Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
روزای اول که نت قطع شد بازی رو شروع کردم و واقعا تجربه‌ی لذتبخشی بود برای من. هر دو بخش گریس و لیان رو دوس داشتم. شخصیت گریس رو وقتی توی تریلرا میدیدم خیلی حال نمیکردم ولی داخل بازی خوب بود و میشد باهاش ارتباط گرفت. بالانس بین اکشن و پازل و گشتن تو محیط خیلی خوب بود به نظرم. گان‌پلی خوب بود. ترکوندن زامبی‌ها خوش میگذشت. گرافیک و پرفورمنس عالی بود. واقعا این RE Engine خیلی خوبه خصوصا واسه خود REها. صداگذاری و صداپیشگی‌ها خیلی خوب بود. مشکلم با بازی داستان و شخصیتا بودن. من انتظاری از داستان و روایتش نداشتم حقیقتا. به هر حال سه دهس دارم واسه این عنوان بازی و فیلم و سریال و انیمیشن میسازن و دیگه شیرشو کشیدن حسابی ولی خب بازم داستان و اتفاقات زیادی ساده بود. یکی از ویلن‌ها بیشتر حکم پیام بازرگانی داشت. ولی خب همونطور که گفتم گیم‌پلی عالی بود. مشکلی با کوتاه و سر راست بودنش نداشتم چون کار رو واسه اسپیدران و مُدام تموم کردنش راحتر میکرد. در کل تجربه‌ی خوب و جذابی بود. امیدوارم که سرنوشت ما ختم بخیر بشه و دوستان بتونن هر چه زودتر بازیای جدید رو تجربه کنن.

موفق باشیم.

My personal goty
کپکام ترکوند حقیقتا. دمش گرررم. واقعا بعد اویل ۴ بهترین اویلی بود که ساخته شده، ساختار شکن، طراحی عالی، داستان پر کشش و....
پایان بندی بازی میتونست خیلی بهتر باشه ولی در کل از نظر من شاهکار ژانر وحشت بود.

انتظارم خیلی بیشتر بود از این نسخه .
تا یک حدی نا امید شدم هنوز هم نمی گم بازی بدی بود ولی بیشتر اکشن بود تا ترسناک .
پازلی که من اصلا ندیدم تو بازی اونقدر. خیلی ساده سازی کرده بودن بازی رو انتظار چالش بیشتری داشتم از این نسخه.
پایان بازی هم ضعیف بود.

از اونجایی که تا الان ۴ بار بازی تموم کردم نمره که میتونم بهش بدم 9 از ۱0 هستش شاید بعداز ریمک ۴ و ۲ بهترین اویل چند سال اخیر باشه .زمان بازی بدون اسپید ران کردن و با 100 درصد کردن مپ بالای 10 ساعت مخصوصا در دور اول که نظرم خوب بودش.بازی بعضی کاستی ها از نظر باس فایت داره که به نظرم اگه این مورد بهتر بود بازی شاهکار میشود هر چند همین هم برای من عالی بود.داستان هم خوب بود میتونست بهتر باشه
(کلا توی نسخه های شماره سری از ۶ به بعد یک سری ابهام و سوال ایجاد شده و در هرنسخه به بخشی جواب داده میشه و از طرفی سوالات جدید هم دوباره ایجاد میشه مثل همین نسخه که به برخی از سوالات در مورد آمبرلا و اون سازمان که اولین ساخته بود جواب داده میشه ولی از طرفی شخصیت زینو مجهول باقی میمونه هر چند طی صحبت های آخر ویکتور در مود کلون آلبرت بودش مطمءن میشیم ولی از طرفی سوالاتی مثل ایکه چطور این کلون ساخته شده یا نسخه دیگه ای هم از هست یا اصلا آلبرت توی اویل ۵ آلبرت اصلی بود یا یکی کلون هاش ایجاد میکنه)
ولی کلا سری اویل سطح داستانش در حد همون خوب بوده نه عالی و بیشتر گیم پلی نقطه قوتش بوده وهمینطور طبق بقیه سری حتی بدترین نسخه یعنی ۶ بازی ارزش تکرار بالایی داره هرچند به پای ۴ نمیرسه.در کل از خرید بازی راضی بودم

img_20260519_214027_mryc.jpg

یک سری لیک و شایعات شده که ایدا توی نسخه Dlc حضور داره .و این dlc هم زمان با گلد ادیشن بازی توی ایونت پیشرو سونی در ۱۳ خرداد رونمایی میشه .همچنین گفته میشه در سامر گیم فست هم تریلر رزیدنت ایول کد ورونیکا رونمایی میشه .

بازی خیلی تمیز بود و لذت بردم شدیدا ازش اما متاسفانه بازی خیلی کوتاهه و همین تقسیم شدن بین 2 کرکتر حتی بیشتر این کوتاهیو به چشم میاره!!!!
یادمه اون تیکه اول که با لیان میری یهو تازه گرم میشیم و تموم میشه!!!دوباره وقتی لیان میشیم و اوضاع خراب میشه یه فایت تو اتاق میکنیم و تموم میشه!!!دوباره وقتی لیان میشیم و اون باس تپل میزنیم و از راه پله میریم بالا سوار آسانسور میشیم تموم میشه!!!!!دوباره لیان میشیم و 4 تا اسنایپ میزنیم و یه نیمچه باس تموم میشه!!!!
تو این قسمتها که بودم واقعا دهنم باز مونده بود چرا نمیزارن لذتشو ببرم و هی سوییچ میکنن تو کمتر از 10 دقیقه و رسما داشت اعصابم بهم میریخت ولی اون قسمت راکون سیتی یکم جبران کرد برام و تونستم یه کوچولو لذت ببرم و مغزم آروم بشه.
اما یه نکته هست که باید بگم رسما تو این بازی خرابش کردن اون حس پیدا کردن گنجا بود و صبور بودن برای پیدا کردن بقیه تیکه های ترکیبشون برای فروش با قیمت بالاتر.
حس گریس هم عالی بود که رسما حس سوروایو هارر تازه اینجا معنی داشت و کم کم وقتی قوی میشدیم چه حالی میداد.

