بعد از حدود 3 ساعت بازی نمرات خودم رو به بازی میدم.دوستانی که قصد خرید بازی رو دارند دقیقا به حرفام و وضعیت نمره هایی که میدم دقتت کنند و دیگه صلاح با خودتونه بازی رو بخرید یا نه!! ببینید با مزاجتون جور در میاد !
رزیدنت اویل راکون سیتی : یک بازی تمام اکشن نه ترسناک!!
گرافیک 70 GOOD
گرافیک بازی خیلی عالی کار نشده اما برای این سبک بازی که با4 نفر بازی جلو میره تا حدودی میتونه قابل قبول باشه اما بیشتر از امتیازی که دادم لیاقتش نیست و نمره تقریبا مناسب 70 رو بهش میدم.
موزیک متن 30 BAD
اصلا این بخش هیچی برای گفتن نداره خلاص!
گیم پلی 75 GOOD
گیم پلی بازی و حضور همزمان 4 کاراکتر با هم در بازی به خوبی کار شده بازی روونه سرعت عکس العمل ها بالاست و از این لحاظ خیلی خوب عمل شده اما مشکلاتی که میگم در گیم پلی وجود داره:
1- کاور گیری بسیار ضعیفه
2 - بازی خیلی زیاد باگ داره و این خیلی از کپکام بعید بود!
این دو مورد که مشکلات بزرگی هم هستند باعث شد نمره خیلی عالی به گیم پلی ندم و نمره 75 رو مناسب دیدم.
هوش مصنوعی 40 BAD
خب این بخش واقعا ضعیفه و اگر نیم ساعت بازی کنید این موضوع رو سریعا پی میبرید. حریفان بسیار گاگول تشریف دارند!
داستان 65 NOT BAD
این بخش در مقابل مجموعه اویل های قبلی چیزی برای گفتن نداره و اصلا کششی در داستان بازی من نمیبینم! البته فعلا تا نصفه بازی کردم اگر در ادامه وضعیت این بخش رو بهتر ببینم این نمره احتمال تغییر توش هست.
اتمسفر و جو ترس: 45 BAD
در یک کلام باید اینو بگم بازی هیچ ترسی نداره! ژانر بازی کاملا اکشن شوتر هست و ترسی در بازی وجود نداره.دوستانی که این یک بخش براشون خیلی اهمیت داره اصلا این بازی رو تهیه نکنند بهتره.
هیجان ریتم اکشن 85 EXCELLENT
این بخش و بخصوص بخش آنلاین ، تنها نکته امیدوا کننده بازی هست و واقعا حقش این نمره هست. وقتی تعداد زامبی ها زیاد میشه بازی تا حدودی جذاب تر میشه و نمره 85 و واژه عالی رو برای این بخش مناسب دیدم.
مود آنلاین 90 EXCELLENT
بخش آنلاین بازی به خوبی کار شده و کسانی که از مود آنلاین و زامبی کشی خوششون میاد حتما حتما این بازی جوابگوی نیازهاشون خواهد بود.
نمره کل من به بازی: 63/100 NOT BAD
در کل بازی یک بازی فول اکشن هستش به هیچ وجه ترسناک نیست ، به هیچ وجه در حد و اندازه نام رزیدنت اویل نیست و اصلا به هیچ وجه این بازی
رزیدنت اویل نیست!! اما بخش اکشن خوب کار شده مولتی بازی قوی هستش و واسه منی که عاشق مود آنلاین بازیها هستم این بازی گزینه بدی نیست.حالا شما چطور؟:d
ایشالله منتظر RE6 می مونیم تا دوباره سبک کلاسیک و ترسناک قدیم رو تجربه کنیم.به امید اون روز!!