته ست، ولی خب با سلیقه‌ی من جور در نمیاد من ترجیح می‌دم اگه قراره بترسم هم کنترل لیان یا point man ( شخصیت اصلی F.E.A.R.) رو داشته باشم و مهم تر از همه مجبور به فرار کردن نباشم.

• Like
Reactions: MyJinx and AM!R
من هم خیلی RE5 رو دوست دارم. لیاقت ریمیک شدن رو داره، باس فایت های خیلی خوب، اتمسفر عالی. دوتا بازی بزرگ با کانتکست آفریقا ساختن هر دو خیلی خوب بودن ولی آندر ریتد، یکی همین RE5 یکی فارکرای ۲.

توی پرانتز مشکل من با بخش گریس، کنترل کردن یه شخصیت بدبخته که سوژگی نداره، می دونم از پایه‌های ژانر Horror همین اختگی سوبژکتیویته ست، ولی خب با سلیقه‌ی من جور در نمیاد من ترجیح می‌دم اگه قراره بترسم هم کنترل لیان یا point man ( شخصیت اصلی F.E.A.R.) رو داشته باشم و مهم تر از همه مجبور به فرار کردن نباشم.
فرار مرار نداره ها ، همین اوایلشه فقط.
کمی درست بازی کنی میتونی پدر همرو در بیاری.

خود گریس رو که جلوتر کمی آپگریدش کنی نفس کش طور میتونی بندازی دنبال زامبی ها.

به این خاطر بیخیال بازی نشون ، خیلی بازی خوبیه.
حیفه.

یه سوال
چپترهای گریس و لیان نیمه اول و دوم بازی هستند یا ترکیب شدند؟
من واقعا علاقه‌ای به بخش گریس ندارم، ولی دوست دارم مبارزات بخش لیان رو تست کنم، می خوام ببینم میشه با سیو گیم پارت گریس رو اسکیپ کنم؟ :دی
چه اتفاقی افتاده که باعث شده بخوای به این شکل بازی رو تحقیر کنی؟ :D

فرار مرار نداره ها ، همین اوایلشه فقط.
کمی درست بازی کنی میتونی پدر همرو در بیاری.

خود گریس رو که جلوتر کمی آپگریدش کنی نفس کش طور میتونی بندازی دنبال زامبی ها.

به این خاطر بیخیال بازی نشون ، خیلی بازی خوبیه.
حیفه.
نمی‌دونم از ضعیف النفس بودنمه یا چی‌، ولی واقعا کشش فرار از دست یه غول ضد ضربه توی کریدورهای تنگ و تاریک رو ندارم :دی هم RE7، هم Village و هم ریمیک ۲ رو برای همین دراپ کردم بعد یکی دو ساعت.
الان احساس می کنم RE9 هم با بخش گریس برام همین میشه، اگرچه اکشن لیان ظاهرا رو دست جان ویک رو هم میاره!

• Like
Reactions: all4u
نمی‌دونم از ضعیف النفس بودنمه یا چی‌، ولی واقعا کشش فرار از دست یه غول ضد ضربه توی کریدورهای تنگ و تاریک رو ندارم :دی هم RE7، هم Village و هم ریمیک ۲ رو برای همین دراپ کردم بعد یکی دو ساعت.
الان احساس می کنم RE9 هم با بخش گریس برام همین میشه، اگرچه اکشن لیان ظاهرا رو دست جان ویک رو هم میاره!
2 ریمیک یک مد داشت no mrX بود راحت گشت میزدی خبری هم ازش نبود فقط زامبی باقی چیزا (یک مد دیگه هم بود پیکاچوش میکردی بجا بترسی میخندیدی =)) )
احتمالا واسه 3 ریمک و 9 هم باشه

آقا من دیدم تو tgs خبری از گلد ادیشن نشد و خلاصه بازی رو گرفتم رو فایو . چرا گرافیک بازی انقدر داغونه ؟ این چه کیفیت تصویریه انگار 720 باشه کیفیت تکسچرها رزولوشون خیلی بده . گرافیک 2 و 3 و مخصوصا ریمیک 4 انقدر Crispy و براق و تمیز بود من فقط 100 تا عکس از ریمیک 4 رو فایو گرفتم .
عجیبه واقعا .

