Resident Evil: Operation Raccoon City

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمرات من به این بازی :
گیم پلی:5/10 (خیلی ابتدایی)
داستان:9/10(کیه که از راکون سیتی و اتفاق های دوروبرش خوشش نیاد)
صداگذاری:6/10
ارزش یک بار تموم کردن:دارد:d
ارزش دو بار تموم کردن به هیچ وجه ندارد!:d
قسمت آنلاین:6/10
در کل 6.5/10

کیفیتش درحده بازیهای درجه 2 نسل قبله. لگی و باگی هم داره که نگو. امیدوارم حداقل سرورهای درستی داشته باشه بتونیم آنلاین بریم.

هیچی
خواسته بگه که فقط EA نیست که بلده کند بزنه
ما هم بلدیم

خداوکیلی از اویل 1 هر چی شماره ها و ورژنها بالا اومده بیشتر از اصل خودش دور شده .
لعنت

جهت اطلاع دوستانی که هنوز روشن نشدن باید نکاتی را راجب این بازی عرض کنم :

این بازی یک نسخه فرعی و متفاوت از سری بازیهای رزیدنت اویل با خط داستانی و گیم پلی متفاوت با هر چه تاکنون دیده اید است و اصلا ربطی به رزیدنت اویل اصلی ندارد.

بر خلاف تصور عده از دوستان که کمپانیه Capcom را مقصر میدونن و همه کاسه کوزه ها را سر این کمپانی دارند خراب میکن باید عرض کنم این نسخه توسط کمپانیه Capcom ساخته نشده بلکه یک شرکت کانادایی به نام اسلنت سیکس با یک کارگردان غیر ژاپنی به نام آدام بالید کارگردانی کرده که فقط کمپانیه Capcom ناشر بازی هست...

دلیل اینکه این بازی اینجوری از اب در اومده سازندگانی هست که اصلا تجربه قبلی در ساختن سری بازیهای رزدینت اویل رو نداشتن...

---------- نوشته در 11:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:04 PM ارسال شده بود ----------

در همین رابطه :

جدیدا هر روز شاهد انتشار اطلاعاتی جدید از سوی Slant Six و Capcom برای عنوان Resident Evil: Operation Raccoon Cityهستیم.در جدید ترین اطلاعات منتشر شده میزان حجم نصب این بازی بر روی xbox 360منتشر شده است به این ترتیب که بازی اصلی حجمی حدود4.5 GBاز فضای هارد کنسول شما را اشغال میکند و یک پچ بتای اولیه هم برای رفع باگ های احتمالی این عنوان در نظر گرفته شده که با حجم 3 MB قابل دانلود است.همچنین Capcom اعلام کرده که اطلاعات وسیع تری از این بازی به زودی منتشر خواهد شد.

منبع:

http://www2.bazinama.com

جهت اطلاع دوستانی که هنوز روشن نشدن باید نکاتی را راجب این بازی عرض کنم :
این بازی یک نسخه فرعی و متفاوت از سری بازیهای رزیدنت اویل با خط داستانی و گیم پلی متفاوت با هر چه تاکنون دیده اید است و اصلا ربطی به رزیدنت اویل اصلی ندارد.
بر خلاف تصور عده از دوستان که کمپانیه Capcom را مقصر میدونن و همه کاسه کوزه ها را سر این کمپانی دارند خراب میکن باید عرض کنم این نسخه توسط کمپانیه Capcom ساخته نشده بلکه یک شرکت کانادایی به نام اسلنت سیکس با یک کارگردان غیر ژاپنی به نام آدام بالید کارگردانی کرده که فقط کمپانیه Capcom ناشر بازی هست...
دلیل اینکه این بازی اینجوری از اب در اومده سازندگانی هست که اصلا تجربه قبلی در ساختن سری بازیهای رزدینت اویل رو نداشتن...
اصلا همه-ی حرفهای شما درست . خب Capcom که ناشر هست نباید هر مزخرفی رو منتشر کنه که !
من الان برم یه بازی تحت فلش بسازم بگم منتشر کنید باید منتشر کنن ؟!
من بازی رو بازی کردم ولی به 1 ساعت نکشید گذاشتمش کنار تو این نسل خیلی بازیها بودن که نتونستم باهاشون ارتباط برقرار کنم ولی این بهمراه never dead جزو زباله ترین بازیهای این نسل بودن !
رسما بازی هیچی برای گفتن نداره . حداقل تو بخش داستانی و تک نفره

اصلا همه-ی حرفهای شما درست . خب Capcom که ناشر هست نباید هر مزخرفی رو منتشر کنه که !
من الان برم یه بازی تحت فلش بسازم بگم منتشر کنید باید منتشر کنن ؟!
من بازی رو بازی کردم ولی به 1 ساعت نکشید گذاشتمش کنار تو این نسل خیلی بازیها بودن که نتونستم باهاشون ارتباط برقرار کنم ولی این بهمراه never dead جزو زباله ترین بازیهای این نسل بودن !
رسما بازی هیچی برای گفتن نداره . حداقل تو بخش داستانی و تک نفره

دقیقا مسئولان کپکام هم اعتراف کردن که بازی افتضاحی بیش نبوده...

