Resident Evil: Operation Raccoon City

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
موتور این بازی همون RE5 هست یا خیر؟ گرافیک چرا اینقدر ضعیفتره از اون؟ درست دارم میگم یا چون از RE5 خیلی‌ وقته گذشته بنظرم هنوز خوب میاد و این بد؟

موتور این بازی همون RE5 هست یا خیر؟ گرافیک چرا اینقدر ضعیفتره از اون؟ درست دارم میگم یا چون از RE5 خیلی‌ وقته گذشته بنظرم هنوز خوب میاد و این بد؟

عزیزه من بازی 20 سال پیش با این هیچ فرقی نمیکنه
4.5 بزور گرفته

یادمون باشه capcom همان شرکتی بود که نسخه های امروزیه re4 و re5 را داد بیرون و ما هم همانهایی بودیم که میگفتیم capcom دستت درد نکنه.... ولی امروز میخواهیم سر به تن capcom نباشه

نه عزیزه دل اتفاقا همین فحشا از همین دو شماره شروع شد به خصوص شماره 5

یه جوری دارید میگید پول گرفتند انگار کلی پول از جیبتون بابت این بازی پرداخت کردین...

پس اونی که در امریکا و اروپا به پول ما باید چندین هزار تومان بابت یک بازی اورجینال خرج کنه باید چی بگه؟

دوست عزیز همه اشتباه میکنن... حتی کمپانیهای خیلی بزرگ و گردن کلفت... این دلیل نمیشه که از این اشتباهات ما سو استفاده کنیم و اینقدر برای یک بازی اینگونه به شرکت سازنده حمله ور بشیم....

یادمون باشه capcom همان شرکتی بود که نسخه های امروزیه re4 و re5 را داد بیرون و ما هم همانهایی بودیم که میگفتیم capcom دستت درد نکنه.... ولی امروز میخواهیم سر به تن capcom نباشه....

اگر این اشتباه دوباره رخ بده بدبختیه وگرنه در تاریخ سری بازیهای رزیدنت اویل همچین افتضاحی اولین باره....
[QUOTE=HACKBOTER;1922874
متاسفانه من هم اگه بخوام بازی کنم باید 100 تومنی هزینه کنم .. البته بحث شخصی نبود به هر حال توی بازار جهانی اونا دارن این بازی به قیمت آنچارتد و گرز آف وار و فیفا و .... میفروشن خوب وقتی خودشونم قبول دارن که خراب کردن چرا باید این کارو بکنن .... سری اویل از همون شماره 4 سروصدای همه فن های قدیمی رو در آورد همه امید به 5 داشتیم که با اومدنش همه رو عصبی کرد (من بچه 7 ساله دیدم با اشتیاق اویل 5 بازی میکنه !!!) و با این شماره رسما تیر خلاص به خودش زد . البته شماره 4 و 5 نمیگم بد بودن اما از تم اصلی بازی بیرون اومد الانم که رسما اعلام کردن میخوان بازی شوتر بسازن و توی بازار بزرگ فن های کالاف دیوتی جایی برای خودشون باز کنن ... البته مدیران شرکت هر تصمیمی صلاح میدونن بگیرن مشکلی نیست اما اسم بازی رو باید عوض کنن (همون کاری که ناتی داگ کرد ) ساختن بازی با سبک جدید زیر سایه اسم بزرگی مثل اویل اصلا پسندیده نیست

رزيدنت 5 كه اومد همه بر عليهش جبهه گرفتن ،ولي نميدونستن يه روزي ميگيم ،رزيدنت 5 ام آرزوست ...
به همه ي كسايي كه طرفدار رزيدنت هستن پيشنهاد ميكنم به هيچ عنوان بازي نكن ،واقعا افتضاح‌ ،سوختن اساطير يكي پس از ديگري توست كپكام ..

با سلام واقعا مزخرف بود خیلی زود تموم شد گیم پلی این بازی هم بر گرفته یا تقلید شده از بازی انچارتت لفت فور دد و گیزاو وار بود خلاصه بد خراب کرده کپکام یه سوال داشتم دوستان تو تریلر های که من دیدم با یه گروه دیگه این چهار نفر دگیر میشن اصلا تو کل بازی خبری نبود از اینا و حتی nemisis رو هم طبق تریلر اخر میشد کنترل کرد واسه کشتن همه ولی هیچ خبری از ای چیزا گفتم نبود و حتی تو تریلر ها که دادن میشد با لیون جیل و کرکتر های دیگه بازی کرد اما تو بازی رو تموم کردیم هچی ندیدم اخرش علت چیه ممنو میشم توضیح بدید

با عرض پوزش از فن های بازی (اگر فن داشته باشه)
این دیگه چیه ! حیف 3000 ت که به این دادم
فقط باعث شد یه سری اچیومنت آنلاک نشده بیفته تو پروفایلم لعنتی:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or