خب طی 10 ساعت نصف بیشتر گیم رو جلو بردم و یه بخشی از
Raccoon City رو هم رفتم. با اختلاف بهترین، بهترین، بهترین تایتل در کل فرانچایز هست، تمام.
cinematic ترین گیم فرانچایز، پیوسته و منسجم ترین story telling، عمیق ترین شخصیت پردازی برای کارکترها، تاریک ترین روایت و ... رسما نمیشد طی این 10 ساعت از پای گیم بلند شد! همه چیز در مورد طراحی و صداگذاری و mocap کارکترها اعم از Grace فوق العاده، Leon فوق العاده، روایت Victor Gideon بینظیر، پیچش داستان از Victor Gideon به
Zeno/ظاهرا
Albert Wesker جدید غیرمنتظره (هر چند که یه ذره سناریو
Somehow Palpatine returned هم به چشم میخورد ولی خب به هر حال

) و ... و با این وضعیت اصلا بعید نمیبینم در ادامه داستان هم کلی کارکتر سورپرایز بیشتر داشته باشن. تجربه شدیدا غیر قابل وصفی ـه باید حتما پلی داد تا منظورم رو دقیق متوجه بشین.
بشینین پلی بدین گیم رو که هر چی Resident Evil تا الان بوده رسما مقابل RE9 شوخی ـه. متای 89 خیلی کم بود برای چنین گیم ـی و به نظرم اگه بذارن امسال راحت یه GOTY میشه ازش بیرون کشید.
تاپیک همسایه/نمرات گیم به شوخی میم ABSOLUTE CINEMA رو گذاشته بودم، ولی صراحتا یکی از cinematic ترین آثاری هست که تجربه خواهید کرد و کاملا محرز/مشخص هست که این اثر با همین هدف ساخته شده.
پ.ن: از بچهها
@Amir09 عزیز تاپیک AC Syndicate در مورد فرمت اسکرینشات هایی که داخل تاپیک ها میذاشتم یه پیشنهاد مطرح شد که دیگه این مدت نشستم رو چند تا پلتفرم اکثر پست ها رو تست کردم دیدم درست ـه واقعا بر خلاف نسخه دسکتاپ فروم، رو موبایل/تبلت پست ها کش پیدا میکنن. به خاطر همین دست نگه داشتم تا به یه فرمت مناسب برسم که فکر میکنم به اون حالت منطقی برای همه پلتفرم ها رسیدم.
- اسکرین شات ها حاوی اسپویل از Story/Puzzle ها نیستند. سایر تصاویر جهت کاهش فضای صفحه و جلوگیری از به هم ریختگی در تگ قرار گرفتند.
BC | #screenshots | MR.1199