ولی آیا میدونید سیاست کپکام بسیار پیچیده هست؟ هم کپکام هم کمپانیه کونامی هر دو در این چند ساله دیگر بازیها را خودشان بازسازی نمیکنن و برای سودهی بیشتر بازیها را برای بازسازی به شرکتهای خارجی واگذار میکنن... هم سایلنت هیل جدیدی که اومد و هم این بازی کار دو کمپانیه غیر ژاپنی بود که در سایلنت هیل مشکل افت فریم ریت و در این بازی باگهای بسیار اساسی داشتیم.

در مورد این بازی هم لازمه بگم کمپانیه کپکام این بازی رو منتشر کرد که با استفاده از یک سبک و داستان جدید سعی داشته باشه که نظرات و انتقادات در مورد این بازی را جمع کنه و برای شماره ششم بازی یه فکری اساسی بکنه .سازندگان دقیقا پای نظرات گیمرها نشسته و گوش میدن که از کجای بازی لذت برده و از کجای بازی متنفر هستند.بعدش همه را از یک صافی عبور داده و منتخب آن را در RE6 اجرا میکنند....

در حقیقت اومدن این بازی بیشتر شبیه یک ازمایش برای عرضه RE6 در اینده پیش رو خواهد بود....

دقیقا مسئولان کپکام هم اعتراف کردن که بازی افتضاحی بیش نبوده...

ولی آیا میدونید سیاست کپکام بسیار پیچیده هست؟ هم کپکام هم کمپانیه کونامی هر دو در این چند ساله دیگر بازیها را خودشان بازسازی نمیکنن و برای سودهی بیشتر بازیها را برای بازسازی به شرکتهای خارجی واگذار میکنن... هم سایلنت هیل جدیدی که اومد و هم این بازی کار دو کمپانیه غیر ژاپنی بود که در سایلنت هیل مشکل افت فریم ریت و در این بازی باگهای بسیار اساسی داشتیم.

در مورد این بازی هم لازمه بگم کمپانیه کپکام این بازی رو منتشر کرد که با استفاده از یک سبک و داستان جدید سعی داشته باشه که نظرات و انتقادات در مورد این بازی را جمع کنه و برای شماره ششم بازی یه فکری اساسی بکنه .سازندگان دقیقا پای نظرات گیمرها نشسته و گوش میدن که از کجای بازی لذت برده و از کجای بازی متنفر هستند.بعدش همه را از یک صافی عبور داده و منتخب آن را در RE6 اجرا میکنند....

در حقیقت اومدن این بازی بیشتر شبیه یک ازمایش برای عرضه RE6 در اینده پیش رو خواهد بود....

دلیل این افتضاح فقط پول هست و پول ! دو شرکت کاپکوم و کونامی دیگه شورشو دروردن ! بابا یه شرکتی با این همه تچربه و سابقه هنوز در ساخت یک بازی موتور کرافیکی درستی نداره ! کلیه بازیهای متفرقه عرضه شده توسط این شرکتها مجموعا امتیاز 5 هم نگرفتن ! اگر تمام این نکات رو فاکتور بگیریم و بی خیال شیم بلاخره یه شرکت باید ابروی خودشرو حفظ کنه ! منی که کپی خر هستم هرچی بازی که شرکت کاپکوم زده رو حاضر نیستم بخرم وای به حال اورجینال خر ها ! بازی رو که رفتم 10 دقیقه بعد انداختمش دور !

اگر یه نکته رو دقت کرده باشین تو این بازی اینکه موقع نشونه گیری دیگه وای نمیسته مثل شماره های قبلی و همین عامل باعث شده موقع تیر اندازی اگر کسی بهت حمله کرد بدون برداشتن نشونه خودتو بکشی کنار و همین باعث غلبه ی آسونتر به دشمنات شده. حتی تو اویل 5 هم سرجاش وای میستاد!

تمومش کردم، داستانش بد نبود ولی شماره قبلی ها رو میبره زیر سوال!
چون من آخرش انتخاب کردم که leon رو بکشم!
کجای داستانش خوب بود ؟
داستانشم مثل بقیه المان هاش داغونه :دی
اینکه یه سری برای از بین بردن مدارک آمبرلا بیان تو راکوون سیتی و مدارک رو نابود کنن و آخرش به خیر و خوشی برن پی کارشون داستانه ؟:O
نمی دونم صحبت های Scene آخر رو گوش دادین یا نه ولی آخرشو طوری ساختن که آگه بخوان بعدا بتونن ادامش بدن =))))))))))
Resident Evil : Operation Raccon City 2
=))b-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or