Resident Evil: Operation Raccoon City

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ایشاا... توو خواب:|
همون شتر بود خواب دید داره پنبه دانه میخوره ها همون:d

باز حالا RE6 نسبت به این که بهتر هست که تیم های 2 نفره با زامبی و اسلحه های کم. این راکن سیتی خیلی زیاد اسلحه داشت را به راه فشنگ بهت می داد و چون چهار نفرید خیلی ترسش کمتر شده.

فقط تستش کردم و یکم رفتم جلو ... بعد از تعطیلات بازی میکنم

ولی از اولش که حالم بهم خورد ... فکر کردم دارم GOW یا Army of Two بازی میکنم ... !!!

فقط تستش کردم و یکم رفتم جلو ... بعد از تعطیلات بازی میکنم

ولی از اولش که حالم بهم خورد ... فکر کردم دارم GOW یا Army of Two بازی میکنم ... !!!

شما مشکلت اینه با تصویر رزیدنت که تو ذهنته بازی کردی در صورتی که اینو نباید اصلا به عنوان رزیدنت بازی کنی فقط سعی کن ازش لذت ببری و صبر کن تا رزیدنت 6

اصلا لیون تو بخش داستانی بازی هستش!!:-/بعدم بازی چند ساعت گیم پلی داره!!:-/
جواب سوال اولت داده نمیشه خودت می دونی چرا
سوال دومت اگه خیلی حرفه ای بازی کنی 6 ساعت یا خیلی دیگه حرفه ای 5 ساعت ولی اکثرا تو 7 ساعت تمومش میکنن

اصلا لیون تو بخش داستانی بازی هستش!!:-/بعدم بازی چند ساعت گیم پلی داره!!:-/

لیون توی بازی هست ولی توی یه کات سکین نشون می ده که لیون و کلیر تصادف می کنند، لیون که داره می گرده پیداش کنه یهو این چهار نفر بهش می رسند و فرماندشون دستور می ده که برند دنبالش و دستگیرش کنند. ولی فرار می کنه.

بازی رو با هزار امید و آرزو بازی رو دانلود کردم گفتم کپکام امسال عیدی داده اما دریغ ترجیح میدم اویل 1 رو 10 بار دیگه بازی کنم اما اینو یک دقیقه هم نگاه نکنم چه برسه بازی
در پایان باید گفت
Damn you Capcom

لیون توی بازی هست ولی توی یه کات سکین نشون می ده که لیون و کلیر تصادف می کنند، لیون که داره می گرده پیداش کنه یهو این چهار نفر بهش می رسند و فرماندشون دستور می ده که برند دنبالش و دستگیرش کنند. ولی فرار می کنه.

بابا اسپویل نکنید دیگه منم به خاطر همین نگفتم حداقل مگفتی هست یا نیست دیگه نمی خواست کل داستانو بگی
ای بابا

درسته نسخه جدید المان های اصلی رو به فراموشی سپرده ولی نسخه شماره 6 حتما" بهتر از 5 و این نسخه جدیده میشه
با این افتضاحی که کپکام به بار اورده بعید میدونم اویل 6 از 5 بهتر باشه.حالا فقط باید منتظر بود و دید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or