ir-dl
کاربر سایت
خیر
نکات مثبت:---
نکات منفی:کله بازی
درست حسابي بگو!!!
همه چرا تو اين تاپيك اين جوري حرف مي زنن؟؟!؟!!؟
يعني ارزش توضيح دادن نداره؟؟!؟!؟؟؟!*
خیر
نکات مثبت:---
نکات منفی:کله بازی
درست حسابي بگو!!!
دوست عزیز مطمئنی از دو بازی گیرز و انچارتد تقلید کرده بود!با سلام واقعا مزخرف بود خیلی زود تموم شد گیم پلی این بازی هم بر گرفته یا تقلید شده از بازی انچارتت لفت فور دد و گیزاو وار بود خلاصه بد خراب کرده کپکام یه سوال داشتم دوستان تو تریلر های که من دیدم با یه گروه دیگه این چهار نفر دگیر میشن اصلا تو کل بازی خبری نبود از اینا و حتی nemisis رو هم طبق تریلر اخر میشد کنترل کرد واسه کشتن همه ولی هیچ خبری از ای چیزا گفتم نبود و حتی تو تریلر ها که دادن میشد با لیون جیل و کرکتر های دیگه بازی کرد اما تو بازی رو تموم کردیم هچی ندیدم اخرش علت چیه ممنو میشم توضیح بدید
دوست من این همه ادم دارن میگن اشغالهاینقدر که شما فحش و بدو بیراه نثار این نسخه کردین بابای خارجی توی فرمهای خارجی که رفته بازی اورجینال چندین هزار تومانی را خریده اینجوری نگفته....
حالا اگه نفر اول میومد میگفت خیلی خوبه بقیه هم پشت سرش میگفتن اره خوبه...
حالا که نفر اول بازی کرد به جونش نچسبید بقیه هم زنجیره وار حرف نفر اول رو تایید میکنن و میگن بده خوب نیست و....
من موندم هر کی برای اولین بار بیاد این تاپیکو نگاه کنه و با این نظرات روبرو بشه چه جوری میخواد تصمیم بگیره؟
بهتره این عادت بدو کنار بزارید و بزارید هر کی با سلیقه و انتخاب خودش هر بازی که خواست را انتخاب کنه....
دوست من این همه ادم دارن میگن اشغاله
من خودم از ده نفر پرسیدم
نمرات متاش هم که الی ماشاله 4
خب به نظرت خیلی خوبه؟سبک بازی رو هم که گند زده داخلش
درست حسابي بگو!!!
من یه 15 دقیقه بازی کردم انتقدرها هم که شما ها میگید بد نبود
دوستان یک سوال کلا بازی خودش اینقدر دیر به دیر save می کنه یا من بلد نیستم save کنم ؟