Resident Evil: Operation Raccoon City

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی میدونه چیجوری میشه split screen بازی کرد این بازیو؟(دونفری آفلاین)
خودمو پاره کردم نفهمیدم چیجوری میشه :d
تورو خدا زود جواب بدید

آخرین ویرایش:
یکی از مشکلات اساسی بازی اینه که محیط اویل 2 و 3 رو اصلا تداعی نمیکنه من انتظار کاری مثل ریمیک گیم کیوب رو داشتم اما هزار افسوس باید به بازی نمره منفی داد در مقایسه با اویل 2و3

یکی از مشکلات اساسی بازی اینه که محیط اویل 2 و 3 رو اصلا تداعی نمیکنه من انتظار کاری مثل ریمیک گیم کیوب رو داشتم اما هزار افسوس باید به بازی نمره منفی داد در مقایسه با اویل 2و3
بازی کلا مشکل اساسیه

فقط اسم راکون سیتی رو یدک می کشه من که 3 مرحله رفتم اصلا احساس نمی کنم تو راکوون سیتی ام فقط یه اسکریم شاته بازی شبیه راکون سیتیه همون که پلیس استیشن رو نشون میده
تو فکر اینم که نیمه کاره بازی رو ول کنم وقتمو الکی هدر ندم

بالاخره چند تا سایت معروف امتیازاتشون رو به بهترین بازی قرن در سبک سورویوال هارور یعنی خدای بازیهای ترسناک(اقامتگاه شیطان:عملیات شهر راکون سیتی)دادند.
البته لیاقت این افتضاح(اقامتگاه شیطان:عملیات شهر راکون سیتی) اول که بازی کردم به نظرم 7 بود اما همیشه میگن زود قضاوت نکنین چون احتمال داره حق ضایع بشه!!!
بعد از 2 ساعت فهمیدم در حقش ظلم کردم وامتیاز من بهش 3 هست...به نظر شما چرا این سایتها زیاد بهش نمره دادن؟؟؟؟:(
IGN:4
Game Spot:4.5
Game Informer:6
Eurogamer:4

آخرین ویرایش:
رزیدنت اویل که رو شبکه لایو اومده ضمیمه راکون سیتی هست؟نمسیس اسمشه مال پی اس 2 بود قضیه اش چیه کسی میدونه؟خط داستانی داره یا همینطور امتیازی مولتی پلیر هست؟

جمله ای از گیم اسپات:

Resident Evil: Operation Raccoon City's co-op campaign pushes you away. You could go back for collectibles, but why would you return to something that isn't fun? Like many of this game's design choices, it just wouldn't make sense.

ای بابا این فن بازیهارو بریزید دور اینجا جاش نیست یکم در مورد بازی صحبت کنید ارزش وقت گذاشتن داره یا نه؟
من رزیدنت رو از 5 بازی کردم بد نبود 5 من دوست دارم اکشنش بالا باشه تا ادونچرش

ای بابا این فن بازیهارو بریزید دور اینجا جاش نیست یکم در مورد بازی صحبت کنید ارزش وقت گذاشتن داره یا نه؟
من رزیدنت رو از 5 بازی کردم بد نبود 5 من دوست دارم اکشنش بالا باشه تا ادونچرش
بابا رزیدنت 5 رو من رو تمام سختیاهش رفتم وعالی بود.با اینکه رزیدنت 2 یا 3 نبود اما بازم نمیدونم چرا احساس میکردی داری رزیدنت بازی میکنی.این رزیدنت اصلا رزیدنت نیست!!
یه افتضاح بی مصرف که فقط آبروی سری رزیدنت رو برد.
تنها عیبی که به رزیدنت 4 و 5 گرفتن این بود که یه مقدار اکشنش بالا رفته...رزیدنت 4 و 5 عالی بود ...هلو بود...
این چیه؟حیف 2000 تومن که بدی بازی بخری...به خدا حیفه...
2000 تومن رو برو بده سایلنت هیل اچدی کالکشن بگیر حداقل هم میترسی وهم پولت دور نریختی
اصلا طرف بازی نرو
من که یه بار دیگه رزیدنت 4 رو نصب کردم رو هارد اکس باکس تا برم جلو
تف به قبر این کپکام پول پرست

تمومش کردم، داستانش بد نبود ولی شماره قبلی ها رو میبره زیر سوال!
چون من آخرش انتخاب کردم که leon رو بکشم!
هوش مصنوعی دوستامون تو بازی در حد باقالیه، باگ های مهیبی هم وجود داره
به نظرم فقط باید آنلاین بازی کردش، ولی درکل باهاش حال کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or