چه موقعی هم این گیم اومده بود و رسما همه چی رو هوا بود که من قرار بود اکانت بازیو شنبه تحویل بگیرم که نشد و انقد همه چی بد پیش رفت روزی که دیدم ویس 38 کرکش کرد انگار یه هدیه برام بود از طرف کائنات :D :D !!!یبار رو پی سی تمومش کردم و تو اولین فرصت دستم رسید اکانتشو برا ps5 گرفتم.

بازی خیلی تمیز بود و لذت بردم شدیدا ازش اما متاسفانه بازی خیلی کوتاهه و همین تقسیم شدن بین 2 کرکتر حتی بیشتر این کوتاهیو به چشم میاره!!!!
یادمه اون تیکه اول که با لیان میری یهو تازه گرم میشیم و تموم میشه!!!دوباره وقتی لیان میشیم و اوضاع خراب میشه یه فایت تو اتاق میکنیم و تموم میشه!!!دوباره وقتی لیان میشیم و اون باس تپل میزنیم و از راه پله میریم بالا سوار آسانسور میشیم تموم میشه!!!!!دوباره لیان میشیم و 4 تا اسنایپ میزنیم و یه نیمچه باس تموم میشه!!!!
چیزی ک هست ۱۰ ساعت برا رزیدنت ایول اصلا جدید نیست خیلی از نسخه هاش همینقدر طول میکشن.

من برعکس بخشای گریس خیلی بیشتر دوس داشتم و دو سه بار تکرار کردم. بخشای لیان چون اکشن بود هی تو ذهنم با tlou p2 مقایسه میکردم میگفتم اون کجا این کجا :D ینی گیم اکشن خیلی خوبی بود ولی اون tlou لعنتی یه استانداردی ثبت کرد از کامبت سوم شخص ک‌ بقیه چیزا بچشم نیان.

سلام. امیدوارم همگی صحیح و سالم باشید
خوشحالم که بعد از یه وقفه طولانی دور هم جمعیم :D
من اکانت بازی رو قرار بود دقیقاً 9 اسفند تحویل بگیرم که همه چی ترکید....
دیروز بازی رو شروع کردم و بعد 5 6 ساعت به سختی رهاش کردم؛ واقعاً میخکوب کننده بوده تا الان، نمیشه موردی گفت همه چی عالی و در اوج سریه بخصوص گیم پلی لیان. با گریس قشنگ احساس ضعف و ناتوانی داره جلو زامبیا ولی با لیان با قلدری میری همه رو شرحه شرحه می کنی :D

چیزی ک هست ۱۰ ساعت برا رزیدنت ایول اصلا جدید نیست خیلی از نسخه هاش همینقدر طول میکشن.

من برعکس بخشای گریس خیلی بیشتر دوس داشتم و دو سه بار تکرار کردم. بخشای لیان چون اکشن بود هی تو ذهنم با tlou p2 مقایسه میکردم میگفتم اون کجا این کجا :D ینی گیم اکشن خیلی خوبی بود ولی اون tlou لعنتی یه استانداردی ثبت کرد از کامبت سوم شخص ک‌ بقیه چیزا بچشم نیان.
منم دقیقا اینطور بودم.
بخشهای لیان که میومد میگفتم باز کال آو دیوتی شد ، اصلا حس بازی به هم میریخت.
در مورد بخش سوم شخص هم کاملا درست میگی.

همونطور که دوستمون گفت این دوتکه شدن بازی و تغییر سبک گیم پلی و... اونقدری که قبل از انتشار فکر میکردم به تنوع بازی کمک نکرده.
کاش این بازی همش گریس بود و بعد یک اکسپنشن برای لیان میدادن یا یه همچین چیزی.

به معنای واقعی کلمه، رزیدنت ایول باشکوه بود چه از منظر گیم‌پلی و طراحی مراحل و چه از جنبه‌های بصری و گرافیکی، این بازی در بسیاری از بخش‌ها به نهایت چیزی رسیده بود که از آن انتظار می‌رفت. نورپردازی آن شگفت‌انگیز بود در سال‌های اخیر تنها در ایندیانا جونز نمونه‌ای با این کیفیت دیده بودم. طراحی چهره و جزئیات صورت شخصیت‌هایی مانند گریس و لیان با وسواس فراوان انجام شده بود و فیزیک محیط، تخریب‌پذیری و ارتقای بخش اکشن، تجربه‌ای به‌مراتب لذت‌بخش‌تر از نسخه‌های پیشین ارائه می‌داد.

پ.ن: مقایسه رزیدنت ایول با لست پارت ۲ بیشتر شبیه مقایسه دو رویکرد کاملاً متفاوت است. رزیدنت ایول اثری سورئال است که واقعیت در آن بر پایه نوعی فراواقعیت تعریف می‌شود، جهانی که الزامی به پایبندی کامل به منطق روزمره و قوانین شناخته شده ندارد. در مقابل لست آو آس پارت ۲ تلاشی برای نمایش واقعیت به شیوه‌ای عینی و رئالیستی است جهانی که در آن محیط، شخصیت‌ها و رویدادها تا حد زیادی در چارچوب عقلانیت انسانی و قواعد دنیای واقعی باقی می‌مانند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or