Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
روزای اول که نت قطع شد بازی رو شروع کردم و واقعا تجربه‌ی لذتبخشی بود برای من. هر دو بخش گریس و لیان رو دوس داشتم. شخصیت گریس رو وقتی توی تریلرا میدیدم خیلی حال نمیکردم ولی داخل بازی خوب بود و میشد باهاش ارتباط گرفت. بالانس بین اکشن و پازل و گشتن تو محیط خیلی خوب بود به نظرم. گان‌پلی خوب بود. ترکوندن زامبی‌ها خوش میگذشت. گرافیک و پرفورمنس عالی بود. واقعا این RE Engine خیلی خوبه خصوصا واسه خود REها. صداگذاری و صداپیشگی‌ها خیلی خوب بود. مشکلم با بازی داستان و شخصیتا بودن. من انتظاری از داستان و روایتش نداشتم حقیقتا. به هر حال سه دهس دارم واسه این عنوان بازی و فیلم و سریال و انیمیشن میسازن و دیگه شیرشو کشیدن حسابی ولی خب بازم داستان و اتفاقات زیادی ساده بود. یکی از ویلن‌ها بیشتر حکم پیام بازرگانی داشت. ولی خب همونطور که گفتم گیم‌پلی عالی بود. مشکلی با کوتاه و سر راست بودنش نداشتم چون کار رو واسه اسپیدران و مُدام تموم کردنش راحتر میکرد. در کل تجربه‌ی خوب و جذابی بود. امیدوارم که سرنوشت ما ختم بخیر بشه و دوستان بتونن هر چه زودتر بازیای جدید رو تجربه کنن.

موفق باشیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or