• Like
Reactions: ps3_360_wii
آقا من دیدم تو tgs خبری از گلد ادیشن نشد و خلاصه بازی رو گرفتم رو فایو . چرا گرافیک بازی انقدر داغونه ؟ این چه کیفیت تصویریه انگار 720 باشه کیفیت تکسچرها رزولوشون خیلی بده . گرافیک 2 و 3 و مخصوصا ریمیک 4 انقدر Crispy و براق و تمیز بود من فقط 100 تا عکس از ریمیک 4 رو فایو گرفتم .
عجیبه واقعا .
سال دیگه لیک ها میگن میاد. با دوتا دی ال سی بازی. اگر یادت باشه سر ویلیج هم زیاد طول کشید. کلا من خودم خیلی از این روش عرضه DLC بدم میاد. مثلا دراگون داگما یک قرن پیش اومده تازه دارن DLC رو میدن. مطمئنا هم اونیموشا یا پرگماتا هم همین بساط رو احتمالا دارند. الان آدم بازی های کپکام رو بزاره چند سال بعد بره بازی کامل تری گیرش میاد‌:دی

سال دیگه لیک ها میگن میاد. با دوتا دی ال سی بازی. اگر یادت باشه سر ویلیج هم زیاد طول کشید. کلا من خودم خیلی از این روش عرضه DLC بدم میاد. مثلا دراگون داگما یک قرن پیش اومده تازه دارن DLC رو میدن. مطمئنا هم اونیموشا یا پرگماتا هم همین بساط رو احتمالا دارند. الان آدم بازی های کپکام رو بزاره چند سال بعد بره بازی کامل تری گیرش میاد‌:دی
جا داره بگم باز حداقل خوبه کپکام بازی اصلی هم که میده خفنه! مثل این سازنده ها نیست با اپدیت و کوفت و زهرمار بخوان بازیشون رو درست کنند.

من هوس کردم برم سراغ RE9، ولی گفتم قبلش نسخه‌های هفتم و هشتم رو بازی کنم که دیگه این سری جدید کامل بشه.
گذشته از اینکه بازی ترسناک بهم نمی‌سازه، بازی ترسناک اول شخص ۱۰۰ برابر بیشتر بهم نمی‌سازه و بازی ترسناک اول شخصی که کمبود مهمات داشته باشیم و توی محیط‌های تنگ به آرومی راه بریم هم ۱۰۰۰ برابر بیشتر بهم نمی‌سازه! :دی به خاطر همین هیچ‌وقت به بازی کردن RE7 فکر نکرده بودم، ولی نمی‌دونم چه فعل و انفعالاتی توی مغزم رخ داد که فکر کردم چند وقت پیش یه آپدیتی اومده که گزینه سوم شخص هم داره.
رفتم دانلودش کردم و دیدم خیر! اصلاً همچین گزینه‌ای نیست و توهم زده بودم. :| ولی پیش خودم گفتم خجالت بکش و ترس رو بذار کنار و برو توی دلش و شکستش بده! خلاصه شروع کردیم و... از همون اوایل دچار سکته‌های پیاپی شدم و تا اینجاش که ۳ ساعت و خرده‌ای گذشته هم چند بار روح از بدنم خارج شده، ولی قصد کناره‌گیری ندارم! :دی
فقط می‌تونم بگم لعنت بر اون کسی که این ایده جک جونورهای نامیرا رو انداخت توی RE! مهم‌ترین دلیلی که RE2R رو کنار گذاشتم، جناب Mr. X بود و RE3R رو هم به خاطر Nemesis بازی نمی‌کنم و الآن توی این بازی هم دوباره از این مصیبت‌ها داریم! یعنی وضعیت در حدیه که پدر خونواده رفت زیر ماشین و آتیش گرفت و ترکید و سرش له شد و... ولی دوباره با اقتدار برگشت و نفس‌کش می‌طلبید! :دی الآن هم بعد از مبارزه نفس‌گیر با اره برقی، دیگه بنده خدا نصف شده ولی بعید نیست یه ساعت دیگه در قالب یه جونور جدیدی بیاد و مثلاً نصف پایینش پاهای آدمیزادی باشه و نصف بالاش یه مارمولک سخنگو! :|
غرض از مزاحمت و نوشتن این چیزها توی تاپیک RE9 این بود که بپرسم آیا نسخه‌های هشتم و نهم هم از این جک جونورها دارن که هی توی راهرو دنبال آدم بیفتن و با شلیک و مبارزه معمولی از بین نرن؟! :| :دی

غرض از مزاحمت و نوشتن این چیزها توی تاپیک RE9 این بود که بپرسم آیا نسخه‌های هشتم و نهم هم از این جک جونورها دارن که هی توی راهرو دنبال آدم بیفتن و با شلیک و مبارزه معمولی از بین نرن؟! :| :دی

بله، نسخه 9 که بخش های گریس خدای این جک و جونور هست و منی که تنها توی باغ بازی های ترسناک میکردم بازم برام بخش های گریس وحشتناک بود :D

