Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
صداگذار grace چ شاهکاری کرده بود

آره کارش عالیه. یکی از نقاط قوت بازی که به نظرم بخش‌های گریس رو بهتر می‌کنه. جالبه ظاهرا این بازی اولین کارش تو زمینه صداپیشگی توی ویدیو گیم بوده و اصالت بریتانیایی ایتالیایی داره اما لهجه آمریکایی خیلی خوب صحبت میکنه.

من که یه ضرب از صبح پاش بودم الان تمومش کردم.گرافیک و پرفرمنس بازی روی ps5 pro بی نظیر و هیولاست واقعا بعد از مدت ها پرو قدرت خودشو تو یه بازی نشون داد .بازی هم واقعا حال داد در حد اویل ۴ نبود ولی از ۷ و ۸ خیییلی بهتر بود

متاسفانه من به طرز نوب طوری همون اوایل که گریس توی قلعه گرفتار میشه گیر کردم و نمیدونم چیکار باید بکنم :دی کلی آیتم و چیزمیز پیدا کردم که نمیدونم چی واسه کجاست. اون یارو قمه به دست هم یکسره پیدام میکنه و با قمه میذاره وسط گردنم :دی یکدونه تیر هم ندارم. درجه سختی بازی رو هم گذاشتم استاندارد.

• Wow
Reactions: Thundersky
خب طی 10 ساعت نصف بیشتر گیم رو جلو بردم و یه بخشی از Raccoon City رو هم رفتم. با اختلاف بهترین، بهترین، بهترین تایتل در کل فرانچایز هست، تمام.
cinematic ترین گیم فرانچایز، پیوسته و منسجم ترین story telling، عمیق ترین شخصیت پردازی برای کارکترها، تاریک ترین روایت و ... رسما نمیشد طی این 10 ساعت از پای گیم بلند شد! همه چیز در مورد طراحی و صداگذاری و mocap کارکترها اعم از Grace فوق العاده، Leon فوق العاده، روایت Victor Gideon بینظیر، پیچش داستان از Victor Gideon به Zeno/ظاهرا Albert Wesker جدید غیرمنتظره (هر چند که یه ذره سناریو Somehow Palpatine returned هم به چشم میخورد ولی خب به هر حال :-") و ... و با این وضعیت اصلا بعید نمیبینم در ادامه داستان هم کلی کارکتر سورپرایز بیشتر داشته باشن. تجربه شدیدا غیر قابل وصفی ـه باید حتما پلی داد تا منظورم رو دقیق متوجه بشین.
بشینین پلی بدین گیم رو که هر چی Resident Evil تا الان بوده رسما مقابل RE9 شوخی ـه. متای 89 خیلی کم بود برای چنین گیم ـی و به نظرم اگه بذارن امسال راحت یه GOTY میشه ازش بیرون کشید.
تاپیک همسایه/نمرات گیم به شوخی میم ABSOLUTE CINEMA رو گذاشته بودم، ولی صراحتا یکی از cinematic ترین آثاری هست که تجربه خواهید کرد و کاملا محرز/مشخص هست که این اثر با همین هدف ساخته شده.
پ.ن: از بچه‌ها @Amir09 عزیز تاپیک AC Syndicate در مورد فرمت اسکرین‌شات هایی که داخل تاپیک ها میذاشتم یه پیشنهاد مطرح شد که دیگه این مدت نشستم رو چند تا پلتفرم اکثر پست ها رو تست کردم دیدم درست ـه واقعا بر خلاف نسخه دسکتاپ فروم، رو موبایل/تبلت پست ها کش پیدا میکنن. به خاطر همین دست نگه داشتم تا به یه فرمت مناسب برسم که فکر میکنم به اون حالت منطقی برای همه پلتفرم ها رسیدم.
- اسکرین شات ها حاوی اسپویل از Story/Puzzle ها نیستند. سایر تصاویر جهت کاهش فضای صفحه و جلوگیری از به هم ریختگی در تگ قرار گرفتند.
BC | #screenshots | MR.1199

- اسکرین شات ها حاوی اسپویل از Story/Puzzle ها نیستند. سایر تصاویر جهت کاهش فضای صفحه و جلوگیری از به هم ریختگی در تگ قرار گرفتند.
BC | #screenshots | MR.1199

اون مقدمه بازی توی شهر یه 2-3 دقیقه راه میری رو دیدم دلم خواست کپکام یه اپن ورلد با یه همچین شهری! عجیب همه چیزش خوبه. بخشهای گریس یکجاهایی شدید ترسناک میشه میزارن دنبالت این موجودات من همش میگم دیگه الان حمله قلبی چیزی بهم دست میده. :D این حس کارکشته و خسته بودن لیون هم بهتر از این نمیشد در بیارن.

خوب گویا اقامتگاه شیطان اصلی رو زدن ولی گویا خالی بوده و نزدیک هسته ی زمین تشریف داشتن :دی
دوستان با لذت و لبخند و دل خوش و هیجان این بازیو بزنین بر بدن که روزای خوبمون‌ در راهه :دی

مراقب خودتون‌ باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or