اما خجالت بکش اریا جان و بعد از اینهمه سال خودت رو از نعمت این بازیها محروم نکن، به ترس غلبه کن و تجربشون کن بی نظیرن

تا دلت بخواد زیاد :D
مخصوصا 9 با گریس یه دختربچه 3 4 متری پدرسگ میفته دنبالت میخواد باهات بازی کنه :D

من هوس کردم برم سراغ RE9، ولی گفتم قبلش نسخه‌های هفتم و هشتم رو بازی کنم که دیگه این سری جدید کامل بشه.
گذشته از اینکه بازی ترسناک بهم نمی‌سازه، بازی ترسناک اول شخص ۱۰۰ برابر بیشتر بهم نمی‌سازه و بازی ترسناک اول شخصی که کمبود مهمات داشته باشیم و توی محیط‌های تنگ به آرومی راه بریم هم ۱۰۰۰ برابر بیشتر بهم نمی‌سازه! :دی به خاطر همین هیچ‌وقت به بازی کردن RE7 فکر نکرده بودم، ولی نمی‌دونم چه فعل و انفعالاتی توی مغزم رخ داد که فکر کردم چند وقت پیش یه آپدیتی اومده که گزینه سوم شخص هم داره.
رفتم دانلودش کردم و دیدم خیر! اصلاً همچین گزینه‌ای نیست و توهم زده بودم. :| ولی پیش خودم گفتم خجالت بکش و ترس رو بذار کنار و برو توی دلش و شکستش بده! خلاصه شروع کردیم و... از همون اوایل دچار سکته‌های پیاپی شدم و تا اینجاش که ۳ ساعت و خرده‌ای گذشته هم چند بار روح از بدنم خارج شده، ولی قصد کناره‌گیری ندارم! :دی
فقط می‌تونم بگم لعنت بر اون کسی که این ایده جک جونورهای نامیرا رو انداخت توی RE! مهم‌ترین دلیلی که RE2R رو کنار گذاشتم، جناب Mr. X بود و RE3R رو هم به خاطر Nemesis بازی نمی‌کنم و الآن توی این بازی هم دوباره از این مصیبت‌ها داریم! یعنی وضعیت در حدیه که پدر خونواده رفت زیر ماشین و آتیش گرفت و ترکید و سرش له شد و... ولی دوباره با اقتدار برگشت و نفس‌کش می‌طلبید! :دی الآن هم بعد از مبارزه نفس‌گیر با اره برقی، دیگه بنده خدا نصف شده ولی بعید نیست یه ساعت دیگه در قالب یه جونور جدیدی بیاد و مثلاً نصف پایینش پاهای آدمیزادی باشه و نصف بالاش یه مارمولک سخنگو! :|
89969.jpg

غرض از مزاحمت و نوشتن این چیزها توی تاپیک RE9 این بود که بپرسم آیا نسخه‌های هشتم و نهم هم از این جک جونورها دارن که هی توی راهرو دنبال آدم بیفتن و با شلیک و مبارزه معمولی از بین نرن؟!
اگر واقعا روحیه تون به این سبک ها نمیخوره و بازی ترسناک باهاش جور نیستین بنظرم سمتش نرو آریا جان چون جدا از بخش لئون ،گریس از اول تا آخرش استرسزا و ترسناکه(من واقعا با فیلم بازی ترسناک مشکل ندارم فکر کنم نظرمم تو همین تاپیک دادم درباره بازی بنظرم این حتی بعضی جاها از شماره دو ریمیک هم ترسناک تر بود برای من)ولی اگر خواستی تجربش کنی حتما گریس بذار روی سوم شخص به هیچ وجه اول شخص نرو صدای بازیم کم نکه دار چون بازی جامپ اسکر کم نداره

ولی نمی‌دونم چه فعل و انفعالاتی توی مغزم رخ داد که فکر کردم چند وقت پیش یه آپدیتی اومده که گزینه سوم شخص هم داره.
رفتم دانلودش کردم و دیدم خیر! اصلاً همچین گزینه‌ای نیست و توهم زده بودم. :|
فقط نسخه هشتم مود سوم شخص داره.
ولی من توصیه میکنم اول شخص بازی کنیش، چون با آپدیت به بازی اضافه شده و خیلی چیز جالبی در نیومده.

درخصوص Stalker ها هم آره! :D
بعد واکنش مثبت به Mr. X یه جورایی امضای RE ها شدن و تو هر شماره حداقل یه segment بر این اساس تو بازی هست، ترسناکترینش هم برای Requiem هس از نظر من! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or